Odebrání dávek kvůli přeplatku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@perfect day píše:
nova vlada, at uz bude jakakoliv, to omezi, protoze tlak nasra..ne verejnosti je cimdal vetsi, protoze davky, zneuziva cim dal vice lidi a uz si toho vsimame i my, kterti temito pripady nejsou normalne obklopeni..navic treba pro letosek penize na davky cerpame tak rychle ZE VLADE DOSLY UZ PRED DVEMA MESICI, to je v srpnu. A zadna vlada nechce mit zas takovy diry v rozpoctu, museji si prece mit z ceho ukorojist do kapsy.A tak se kocicky teste, co si nevydelame, to mit nebudeme..a podle me je to tak ok))
už aby to bylo, pak se nebudu rozčilovat na emiminu, protože tu ubyde plakajících, co chudáčci žijou z 20 tis a je jim to málo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
nestraš.. to sem radši nebudu chodit![]()
nebudeš mít čas, budeme muset dělat za dva…možná i za tři ![]()
- Citovat
- Upravit
@Timinka píše:
nebudeš mít čas, budeme muset dělat za dva…možná i za tři
neumim
já makam jen za dva, tzn já a mládě. Nikoho dalšího živit nehodlám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
a není možné, že to někdo ale úplně popletl![]()
jinak to nechápu
asi jo, přeci jen je to zprostředkovaný dotaz.
- Citovat
- Upravit
@martina.se píše:
nestraš.. to sem radši nebudu chodit![]()
A to stejné je s byty. Ty holky mnohdy bydlí v 3 + 1 jen z toho důvodu, že tam dostanou tp. A majitel si namastí kapsu na přemrštěném nájemném a zaplatí to zase jen státní kasa…
Mají tam ti…i nahoře, co chtěli.
Já bych jen uvítala, kdyby se stalo něco, co by je donutilo to snížit. Myslím, že by se ulevilo mnoha lidem a projevilo se to jinde. V lepším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@martina.sea není to tak? Bezmyšlenkovitě uvolní nájmy, aniž by kupní síla lidí byla schopna pokrýt přemrštěné ceny… Vždyt´ kdo tohle dělá? Jen a jen majitelé nemovitostí, co nájmy šroubují do mnohdy nesmyslných výšek - k těm ubytovnám, jak tu někdo psal - není vyjímkou, že ti zmetci požadují 14 000 za pokoj. Za pokoj! A kdo to platí? Stát. Protože i když dostaneš tp i jen za pokoj, třeba x té kategori a nemáš na to, tak musí.
A to stejné je s byty. Ty holky mnohdy bydlí v 3 + 1 jen z toho důvodu, že tam dostanou tp. A majitel si namastí kapsu na přemrštěném nájemném a zaplatí to zase jen státní kasa…
Mají tam ti…i nahoře, co chtěli.
Já bych jen uvítala, kdyby se stalo něco, co by je donutilo to snížit. Myslím, že by se ulevilo mnoha lidem a projevilo se to jinde. V lepším.
tak nějak.. podle mě by stačilo, kdyby dali horní strop na proplácení nájmů na ubytovnách a pod. Např 3-4 tis na osobu. Na tyhle ubytovny by pak nikdo nešel a hotovo. Nájmy jsou neskutečně drahé - ale na těch příspěvcích na bydlení je strop. Jen neplatí pro ty, co jsou v hmotné nouzi, což nechápu
proč jim dotují tak nesmyslně drahé bydlení a nedonutí je sehnat levnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 co třeba znárodnění
Jo a chtěla bych říct, že i před tím byli sice byty s regulovaným nájemným, ale ne každý měl to štěstí tam bydlet.
My platili tržní od roku 1996 a nikdo se nás neptal kde na to máme brát
- Citovat
- Upravit
@martina.se protože je to prostě úplně špatně vymyšlený.
@Timinka to už je ale váš problém, neznám nikoho, kdo si zažádal o státní byt, aby jej podle situace a naléhavosti nedostal dřív, nebo později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 však ano byl to náš problém, stejně jako dnes je to problém jiných.
- Citovat
- Upravit
@Timinka a když jsem u těch státních bytů- co se bavím s holkama, co v nich bydlí, jsou schopny nájmy platit bez příspěvků, protože tam to stát stále drží v těch rozumných mezích. Tak, aby neprodělal, ale vydělal, přitom to bylo zaplatitelné. Takovej trochu paradox, kam posílá už 4 roky peníze na příspěvky na bydlení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@martina.se protože je to prostě úplně špatně vymyšlený.
@Timinka to už je ale váš problém, neznám nikoho, kdo si zažádal o státní byt, aby jej podle situace a naléhavosti nedostal dřív, nebo později.
je to fakt hrozný.. pak se nedostává na lidi, co by to potřebovaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timinka píše:
jenomže jestli přijde o 45 tisíc za 3 měsíce, znamená to, že si žila jako královna. 15 tisíc každý měsíc od sociálky a ještě pěkně prašulky na černo
za čtyři, máš to tam napsané. Což je necelých dvanáct, když koupí boty, bundu atd. na zimu, nájem, služby,… jo, každá je frajerka, jak by to zvládala, ale od compu ![]()
Já nevím, že si tady pořád nedáte pokoj. Jednou je daný dotaz, tak odpovím na něj a nehodnotím životní situaci dané osoby, nežiji s nimi, tak to nehodnotím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
za čtyři, máš to tam napsané. Což je necelých dvanáct, když koupí boty, bundu atd. na zimu, nájem, služby,… jo, každá je frajerka, jak by to zvládala, ale od compuJá nevím, že si tady pořád nedáte pokoj. Jednou je daný dotaz, tak odpovím na něj a nehodnotím životní situaci dané osoby, nežiji s nimi, tak to nehodnotím
Přesně tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek čtvrtý měsíc už peníze ale dostane. A nezlob se, prachy na černo, celkem 20 litrů pro jednu dospělou a malé dítě je safra nadstandart. Pravidelně jí zbývalo 9 tisíc na potřeby rodiny tak kde jsou nějaké úspory?
- Citovat
- Upravit