Oddlužení – podvod?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.3.10 23:39

Z Teplic, ale to by asi byla velká náhoda, kdyby ty taky.. Zkusím zkontaktovat tu známou, co u nich dělala..

• Citovat
  • Upravit
3467
2.3.10 23:59

No, tak to máme trocha z ruky :-) To byfakt byla náhoda :-) My jsme z Opavy :-) Tak ať kontaktování známé vyjde a co nejdříce to dáte dopořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.10 00:00

Tak to je fakt z ruky :lol: No zkusím to a uvidím.. Děkuju moc za rady.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
3467
3.3.10 00:02

Tak dej kdyžtak potom vědět, jak to dopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccc
3.3.10 08:41

ahoj,existuje taky oddlužení,od státu.jmenuje se to osobní bankrot.Je to pro ty,kdo se dostal do situace,že má plno dluhů a nemůže je splácet.Stát ti nechá tzv.nezabavitelnou částku(myslim 8440)ostatní jde na dluhy.Musíš mít ty,nebo přítel stálý příjem,a do 5-ti let zaplatit alespoň 30 procent z částky,kterou dlužíš.zadej do vyhledávače oddlužení nebo osobní bankrot,tak budeš mít podrobnější informace.Myslim,že i na stránce www.justice.cz něco o tom bude napsaný.
ahoj Dáša

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.10 20:09

To znám, ale prý je těžké to získat.. Navíc nechat nám jen tuto částku, zaplatíme sotva nájem a budem se asi pást.. :nevim:
Napsala jsem té známé, co dělala v OVB a uvidím, jestli se ozve a někoho doporučí.

• Citovat
  • Upravit
123zaza
23.3.10 20:18

Zkušenosti s insolvencí

Chtěla bych se podělit o zkušenost s oddlužením přes soud. I já jsem zaplatila jako hloupá husa hodně poplatků, ale když člověk ty peníze opravdu potřebuje, tak moc nepřemýšlí.....Vím, jaké to je, proto nikoho neodsuzuji. Samozřejmě, žádné peníze jsem neviděla. :cry: Dostala jsem se do stádia, kdy jsem se bála zvednout telefon. Nestíhala jsem splácet a taky nechtěli čekat, vyhrožovali exekutorem, chtěli splátky v plné výši.....Kontaktovala jsem Asterii, ale napsali mi, že se žádnou oddlužovací společností nejednají. :cry: Kdo to zažil nebo zažívá, ví......Musela jsem jednat rychle a nezbývalo, než insolvence. Narazila jsem na inzerát jedné paní, že pomůže s oddlužením - insolvencí. Se smíšenými pocity jsem podle jejích pokynů postupovala. Není to jednoduché. Asi za 14 dní jsem měla připravené doklady a poslala je na soud. Čekala jsem, co se bude dít. Asi za 10 dní mi přišlo usnesení ze soudu, že mi oddlužení povolují.Byla jsem opravdu šťastná. :-) Ustaly telefony, výhrůžky a já zase klidněji spím. Pokud budu poctivě splácet po dobu 5 let, můžu si požádat o prominutí zbytku dluhu. V mém případě by to dělalo skoro 520.000,–! Chci Vám jen říct, nezadlužujte se ještě více, přijde den, kdy už nikdo nepůjčí, tak jako mně. Kdoví, možná to bylo i dobře..... :wink:

• Citovat
  • Upravit
katka777
28.3.10 18:55

Když nechtějí dát informace dopředu, tek je to určitě podvod. Navíc píšou oddlužení se zástavou nebo bez zástavy. Budou fungovat stejně jako Asterie.

• Citovat
  • Upravit
helena07
31.3.10 12:25

znáte???

chtěla jsem se zeptat znáte někdo společnost First projekt?zabývají se oddlužením děkuji

• Citovat
  • Upravit
123zaza
5.4.10 19:44

Oddlužení

Dobrý večer,
ne, takovou firmu neznám. Já mám tento pátek přezkumné jednání u soudu. Je to můj poslední „stupínek“ u insolvenčního řízení a od příštího měsíce začínám splácet podle splátkového kalendáře. Nebude to těch 5 let jednoduché, ale když si představím, že už nemusím shánět žádné úvěry,žádné výhružné telefonáty a výzvy, mám takový dobrý pocit.......

• Citovat
  • Upravit
pajda99
22.5.10 13:36

dotaz

dobry den, mužu vědet jestli vam soud pozbíral majetek ?

• Citovat
  • Upravit
macinda
25.5.10 07:33

oddluzeni

To odlužení je myšleno, tak, že na sebe dáš osobní bankrot přes soud a tato společnost ti s tím pomůže.Není to bráno tak, že by jsi splácela např.3000 Kč a hotovo!Neplatíš nic předem, dají ti papíry co k tomu všemu potřebuješ ty jim to doneseš oni to přichystají přes právníky a doneseš si to osobně na soud, ale po dobu 5 let na životním minimu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
zdenek00
25.5.10 12:36

Dobrý den ,soud mi nerozebral nic z majetku ,protože zařízení bytu je starší a neoplatí se jim to /věřitelé/,jinak jak je mi známo hypotéky ,někdy nové auto ,věci na které jste si vzala -li půjčku a kde jste napsali ve smlouvě při neplacení ,že mají na ty věci nárok .tak nějak ,U soudu se na nic mě neptali Patnáct minut trvalo jednání a odešel jsem .Příjemný den
Zdenek00

• Citovat
  • Upravit
ivana1980
24.8.10 10:32

oddlužnění

Dobrý den, mohl by jste mi prosím napsat nějaké informace? také bych s manželem potřebovala oddlužnit. děkuji

• Citovat
  • Upravit
Zdenek00
24.8.10 18:13

Pro Ivanu 1980

Dobrý den, můžu Vám dát kontakt na, která mi připravila papíry pro soud. Já jsem našel její webové stránky, má tam uvedené základní informace a vysvětlení insolvenčního řízení a potom jsem ji kontaktoval a domluvil další postup, s kterým mi kladně pomohla. Webové stránky: http://www.insolvencnirizeni.websnadno.cz.
Držím Vám pěsti ať se Vám to podaří.
Zdeněk00

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat