Očista těla po HA? ANO nebo NE?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
10.6.18 18:43

@Ou dekuji za vycerpavajici odpovědi.
Máte trošku pravdu, jsem ve stresu, jak to bude, co bude, zda to půjde nebo co když to nepůjde, atd…taky si i říkám, ze chci tělo očistit, než budu chtít mimi, at ho neprivedu do těla, které je zaoxidovane, atd…nejsem zastánce nějakého bio, čajů, atd…spíše v rozumné míře. Určitě detox nemyslím nějaký extrémní za plno peněz, určitě ho chci i bez kde jakých čajů, bio, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.6.18 19:24
@Toma18 píše:
@Ou dekuji za vycerpavajici odpovědi.
Máte trošku pravdu, jsem ve stresu, jak to bude, co bude, zda to půjde nebo co když to nepůjde, atd…taky si i říkám, ze chci tělo očistit, než budu chtít mimi, at ho neprivedu do těla, které je zaoxidovane, atd…nejsem zastánce nějakého bio, čajů, atd…spíše v rozumné míře. Určitě detox nemyslím nějaký extrémní za plno peněz, určitě ho chci i bez kde jakých čajů, bio, atd…

No asi tak, pokud nebude něco v pořádku, tak si tělo poradí samo, takže bych detox moc neřešila. Stačí, když budeš přiměřeně jíst, hýbat se, necpat se všmožnýma doplňkama.

A jinak za mě, pomohla mně joga na detox a rozproudění lamyfatického systému, a hormonální jóga na úpravu hladiny hormonů. Vše přírodní jen se u toho člověk musí hýbat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.6.18 19:32

@P4ja jak jsi rozproudila lym. systém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
11.6.18 12:45

Necetla jsem diskuzi, Ale myslím, že detox by mohl mít blahodárný vliv na tvoji psychiku. Něco málo zhubnout a tak. To člověka vždycky potěší a má z toho pak radost. Kys. Listovou zacni brát klidně už teď. Po antikoncepci ji bývá vždycky nedostatek. Ale spíš než na budoucí těhotenství mysli, že to děláš pro sebe. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí