Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ozivuji diskuzi. Male je 9,5 mesice…davam zeleninu, ryzi, testoviny, kus kus. Ale nevhce mi skoro vubec jist:-( ted mi za měsíc zhubla 100g:-( jinak kojim… Myslite ze ji muzu jidlo trochu prisolit aby ji to chutnalo?
@Luciet2 Do roka bych určitě nesolila a po roce mořskou sůl a solit opravdu jen malinko
@Luciet2 píše:
Ozivuji diskuzi. Male je 9,5 mesice…davam zeleninu, ryzi, testoviny, kus kus. Ale nevhce mi skoro vubec jist:-( ted mi za měsíc zhubla 100g:-( jinak kojim… Myslite ze ji muzu jidlo trochu prisolit aby ji to chutnalo?
nesolila bych.. jak víš že jí ta sůl bude chutnat? Dokud tu chuť nezná.. ![]()
@PetaP no jede do mě celá rodina!!! Že su na palici že mučim děcko že jen idioti s ketryma si pisu po netu nesói jinak každej normální člověk dává všechno jíst od půl roka…
@Luciet2 nesolila bych, ale můžeš zkusit různý bylinky. To malýmu chutnalo.
@Luciet2 píše:
@PetaP no jede do mě celá rodina!!! Že su na palici že mučim děcko že jen idioti s ketryma si pisu po netu nesói jinak každej normální člověk dává všechno jíst od půl roka…
@lucenka mě předběhla s bylinkama ![]()
jinak petrželka, libeček, pažitka..
Nebo zkus přidat do zeleniny trošku klasického poctivého másla, vitamíny se stejně rozpouštějí jen za přítomnosti tuků a krásně to jídlo provoní.
Já si nepřipadám jako maniak na zdravou stravu, ale solit jsem začala až po roce, a to jen něco.
Holky máslo dávám:-) no jako pripadam si jako magor!!! Mati do me jede uplne na me jecela ze ji to da a hotovo ze ju mucim ze su zdegenerovana internetem
@Luciet2 píše:
Holky máslo dávám:-) no jako pripadam si jako magor!!! Mati do me jede uplne na me jecela ze ji to da a hotovo ze ju mucim ze su zdegenerovana internetem
ty jo je normální? Co ti řekl tvůj pediatr? Normálně bych mu zítra zavolala a zeptala se, on ti stejně řekne, že nesolit a můžeš to přetlumočit mamince..
@Luciet2 píše:
Nedej si do toho kecat. Je to tvoje dítě! Patnáctiměsíčnímu synovi taky ještě sůl do jídla nepřidávám. Stačí, že je třeba v pečivu.
@PetaP no to sem ji rekla samozrejme!! Prej ze doktori musijou neco rikat:-D za co by je platily! Tohle mi rekla jako fakt su hotova
Ahoj, tak já začla malé přidávat sůl do jídla až po ukončeném roce.Do té doby jsem ani nekupovala hotová jídla a vše si dělala doma sama.Pak jsem začla přisolovat, ale jen trochu, všeho s mírou a to platí u nás do dnes, kdy jsou dceři tři roky a měsíc.