Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mahuliena píše:
Takže z hodného starostlivého chlapa, se kterým jste mívali krásny vztah, se najednou stal totální kr. etén, který Vám ani nepřijde na jméno.. No, pokud to teda není nějaká psychická diagnóza, utíkala bych hodně rychle pryč, toto co předvádí je masakr, takhle se k vám chovat nemůže. Já bych nedovolila, aby mé dítě vidělo, že se ke mně chová (velmi slušně řečeno) jako ke kusu hadruA že bych se nemohla ani podívat na svůj seriál, protože to pán nesvolí??
No to je fakt síla, co si někteří ubožáci dovolují ke svým partnerům. K čemu vám vlastně takový chlap je? O dítě se přeci může „nádherně“ starat i když nebudete spolu, ne?
tak jako já když začne být sprostý tak se nenechám a hned je hádka na světe. Poslední dobou musí z nás mít sousedé radost. Ale nejvíc mě štve, že dcera cítí to dusno. A když on se chce dívat na ten svůj sport a já zrovna na něco tak neexistuje televize je jeho. Koupil jí totiž ještě před svatbou…
Taky mne jako první napadnul nějaký psychický problém. Pokud se ale „jen“ ukázalo jaký je - kufry před dveře a nashledanou. Takové jednání to je mazec ![]()
@Anonymní píše:
já tu žádost o rozvod měla napsat za něj. A jelikož jsem mu řekla, že pokud o to tak stojí žít bez nás tak to klidně napíšu a k té žádosti se připojím, Sepsala jsem tam vše co on mi ten den řekl, že chce žít jinak, dceru at si vychová kdo chce, že s námi být nechce, že je na mě vulgární a on si to přečetl a odkýval to!!! a to tam bylo psané, že rozvod chce on a já se pouze připojuji, jelikož mu bránit v novém životě a ve štěstí nebudu. Jako nemocenskou i tak že je doma má docela slušnou plus můj rodičák, který mám na něj takže hlady neumíráme a doma pomáhá. Nakupuje, vypere, nádobí umyje v tom problém není. Problém je v jeho vztahu ke mě, který ho už očividně opravdu nebaví, nikam se mnou jít nechce, když někam chci jít já a když už jde tak s kyselým xichtem, že to fakt dokáže tak krásně otrávit, že jak se třeba někam těším tak on to dokáže úplně znechutit. Existuje jenom on, sport a hry. Pak se postará o dceru to ano, ale tím končíme. Pro mě už místo nemá a když má tak je nepříjemný a sprostý poslední dobou, hlavně když si dá byť jediný pivo. Ale jinak nepije, fakt jen pivo jedno u telky nebo třeba dvě s tchánem, ale jemu to očividně stačí a někdy nepotřebuje ani to
Tak to je blbý.
Jaký vztah máš s jeho bývalou - mluvíte spolu? Pokud ano, třeba by ses od ní dozvěděla, zda to u nich před rozvodem vypadalo taky tak. A pokud ano, tak ti asi nezbude nic jiného než se smířit s tím, že sis vybrala za partnera přelétavého sobeckého chlapa, který si pořídí rodinu, a pak se na ni vykašle. ![]()
Pro většinu chlapů je práce všechno a pokud nechodí do práce a jsou k tomu nemocní v produktivním věku, tak jsou bedna dynamitu
. Pro chlapa je práce nejzásadnější věc, proto stokrát hůř snáší odchod do důchodu a je z něj do roka úplně jinej chlap, nebo začne honit ženský.
Doporučuji počkat, až bude zdráv a bude zase chodit do práce. Asi bych si to pro sebe srovnala s tím, že bys třeba měla nemocnýho syna a byla sama tak rozhozená, že bys nereagovala normálně. Je ve stresu, přeci na sebe nebudete štěkat…
Tak teď mu říkám, protože zas čučí na sport co kdybysme teď zašli na chvilku na procházku? Tak se podíval do okna a říká mi za chvilku bude pršet a čučí dál.
Podotýkám počasí je tu krásné, na obloze tři malé bílé mráčky jinak krásně modré a je teplo. Ale za chvíli bude pršet, protože chci jít na procházku a musel by zvednou zadek od své milované činnosti a být se mnou
@MarketaSv píše:
Pro většinu chlapů je práce všechno a pokud nechodí do práce a jsou k tomu nemocní v produktivním věku, tak jsou bedna dynamitu. Pro chlapa je práce nejzásadnější věc, proto stokrát hůř snáší odchod do důchodu a je z něj do roka úplně jinej chlap, nebo začne honit ženský.Doporučuji počkat, až bude zdráv a bude zase chodit do práce. Asi bych si to pro sebe srovnala s tím, že bys třeba měla nemocnýho syna a byla sama tak rozhozená, že bys nereagovala normálně. Je ve stresu, přeci na sebe nebudete štěkat…
to není stres věř mi. Ho už nebavíme my. Musela bys to prostě vidět, takto popsané to nemůže nikdy přesně vystihnout. On není žádný workoholik, do práce chodí, protože prostě musí ne proto, že jí nějak zbožňuje a chybí mu
já tu žádost o rozvod měla napsat za něj. A jelikož jsem mu řekla, že pokud o to tak stojí žít bez nás tak to klidně napíšu a k té žádosti se připojím, Sepsala jsem tam vše co on mi ten den řekl, že chce žít jinak, dceru at si vychová kdo chce, že s námi být nechce, že je na mě vulgární a on si to přečetl a odkýval to!!! a to tam bylo psané, že rozvod chce on a já se pouze připojuji, jelikož mu bránit v novém životě a ve štěstí nebudu. Jako nemocenskou i tak že je doma má docela slušnou plus můj rodičák, který mám na něj takže hlady neumíráme a doma pomáhá. Nakupuje, vypere, nádobí umyje v tom problém není. Problém je v jeho vztahu ke mě, který ho už očividně opravdu nebaví, nikam se mnou jít nechce, když někam chci jít já a když už jde tak s kyselým xichtem, že to fakt dokáže tak krásně otrávit, že jak se třeba někam těším tak on to dokáže úplně znechutit. Existuje jenom on, sport a hry. Pak se postará o dceru to ano, ale tím končíme. Pro mě už místo nemá a když má tak je nepříjemný a sprostý poslední dobou, hlavně když si dá byť jediný pivo. Ale jinak nepije, fakt jen pivo jedno u telky nebo třeba dvě s tchánem, ale jemu to očividně stačí a někdy nepotřebuje ani to