Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.12.11 09:18

pampeliško, já taky spadla z růžového obláčku, měla jsem pocit, že neřešíme nic zásadního a z muže vylezlo v čem všem je nespokojený. Vlastně už v druhé sms po tom, co se přiznal, mi psal, že pokud máme spolu zůstat, tak musí nastat nějaké změny z mé strany. Ta drzost, on si bude klást podmínky :cert: Jsem málem mobil prohodila oknem. Jenže pak se mi to rozleželo. Říkala jsem si, že podíl viny máme oba. Já po něm něco chci, tak asi bude moct chtít i on něco po mě. Ale to užje tobě k prdu, odstěhovanýho chlapa bych už zpátky nebrala, jasně ukázal, kde leží jeho priority.
 G.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
4.12.11 09:18

Budu na tebe myslet,nedokážu si představit,že bych se ocitla v tvé situaci.Proto ti jen popřeju hodně štěstí,a ať to zvládneš.

• Citovat
  • Upravit
5140
4.12.11 09:29

Pampeliško Taky jsem to zažila budou to už v únoru 2 roky, malá měla necelé 2 ročky a můžu ti říct že postupně to odchází a přebolí ale trvá to dlouho Jsou různé fáze první týdny jsem nebyla schopná ničeho vše se odehrávalo spíš setrvačností že jsem prostě musela vstát nakrmit malou atd , potom byla fáze naštvanosti kdy jsem asi po měsíci Ex řekla že chci rozvod a že chci to a to a to at se rozmyslí on jinak se zařídím jinak - myslím peníze, byt děti, Ted už je mi lépe zjistila jsem že mám daleko více času pro sebe svou seberealizaci začala jsem znova po 10 letech řídit, dostala jsem se na vš a studuji, mám koníčky známé. Ano chybí mi ten mužský element at už na obyčejné obejmutí pohlazení a také na chlapský pohled, názor, tak ale mám kamarádky a ty mají manžele tak se většinou zeptám jich. Až ti bude trošku lépe zajdi na odbor péče o dítě a porad se co a jak at seš připravená s ním mluvit a argumentovat. je hrozné že se tvé děti asi jednou budou setkávat s tou novou … tomu asi nezabráníš věř že mě to štve stále a hlavně když dcera řekne že ji má ráda tak se s tím musím vyrovnávat nic jiného mi nezbude, budeš to muset překousnout.
Holka drž se bude to těžké ale zvládneš to, časem to otupí a zjistíš že je ti bez něj líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.11 09:38

je to priserny, ale vetsina chlapu to tehu a porod nejak nevnima nebo ja nevim. nam maji zitra porod vyvolavat a co myslis? je muj muz o vikendu se mnou nebo vysel vstric exmanzelce a je s jejich detma nekde v trapu protoze ona si jela zap*chat do jineho mesta? :?

(vim ze je to uplne jina situace, jen komentuju to ze nevenovat se tehulce a jeste z ni delat kravu proste boli tisickrat vic nez netehulku :x )

zenska co vleze do postele chlapovi co ma deti a jeste manzelku v porodnici je svine a asi nebude az tak ,,rodinny typ,,. jen at se k ni vuj drah odstehuje, tim lip pro tebe, budes mit klid na sebe a deticky a jemu po case ta rodinna pohoda a deti chybet budou, toho se neboj ;)
on se bude za cas plazit a skemrat a ty proste reknes ne, uvidis jak krasne ti bude az bude dolejzat a ty mu to budes moct ,,vratit,,.
bud rad ze tenhle chlap bude z tveho zivota pryc, jen ti ,,zabiral misto,, pro muze ktery bude tebe a tve deti milovat z celeho :srdce: !

hodne sil a soustred se co nejvic na sebe a deti, netrap se tim, tim nicemu nepomuzes. nedus to v sobe, vypis se, vybrec se a bude lip. napis mu treba dopis o svych pocitech a pak ho vyhod, vypises se a zaroven si to tim srovnas v hlave ;)

hodne stesti :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
20557
4.12.11 09:45

Pampeliško
Tvůj manžel je ale blbeček!!! :cert:
Neboj časem to přebolí a nakonec budeš silnější než kdy dřív. :hug:

Jak se choval před tím, než si tu nanynku našel? Pozorovala jsi nějakou změnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
4.12.11 09:46

teda pampelisko to me mrzi…
jako jsou to opravdu prasata!!! uz jen to ze ji s*ka kdz ty rodis!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
ja fakt nevim jak to muze nekdo delat a met pak trapne vymluvy :evil:
verim ze to nejal zvladnes i kdyz to bude urcite moc tezke :hug: :hug: :hug:
anonymní..... 8o 8o 8o 8o nikomu nepreju nic zle, ale jesli to byl takovy hajzl tak co nato rict :roll: mlatit tehotnnou zenskou dokaze je srab!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.11 09:50

Souhlas s Peggy, budeš silnější. To vidím jako největší změnu na sobě a to jsem tomu „bídákovi“ odpustila.
Já bych se jen ohradila proti tomu prohlašování, jak ti bez něj bude líp atd. Podle mě teda hodně dlouho nebude. Líp by ti bylo bez násilníka, alkoholika, zkrátka bez nějaké teroristy, ale pokud šlo opravdu „jen“ o nevěru a ty jsi ho milovala a neviděla nějaký zásadnější problém ve vztahu, tak se s tím budeš srovnávat dlouho. Nemá smysl si nalhávat, že za 2m budeš v cajku a randit s někým novým.
Jinak zkus pohledat na BC deníčky OPS(opuštěné, přesto skvělé), zakladatelka měla velmi podobný osud jako ty. Jen ona už je o pár let dál ;)
 G.

• Citovat
  • Upravit
5009
4.12.11 10:09

Moc držím palce, ať se z toho dostaneš. Radu nemám, jsem se tady z toh vzetky rozbrečela. Přeju jim oběma, aby skončili v pekle :cert: Třeba hned zítra, co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.12.11 10:09

:( taky nemám radu a taky posílám jen :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
tvůj muž je pěkný hovado a mě osobně je z něj :poblion: jako tohle udělat to je opravdu nechutný a ubohý :cert: a jak už tu někdo psal ona je taky asi kus ..... :cert: jak tohle může udělat ženská ženský to taky nepochopim :cert: tobě nesahá ani po kotníky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
4.12.11 10:12

Pampeliško přeju Ti hodně síly :hug: :hug: :hug: , neporadím, chlapovi bych uřízla koule až u pupku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
4.12.11 10:20

To je hovado neskutečný teda :cert: to bych fakt z něj :poblion: Ty chlapi co tohle udělaj ještě v takových chvílích bych fakt pověsila zakoule do průvanu :cert: Jedna kamarádka je v podobný situaci,akorát on tak mistrně zapírá,že mu to ještě nedokázala a radši se zatím po tom nepídí,ale je to teda hnus největší :cert: A vůbec nechápu tu Kr.vku co leze do postele s chlapem co mu rodí žena,ta by potřebovala asi taky pořádně proplesknout,neboj však se jim to vrátí!!!!Tak se drž,posílám hodně síly :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3364
4.12.11 10:28

Ahoj Pampeliško!
Ach jo, to je fakt děsné, ež ti chlapi jsou snad všichni stejní :cert: Já znám svého stáleještěmanžela už víc než deset let, codit jsme spolu začali v roce 2006, v červenci 2007 byla svatba. Pak jsme rok strávili cestováním po světě a usadili se v Liberci, kde si manžel našel práci. Já jsem tam taky začala pracovat a práce nás oba bavila, takže jsme v ní trávili hodně času. Ale jinak jsme spolu jezdili na výlety, k rodinám , ke kamarádům. Po roce v Liberci jsme se začali snažit o dítě a trvalo rok, než se objevily //. No, a v 9tt přestalo miminku bít srdíčko. Manžel se zachoval skvěle, podpořil mě, odjeli jsme na dovolenou na Šumavu a sám mě začal podporovat ve snaze o další těhotenství. Byli jsme už domluvení, že když to nepůjde, zažádáme si o adopci. Po 4 měsících jsem otěhotněla, šla kvůli krvácení rovnou na rizikové a naštěstí se nám v březnu narodil zdravý chlapeček. JENŽE… už v zimě se loni manžel začal chovat hrozně protivně. CHodil s kolegyní na badminton, o víkendu na běžky, mé protesty odbýval s tím, ať mu nedělám scény, že je to jen kolegyně… 2 měsíce před porodem přišel s tím, že je nešťastný a chce odejít. Od té doby jsou naše vztahy pouze formální. No, co ti mám povídat, s kolegyní (je starší, rozvedená, má 2 děti školního věku) už téměř bydlí, budou spolu trávit Vánoce a stáleještěmanžel plánuje novou budoucnost.
Za chvíli to bude rok a stále ještě se v tom plácám. Nejraději bych ho už neviděla a úplně za naším manželstvím zavřela dveře. ALE - má zájem o syna a všechno nám zatím platí. Uvědomila jsem si, že já jsem dospělá a nějak se s tím vypořádám, ale můj syn už jiného tátu mít nebude. Nebo aspoň ne pokrevního. Takže se přemáhám, když si syna půjčuje a bere jej ke své nové parnerce. Jak tady někdo psal, syn ji časem bude mít i rád, ale s tím nic nenadělám:-( Holky z naší diskuze mi taky moc pomohly. Když je mi fakt pod psa, tak si říkám, že mám hlídání zdarma, abych se mohla vyspat a odpočinout si. Taky se snažím pořád myslet na to, že jsem zdravá, mám zdravé dítě a to je víc, než mají mnozí ostatní…
Využij maximálně podporu rodiny a přátel. Děti tě nenechají propadnout depresím, kdyby i přesto ano, vyhledej odbornou pomoc. Já jsem začala chodit k psycholožce a ta mi pomohla v několika malých, ale důležitých věcech. NEmá cenu hledat důvody a chyby. A ten, kdo je ve vztahu nespokojený, by se měl ozvat a hledat nějaké řešení. A pro sebe jsem si udělala jeden závěr - jestli můj manžel opravdu opustil rodinu kvůli ženské, která věděla, že má doma těhotnou manželku a nevadilo jí to, tak si oba sebe nazájem zaslouží a můžu jim pořát jen hodně štěstí. S takovými nechci mít společného víc, než je nutné. Manžela pořád ještě mám ráda, ale to časem přejde…

Myslím na tebe, drž se, kdyby sis někdy chtěla popovídat, tak klidně napiš SZ, můžeme si i zavolat. Snad budeš mít podporu okolí, ale je dobré mít někoho, komu můžeš volat i v noci… Nenech si úplně zkazit jedno z nejhezčích, ale i nejnáročnějších období v životě dětí. Dcera rychle vyroste a už to nebude to malinké miminko…

Promiň, píšu možná dost zmateně, ale ráda bych tě podpořila a dodala sílu. Bude to teď těžké, ale nedej se! Jestli manžel nechce platit dobrovolně, poraď se s právníkem, máš nárok na výživné pro sebe i pro děti. Můj manžel je aspon v tomhle rozumný a pocit viny mu snad nedovolí nechat nás bez prostředků. Bohužel ne všichni jsou alespo%n takoví:-( Určitě bude líp, drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
4.12.11 10:46

Je mi to strašně moc líto :,( :,( já tohle nikdy nepochopím jak to ten chlap může udělat a ještě v takovou dobu. Nevím jak bych se zachovala já..ale vím jedno i když by mi to rvalo srdce děti bych mu dávala na celý den (pokud nekojíš), hlavně i malou jen ať ta ku.da vidí co způsobila a jaký to je starat se o dvě malý děti. Ono by to pipinku přestalo rychle bavit celej den lítat okolo cizích dětí, měnit plínky, uklízet po nich ten bordel a tak.A věř mi, že by mu zabalila po 3 takové celodenní návštěvě..zvlášť jestli to je nějaká mladá pipina. Tím, že mu je dáš oni ztratí tu pohodu, uklizený hnízdečko a dřív nebo později se začnou hádat..pak on pozná co v tobě měl :hug: :hug: A ty si odpočineš, vyspíš se a budeš si moct v klidu třeba s někým popovídat…strašně moc ti držím palce, aby to c nejrychleji přebolelo a aby se našel chlap, co si tebe a tv děti opravdu zaslouží :srdce: uvidíš brzy bude líp, čas to všechno vyléčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
4.12.11 11:02

Pampelisko, je mi to lito.. ty rodis a on…to je hovado proste :poblion: nicmene memu znamemu se to kdysi pred 15 lety taky stalo, udelal to same…a dnes? Jeho zena je vysmata, ma supr praci, nejakeho chlapika k tomu, deti uz pubertaky a on je typ cloveka, ktery ma druhy domov v hospode, protoze vlastne ani zadny jiny domov proste nema…preju to same tvemu muzi…ostrouhat..asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.11 11:04

Pampeliško, je mi to hrozně líto :hug: O těch božích mlýnech je to pravda. Jednou mě hodně nevybíravým způsobem opustil chlap, kterýho jsem hrozně moc milovala. Do toho dne mě zahrnoval láskou, říkal, že jsem pro něj to nejdražší na světě atd. atd. prostě kecy. Druhej den mě vyhodil, hned teď jsem si musela odvézt všechny věci, nechápala jsem, pro mě hrozná zrada, zhubla jsem tehdy 10 kg, nemohla spát, jíst, nic… Pravda, neměli jsme spolu děti, nemuseli pak řešit praktický věci, co budeš muset řešit ty. Bolelo to dva roky a vlastně bolí doteď, i když spíš ta zrada, city už v tom nejsou. A víš co? Vyhodil mě kvůli jiné, to jsem se dozvěděla pak. Ta od něj pak utekla a vlastně doteď není šťastnej, žádnej vztah si neudrží, děti nemá, i když by je hrozně rád (je mu 37 let). Každýmu se sviňárny vrátí, dřív nebo pozdějš. Posílám hodně síly na dnešek :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky