Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
22.10.13 19:07

@Timinka Dík, ještě, že jsem věčný optimista,. Být „stará“, nezaměstnaná, se třemi dětmi a bez chlapa, to není žádné terno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.10.13 19:07
@abhcdefg píše:
Prave spolubydli s jinou maminkou a te hlida dite, kdyz jde do prace, diky tomu po segre chce za najem minimum.ale umi si to aspon zaridit sestra a dela co se da.

takže ona ještě z těch 4500 platí část nájmu jo?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.10.13 19:09
@laducha píše:
To máš pravdu, ale ten, kdo pracuje, by neměl být chudý a závislý na státu. Tohle mi vadí.
A lidi, co pracovali celý život, si chodí taky pro příspěvek na bydlení, vždycky je mi těch starých lidí na sociálce líto.Příspěvek upraven 22.10.13 v 19:05

a víš kolik lidí se u nás muselo na stará kolena vystěhovat z bytů, bydleli tu třeba 30 let a teď na důchod to neutáhnou :roll: to je hanba! :cert:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
22.10.13 19:09

@laducha cha já jsem stará, věčně unavená, ztrhaná z práce se šesti harantíkama a s chlapem :roll: :mrgreen: a prej tloustnu :roll:
bych byla raději mladá (krásná -nebo aspoň co to bývalo :lol: ) bezdětná a vydržovaná milencem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
abhcefg
22.10.13 19:10

Ano ale nejaky pakatel nvm asi 500-1000kc jinak najem za cely byt je asi 8tis.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Larr píše:
Ale jinak tomu prd rozumíš :mrgreen:.Příspěvek upraven 22.10.13 v 19:07

nj, má dedukce byla stejně špatná :roll:

• Citovat
  • Upravit
29577
@perfect day píše:
no a kdyz uz mas takhel slaboduchy prospevek, neodolam a kontruji:
A bez tech vysokoskolaku by vsichni delnici s jakymkoliv ucnakem byli na svych malych postech vis kde? ve stredoveku:))Vzdyt je to v poradku, spolecnost ma byt rozvrstvrena, o tom zadna.

V čem slaboduchý? Potřeba je prostě všech, nejen vysokoškoláků, proto už to tu vypadá, jak vypadá - místo kvalitních řemeslníků a odborných profesí jsou na jejich postech právě vysokoškoláci, kteří v podstatě nerozumí ničemu a navíc jsou i v podstatě podprůměrně ohodnoceni.
Tím jsem chtěla říct jedno: za práci by měli lidé dostávat přiměřené platy. Bohužel se to neděje, ba naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.10.13 19:11
@abhcdefg píše:
Prave spolubydli s jinou maminkou a te hlida dite, kdyz jde do prace, diky tomu po segre chce za najem minimum.ale umi si to aspon zaridit sestra a dela co se da.

aha ale takhle jako spolubydlící se asi celý život žít nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
22.10.13 19:13

Necetla jsem diskuzi, ale pri preplatku 15 tis. ma teda hooodne nadsazeny zalohy…tzn., ze mesicne dostava vic, nez by byly skutecne zalohy…takze cekala, ze si zvedne zalohy..pak dostane preplatek a ten nemusi hlasit? :zed:

• Citovat
  • Upravit
abhcdefg
22.10.13 19:16
@Kelsey píše:
aha ale takhle jako spolubydlící se asi celý život žít nedá :nevim:

To sice ne, ale zatim nema jinou moznost. Ja jsem chtela poukazat na to, ze jsou lide, kteri maji mnohem min. Nez kamaradka zakladatelky. A da se to taky. A treba co se tyce oblečení to kupuje sestra pouze na bazarech-a pekne.

• Citovat
  • Upravit
35545
22.10.13 19:30

Ale tady se pořád jen dedukuje, nikdo neví, jak je to doopravdy. Nic není černé nebo bílé, jaksi se zapomíná na odstíny šedi. :roll:

Já se musím jít věnovat dětem, neboť za to dostávám od státu peníze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.10.13 19:38
@abhcdefg píše:
To sice ne, ale zatim nema jinou moznost. Ja jsem chtela poukazat na to, ze jsou lide, kteri maji mnohem min. Nez kamaradka zakladatelky. A da se to taky. A treba co se tyce oblečení to kupuje sestra pouze na bazarech-a pekne.

Ano dá. Ovšem. Najít spolubydlící, která mě nechá u sebe v bytě bydlet za hlídání, to je jak hledat jehlu v kupce… Ona si je vědoma, že ta služba je vyrovnaná ceně pronájmu.
Je to super.
Ovšem chtěla bych vidět, co by tvoje sestra dělala ve chvíli, kdy jí majitelka oznámí, že is našla třeba partnera, at´se vystěhuje, nebo bude sama mít dítě časem ve školce a služby tvé sestry potřebovat nebude.
To už asi těžko někde ze 4500,– všechno zvládne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.10.13 19:44
@abhcdefg píše:
To sice ne, ale zatim nema jinou moznost. Ja jsem chtela poukazat na to, ze jsou lide, kteri maji mnohem min. Nez kamaradka zakladatelky. A da se to taky. A treba co se tyce oblečení to kupuje sestra pouze na bazarech-a pekne.

je to fajn, že sestra má tuhle možnost, ale zase ne každý ji má, někdo má třeba víc dětí nebo prostě bydlí v místě kde ta možnost není. Ty tu píšeš o situaci teď, ale to není žádná jistota, můžou se zítra pohádat a co potom? řešit ze dne na den kam jít? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
288
22.10.13 20:23

Prča je, že ještě chvíli a takovej dobrej zedník, tesař se budou mít mnohem líp než kde jaký ing. a pod… Za chvíli profese, kde je potřeba máknout rukama, budou placena zlatem… Docela ironie…, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.10.13 20:33
@Spagata píše:
Většinou lidi, kteří se ptají na cokoliv ohledně dávek jsou na světě sami jak trn v hnědce (to jsem se tu naučila včera, heč :mrgreen: ) a nikdy jiná možnost než dávka není… Rodiče jsou většinou alkáčové, zadlužení, nebo se jich zřekli, partneři strašní sadisti a gauneři, přátelé nemá, protože nepřišla dávka a není nakalení… v 99% je to obdobné… Nevím, třeba tahle paní je to jedno % ví bůh… A není to jedno?

EM se stává fórem socek. Klidně mě ukamenujte. Vzhledem k počtu a obsahu podobných témat už na druhém břehu jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat