Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
22.10.13 17:05

@Timinka nemám to dočtené, nestíhám to, ale dejme tomu, že odešla od muže s holým zadkem, nějakým dluhem a to se pěkně blbě začíná. Pokud se k tomu pak zamane brigáda na černo, tak už vidím, jak se každý hrne na úřad jim to vysvětlovat - víte, já ty prachy nemůžu přiznat, mám to na černo, ale jsem hrdá občanka a nebudu ožebračovat stát, až mě vyhodí, tak zase přijdu :roll:

Viděla jsem Čtyři v tom, nechápu, jak ta holka mohla rofrcat porodné za…, nechápu, proč měl děti pár, co byl teď ve Výměně, ale je to tak..můj životní styl to není. Ale ani neryji do nikoho, když neznám CELOU pravdu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.10.13 17:08

@kozisek to není rytí, to už je normálně zoufalost :zed: Proč je tolik lidí ochotno podvádět? 8o

• Citovat
  • Upravit
35545
22.10.13 17:11
@Timinka píše:
@kozisek to není rytí, to už je normálně zoufalost :zed: Proč je tolik lidí ochotno podvádět? 8o

A co by jsi tedy dělala ty? tak to by mě zajímalo, šla by jsi tam a řekla jim, že děláš černotu a tak jim na dávky…oni tě z té černoty za dva dny vyhodí a ty můžeš dítku naservírovat k večeři hrdost, hm.
Nevěřím, že by se taková v reálu našla jediná, tady na diskusi ano, ale ve skutečnosti o tom pochybuji…druhá věc je, že to některé narvou do kokotin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
22.10.13 17:11
@Barusak78 píše:
Už se perou :D
:pankac: :pankac: :pankac: :)
  • Citovat
  • Upravit
sophinka1
22.10.13 17:17

@kozisek popravdě jsem si musela dost máknout abych uživila své děti, a náklady se budou už jen zvětšovat (např. letos jedno dítě na střední cca 6 tis měsíčně za rok už dně plus jedno školné 2500 měsíčně ),ale nikdy, prostě nikdy bych nezatajila příjmy, nebo bych nedovedla být dlouhodobě bez práce ( prodložený víkend mi bohatě stačí ) I teď když chceme dětem nějak přilepšit, jdeme ještě na brigádu (teď teda většinou chlap naposledy šel stavět nějaké ty veliké stany aby mohl syn do Anglie)

• Citovat
  • Upravit
35545
22.10.13 17:21

@Timinka To je podle sebe - soudím tebe, ale takhle to nefunguje.
Já třeba nechápu, že z lidi, co mají příjem padesát litrů, tak nejsou schopní měsíčně ušetřit minimálně třicet, fakt nechápu a další a další. Navíc tady se stát okrádá úplně jinak a vidí to všichni a nic s tím nedělají, takže tím navážením se do takovýchto tazatelů se nic nevyřeší, to je mlácení pusou na prázdno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.10.13 17:24

@kozisek třeba se alespoň zastydí a bude je hryzat svědomí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
209
22.10.13 17:25
@kozisek píše:
Já třeba nechápu, že z lidi, co mají příjem padesát litrů, tak nejsou schopní měsíčně ušetřit minimálně třicet, fakt nechápu a další a další. Navíc tady se stát okrádá úplně jinak a vidí to všichni a nic s tím nedělají, takže tím navážením se do takovýchto tazatelů se nic nevyřeší, to je mlácení pusou na prázdno
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.10.13 17:36

@Timinka já bych řekla, že nikdo, nevěřím tomu, každý je v tomhle státě prospěchář a funguje to spíš naopak, kdo má hodně, chce ještě ví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:01
@berry4 píše:
@martina.se:lol: a není to tak? Bezmyšlenkovitě uvolní nájmy, aniž by kupní síla lidí byla schopna pokrýt přemrštěné ceny… Vždyt´ kdo tohle dělá? Jen a jen majitelé nemovitostí, co nájmy šroubují do mnohdy nesmyslných výšek - k těm ubytovnám, jak tu někdo psal - není vyjímkou, že ti zmetci požadují 14 000 za pokoj. Za pokoj! A kdo to platí? Stát. Protože i když dostaneš tp i jen za pokoj, třeba x té kategori a nemáš na to, tak musí.
A to stejné je s byty. Ty holky mnohdy bydlí v 3 + 1 jen z toho důvodu, že tam dostanou tp. A majitel si namastí kapsu na přemrštěném nájemném a zaplatí to zase jen státní kasa…
Mají tam ti…i nahoře, co chtěli.
Já bych jen uvítala, kdyby se stalo něco, co by je donutilo to snížit. Myslím, že by se ulevilo mnoha lidem a projevilo se to jinde. V lepším. :think:

ahoj, je v planu osetrit i toto, prispevek na bydleni budiz, do nouze se muze dostat kazdy, ale vyse prispevku se urci podle tzv. najmove mapy - v mape cele cr jsou zaznamennay vyse najmu dle lokality..

no a pak se treba stane, ze mamince samozvitelce reknou, ze ji smaozrejme na bydleni prispeji, ale ve vysce 2500,– Kc, protoze tolik stoji grasnoka nekde ve vidlakove s topenim na uhli. Hotovo. Pokud ma nouzi, pujde tma bydlet rada a aspon se bude snazit tamodtud vyhrabat.

Porste by ten, kdo chce prispevek, mel urceno obci, ktere byty jsou pro nej. A zadna krasa by to logicky byt nemela)))

• Citovat
  • Upravit
30628
22.10.13 18:04

@perfect day A svůj byt, na který jsem si našetřila, když jsem pracovala, mám prodat? Když je to to jediné, co mám? A chodit s dětmi po pronájmech?

Příspěvek upraven 22.10.13 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:05
@kozisek píše:

to, ze nekdo neusetri, je mi uplne jedno, kdyz si to vydela. me vadi opak, ze si to nekdo nevydela, a pritom usetri dost:)))

a mlaceni pusou naprazdno? pro me lepsi nez byt v diskuzi: „tehulkujeme spolecne az do zblbnuti“.

a ja to beru jako takovou svou predehru, neni uplne vyloucene, ze vstoupim do komunalni politiky a tohle by byl jeden z bodu, ktery by me velmi zajimal))cerpam zkusenosti a snazim se vcitit do mentality matek, ktere nepospichaji do prace, ale do fronty na socialku.

Motivaci mam diky emiminu cim dal vetsi, protoze uz jsme za tech par akrivnich tydnu tady pochopila, ze mnoho lidi ma pocit, ze prachy statu pochazeji asi z nerostneho bohastvi nebo co:-DDDD

• Citovat
  • Upravit
perfect day
22.10.13 18:07
@kozisek píše:
A co by jsi tedy dělala ty? tak to by mě zajímalo, šla by jsi tam a řekla jim, že děláš černotu a tak jim na dávky…oni tě z té černoty za dva dny vyhodí a ty můžeš dítku naservírovat k večeři hrdost, hm.
Nevěřím, že by se taková v reálu našla jediná, tady na diskusi ano, ale ve skutečnosti o tom pochybuji…druhá věc je, že to některé narvou do kokotin :nevim:

tim chces jako rict: A co by jsi delala ty? Ty bys nepodvadela? No bleeeeeeeeeee.

• Citovat
  • Upravit
585
22.10.13 18:09

@kozisek Je to prostě o tom, že ten, kdo normálně pracuje „od nevidím do nevidím“, má slušný plat a tím pádem vyšší daně, nad takovým tématem šílí :poblion: Já jsem teda původně soc. prac., takže mi sociální solidarita rozhodně není cizí, ale co je moc, to je příliš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:10
@laducha píše:
@perfect day A svůj byt, na který jsem si našetřila, když jsem pracovala, mám prodat? Když je to to jediné, co mám? A chodit s dětmi po pronájmech?Příspěvek upraven 22.10.13 v 18:07

No promin, ale CHODIT S DETMI PO PRONAJMECH prece neni nic ponizujiciho, v pronajmu dnes bydli mnoho lidi a nemusi po nich CHODIT, ale staci si najit nejaky adekvatni prijmum a v tom setrvat, nez se ma situace PRACI zlepsi. Ne? A ty jsi zakladatelka, nebo ta kamardka? Ja jsme nejak ztratila nit a neorientuju se, za koho kopes..za ty, co nechtej chodit po pronajmech, to uz jsem teda pochopila..ale jeste mi svou sitauci kdyztak pribliz, treba pochopim))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat