Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat na váš názor případně zkušenost. S manželem se snažíme o miminko cca 5 měsíců. Já jsem se teď zaregistrovala na očkování proti covidu, na očkování mám jít 23.7. (jen pro upřesnění ovulace proběhla 7.7.)
Máte někdo zkušenost s tím, že jste podstoupili očkování a následně jste zjistili, že jste těhotné? Co vám doporučil váš lékař.
Děkuji za názory.
Očkování nemá na plodnost žádný vliv už se to tady řešilo stokrát.. Znám holky co jsou po očkování a normalne otěhotněli. i má známá je teď těhotná a to byla už na druhé dávce…
V termínu očkování budeš 16 dní po ovulaci, to už budeš vědět, jestli jsi těhotná nebo ne a podle toho na očkování jít nebo nejít.
Já už byla těhotná když jsem šla na první dávku, jen jsem o tom ještě nevěděla… Nemá to vliv na plodnost všude se to omila pořád dokola
Já mám první dávku za sebou, teď jsem zjistila, že jsem těhotná a druhou mám v srpnu. Půjdu.
Někde jsem četla, že do 6tt to snad nevadí. My se s manželem taky snažíme a před první dávkou jsem si pro jistotu dělala tt, kdyby byl pozitivní tak bych tam nešla, teď v období mezi první a druhou dávkou jsme snažení přerušili a začneme až budu plně naočkovaná.
Holky.. To by jste nemohli otěhotnět u žádného očkování.. Na plodnost nemá nic vliv.. Už jsem o tom viděla i studii… Sama pracuji v nemocnici i moje kolegyně co. Čekají mají očkování a normalne fungují a tehu mají ok…
já jdu po porodu hned taky. Radši ať jsem očkovaná a prcek ať má protilátky než chytit nějakou mutaci.