Oddlužení – podvod?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
No, tak to máme trocha z ruky
To byfakt byla náhoda
My jsme z Opavy
Tak ať kontaktování známé vyjde a co nejdříce to dáte dopořádku!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je fakt z ruky
No zkusím to a uvidím.. Děkuju moc za rady.. ![]()
- Citovat
- Upravit
ahoj,existuje taky oddlužení,od státu.jmenuje se to osobní bankrot.Je to pro ty,kdo se dostal do situace,že má plno dluhů a nemůže je splácet.Stát ti nechá tzv.nezabavitelnou částku(myslim 8440)ostatní jde na dluhy.Musíš mít ty,nebo přítel stálý příjem,a do 5-ti let zaplatit alespoň 30 procent z částky,kterou dlužíš.zadej do vyhledávače oddlužení nebo osobní bankrot,tak budeš mít podrobnější informace.Myslim,že i na stránce www.justice.cz něco o tom bude napsaný.
ahoj Dáša
- Citovat
- Upravit
To znám, ale prý je těžké to získat.. Navíc nechat nám jen tuto částku, zaplatíme sotva nájem a budem se asi pást.. ![]()
Napsala jsem té známé, co dělala v OVB a uvidím, jestli se ozve a někoho doporučí.
- Citovat
- Upravit
Zkušenosti s insolvencí
Chtěla bych se podělit o zkušenost s oddlužením přes soud. I já jsem zaplatila jako hloupá husa hodně poplatků, ale když člověk ty peníze opravdu potřebuje, tak moc nepřemýšlí.....Vím, jaké to je, proto nikoho neodsuzuji. Samozřejmě, žádné peníze jsem neviděla.
Dostala jsem se do stádia, kdy jsem se bála zvednout telefon. Nestíhala jsem splácet a taky nechtěli čekat, vyhrožovali exekutorem, chtěli splátky v plné výši.....Kontaktovala jsem Asterii, ale napsali mi, že se žádnou oddlužovací společností nejednají.
Kdo to zažil nebo zažívá, ví......Musela jsem jednat rychle a nezbývalo, než insolvence. Narazila jsem na inzerát jedné paní, že pomůže s oddlužením - insolvencí. Se smíšenými pocity jsem podle jejích pokynů postupovala. Není to jednoduché. Asi za 14 dní jsem měla připravené doklady a poslala je na soud. Čekala jsem, co se bude dít. Asi za 10 dní mi přišlo usnesení ze soudu, že mi oddlužení povolují.Byla jsem opravdu šťastná.
Ustaly telefony, výhrůžky a já zase klidněji spím. Pokud budu poctivě splácet po dobu 5 let, můžu si požádat o prominutí zbytku dluhu. V mém případě by to dělalo skoro 520.000,–! Chci Vám jen říct, nezadlužujte se ještě více, přijde den, kdy už nikdo nepůjčí, tak jako mně. Kdoví, možná to bylo i dobře..... ![]()
- Citovat
- Upravit
Když nechtějí dát informace dopředu, tek je to určitě podvod. Navíc píšou oddlužení se zástavou nebo bez zástavy. Budou fungovat stejně jako Asterie.
- Citovat
- Upravit
znáte???
chtěla jsem se zeptat znáte někdo společnost First projekt?zabývají se oddlužením děkuji
- Citovat
- Upravit
Oddlužení
Dobrý večer,
ne, takovou firmu neznám. Já mám tento pátek přezkumné jednání u soudu. Je to můj poslední „stupínek“ u insolvenčního řízení a od příštího měsíce začínám splácet podle splátkového kalendáře. Nebude to těch 5 let jednoduché, ale když si představím, že už nemusím shánět žádné úvěry,žádné výhružné telefonáty a výzvy, mám takový dobrý pocit.......
- Citovat
- Upravit
dotaz
dobry den, mužu vědet jestli vam soud pozbíral majetek ?
- Citovat
- Upravit
oddluzeni
To odlužení je myšleno, tak, že na sebe dáš osobní bankrot přes soud a tato společnost ti s tím pomůže.Není to bráno tak, že by jsi splácela např.3000 Kč a hotovo!Neplatíš nic předem, dají ti papíry co k tomu všemu potřebuješ ty jim to doneseš oni to přichystají přes právníky a doneseš si to osobně na soud, ale po dobu 5 let na životním minimu ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den ,soud mi nerozebral nic z majetku ,protože zařízení bytu je starší a neoplatí se jim to /věřitelé/,jinak jak je mi známo hypotéky ,někdy nové auto ,věci na které jste si vzala -li půjčku a kde jste napsali ve smlouvě při neplacení ,že mají na ty věci nárok .tak nějak ,U soudu se na nic mě neptali Patnáct minut trvalo jednání a odešel jsem .Příjemný den
Zdenek00
- Citovat
- Upravit
oddlužnění
Dobrý den, mohl by jste mi prosím napsat nějaké informace? také bych s manželem potřebovala oddlužnit. děkuji
- Citovat
- Upravit
Pro Ivanu 1980
Dobrý den, můžu Vám dát kontakt na, která mi připravila papíry pro soud. Já jsem našel její webové stránky, má tam uvedené základní informace a vysvětlení insolvenčního řízení a potom jsem ji kontaktoval a domluvil další postup, s kterým mi kladně pomohla. Webové stránky: http://www.insolvencnirizeni.websnadno.cz.
Držím Vám pěsti ať se Vám to podaří.
Zdeněk00
- Citovat
- Upravit
Z Teplic, ale to by asi byla velká náhoda, kdyby ty taky.. Zkusím zkontaktovat tu známou, co u nich dělala..