Odebrání dávek kvůli přeplatku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kelsey píše:
vlezou se do 25,–
mouku na bábovku koupíš za 10-12,– a cukr stojí kolem 16,– (mouku a cukr máš na 3 bábovky), 3 vajíčka 9,– jestli nemají vlastní, jeden kypřící 0,90, jeden vanilkový 0,90, trošku kakaa, mléko v akci stojí 10,– litr
Jako fakt to jde si ušetřit, proto chodí do schránek ty letáky otravné, ale ony mají i nějaký smyslzkus se tam občas podívat
neříkej mi že pro 8lidí stačí litr mléka a bábovka ze 3vajec
to už je přitržené za vlasy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše:
mňam, zelnačku bych si dala - pálivé já ráda
je výborná, ta klobása tomu dala šmrnc, ale… budem jíst tři dny zelňačku
![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
9 korun vajíčka
4 koruny mouka
5 korun cukr
1 korunu prdopeč
2.50 mléko
olej a i bez něj je to 21.5 a kde mám to kakao?Hele já jsem spořivá, nakupuju v akcích nebo v Makru, ale tohle je úlet to se na mě nezlob.
ty jo to byl odhad né přesný propočet, vejce tedy nekupuji a mléka vypijí tak 2 litry no. ![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
je výborná, ta klobása tomu dala šmrnc, ale… budem jíst tři dny zelňačku![]()
dej mi adresu, přijedu na dlabanec
hele já mám polévku vždycky na 2-3 dny, protože bych musela vařit pidi porci jenom pro mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@78mamina píše:
neříkej mi že pro 8lidí stačí litr mléka a bábovka ze 3vajecto už je přitržené za vlasy
no kdyby to byla celá večeře tak ne, ale přijdou ze školy cca v 15.30 hod, dojí svačiny, a mají tu 5 litrů polévky, zapečený květák, brambor, bábovku, kakao dejme tomu 2 litry, chleba, máslo, zeleninu ![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
9 korun vajíčka
4 koruny mouka
5 korun cukr
1 korunu prdopeč
2.50 mléko
olej a i bez něj je to 21.5 a kde mám to kakao?Hele já jsem spořivá, nakupuju v akcích nebo v Makru, ale tohle je úlet to se na mě nezlob.
ale šak když si koupíš kakao to jsem kupovala minulý týden 30,– a kolik toho do buchty dáš 2 lžíce, nevím jaké kakao timinka kupuje, ale i kdyby normínlí za 30,– nebo granko v akci tuším 45 ta menší krabička, to přece nemáš na jedno použití
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše:
dej mi adresu, přijedu na dlabanechele já mám polévku vždycky na 2-3 dny, protože bych musela vařit pidi porci jenom pro mě
já včera uvařila velký hrnec frankfurtské a je pryč
a to bylo i deruhé jídlo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kelsey píše:
ale šak když si koupíš kakao to jsem kupovala minulý týden 30,– a kolik toho do buchty dáš 2 lžíce, nevím jaké kakao timinka kupuje, ale i kdyby normínlí za 30,– nebo granko v akci tuším 45 ta menší krabička, to přece nemáš na jedno použití
kakao k bábovce pro 8 lidí jsem myslela, tzn. mléko a prášek ![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
já koukala minulý týden na trhu, jeden děda prodával za 16 korun, tak tam asi skáknu, protože 30 je fakt hodně
to mají u nás vietnamčíci
my měli na stromě 7 ks jablek ![]()
- Citovat
- Upravit
@78mamina píše:
neříkej mi že pro 8lidí stačí litr mléka a bábovka ze 3vajecto už je přitržené za vlasy
co máš furt za problém šmarja? já teda peču jen tuhle bábovku, místí hery dávám olej a míslo mléka vodu vlažnou, že je víc nadýchaná http://www.toprecepty.cz/…ena-babovka/ jiná nám nechutná a 3 vajíčka bohatě stačí, když něco neznáš, tak proč to kritizuješ
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black píše:
kakao k bábovce pro 8 lidí jsem myslela, tzn. mléko a prášek
no šak, ale to stojí cca těch 45,– prášek granko a to nemáš přece na jendo použití
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit