Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hod si VIN do cebie a nech si to projet. Jako dovoz z Itálie může být všelicos a taky na prohlídku vem nějakého mechanika co to projde. Po těchto krocích bych o koupi uvažoval.
@Anonymní píše:
Koupili byste??? Nebo vybírali jiné??https://www.tipcars.com/…0612747.html
Na 10 let staré auto mi to přijde drahé. Ale nejsem odborník.
@Jolka86 se podívej na jakýkoliv ojetý auta. Šlo to úplně nesmyslně nahoru.
@Jolka86 píše:
Na 10 let staré auto mi to přijde drahé. Ale nejsem odborník.
Ja prodala auto za tu samou cenu, co sem to před trema roka a koupila.
Akorat mělo najeto o 80 tisíc víc.
když to lidi koupi. Byla to teda Škodovka.
@Cenarius píše:
Hod si VIN do cebie a nech si to projet. Jako dovoz z Itálie může být všelicos a taky na prohlídku vem nějakého mechanika co to projde. Po těchto krocích bych o koupi uvažoval.
už jsem to projela… prodával to nějaký pán v květnu za 170tis.. psal že netěsní převodovka, a ted v tomto servisu že o tom nic neví.. takže asi neopravoval nikdo.. a netuším co znamená netěsnost převodovky. Jinak vše ok… kilometry ok, nebourané.. vše tak nějak sedí.
Netěsnosti u automatické převodovky můžou být opravy za vyšší desítky tisíc. To si důkladně zkontroluj, tohle není levná závada.
@Jolka86 píše:
To ano, ale když je někdo ochotný za tu cenu koupit.
No když nějaký auto nutně musíš koupit, tak není zbytí. Znám jeden případ z okolí, kámoš byl nestastnej a nasranej, ale nemohl s tím nic víc dělat.
Nekoupila bych, páč vím, jak se v Itálii jezdí a jak tam ty auta vypadají. nedohledas historii, počítej s tím, že tachac je na půlce atd.. mmchdm, netěsnost převodovky je dost na to, abych i něm ani neuvažovala. Pokud na auto nespechas, je lepší teď nekupovat. Nesmyslně vyšroubováne ceny
@Anonymní píše:
už jsem to projela… prodával to nějaký pán v květnu za 170tis.. psal že netěsní převodovka, a ted v tomto servisu že o tom nic neví.. takže asi neopravoval nikdo.. a netuším co znamená netěsnost převodovky. Jinak vše ok… kilometry ok, nebourané.. vše tak nějak sedí.
Od května cena vzrostla o 40 tisíc, do toho bych nešla. Nechala bych si poradit od někoho kdo tomu rozumí.
@Cenarius píše:
Přesně tak. Plus zkusit přes autorizovaný servis Fordu vytáhnout servisní historii vozu.
Jelikož je to automat a netěsní převodovka tak tam bych si dala bacha-ta oprava jak tu někdo psal může být fakt pálka. Jinak jestli km sedí tak ta cena je asi normální, na tuto dobu.
Koupili byste??? Nebo vybírali jiné??
https://www.tipcars.com/…0612747.html