Odebrání dávek kvůli přeplatku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My máme limit pro 2 dospělé a 3 děti na den 300,– + 28,– školka ale denně těch 300,– neutratím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
nač si myslíš, že peču ten domácí chleba a bagety nebo buchty? snídaně/večeře jen dokoupím salám/šunku, máslo ale to se nekupuje denně, že nebo mají mléko s kuličkama
oběd jsme psala to je na 2 dny za 100,–to už je úplně nepochopitelné, že
ale jde to
ale do buchet se musí dát třeba tvaroh, mléko droždí mouka…já nevím mě to nějak nevychází
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
vařim, já to jim jako oběd, kluk to má jako večeři. Vařím téměř každý den. Dnesní polívka mě vyšla na nehorázných cca 12 kč, jsou jí 3 litry
super prosím napis mi recept asi neumím hospodařit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timinka píše: špenát, brambor, vejce (domácí chleba, buchty)
zeleninové rizoto (domácí jogurt, mrkvový salát)
dušená mrkev, brambor (chleba, pomazánkové máslo, tvaroh)
těstoviny se zeleninou
fazolová, čočková polévka
zapečené brambory
rajská, knedlík nebo těstoviny atd
probírali jsme to díky výměně manželekPříspěvek upraven 22.10.13 v 12:59
díky zítra uvařím fazolovou polévku ta už dlouho nebyla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se nás je osm dnes zeleninová polévka (kilo brambor 14 kč, mrkev 2 kč, kousek celeru 2 kč) jíška 3 kč -5 litrů
a zapečený květák 29 kč, brambor (3 kg - 42 kč)
ráno domácí chleba, tvaroh, pažitka
svačina do školy 40 kč?
večer asi bábovka, kakao 25 Kč?
Takže do 150 Kč?
- Citovat
- Upravit
@Kelsey píše:
My máme limit pro 2 dospělé a 3 děti na den 300,– + 28,– školka ale denně těch 300,– neutratím.
no tak to je něco jiného to máš pro 5lidí 9tis ale pro dva 1500? to mě prostě nedalo nad tím popřemýšlet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@78mamina píše:
ale do buchet se musí dát třeba tvaroh, mléko droždí mouka…já nevím mě to nějak nevychází
tvaroh koupíš za 10-15,–, mléko nakupuju kartony do sklepa, když je za 9,90,– tak jdu koupit třeba 5 kartonů, droždí si nakoupím taky v akci do lednice nebo sušené do skříňky a představ si mouka se dá taky nakoupit v akci ![]()
marmeláda taky, kde je problém proboha? Většina surovin se dá nakoupit v akci, pokud je to kde uložit do sklepa/komory tak co?
Nakupuju tak většinu věcí v kauflandu nebo i Lídlu v akci na tom se dá dost ušetřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ncc1701 píše:
Doporučuji: http://www.youtube.com/watch?…
tak to je hustý
![]()
- Citovat
- Upravit
@Timinka píše:
@martina.se nás je osm dnes zeleninová polévka (kilo brambor 14 kč, mrkev 2 kč, kousek celeru 2 kč) jíška 3 kč -5 litrů
svačina do školy 40 kč?
večer asi bábovka, kakao 25 Kč?Takže do 150 Kč?
8lidí na jeden květák?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@78mamina píše:
tomu nevěřím
hele, pokud nepočítám každý měsíc všechno tak ano (tzn. že nekupuji každý měsíc sůl, cukr, rýži)
brambory máme naše, zeleninu většinou taky, mraženou do polévky si dělám se sezónní, maso mám 4× týdně, máme hodně lušteniny které jsou za pár kaček. chleba si peču sama z mouky, moučkový cukr dělám z krystalu. Je hromada věcí které fakt hodně ušetří
pijeme doma čistou vodu, dělám synovi domácí tvaroh.
tento měsíc jsem určitě nedala víc jak 1600 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@78mamina píše:a
8lidí na jeden květák?
@Timinka píše:
svačina do školy 40 kč?
bábovka pro 8lidí a kakao za 25kč hele a už dost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@78mamina píše:
8lidí na jeden květák?
to asi dělává taky květákové placky toho je hromada
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@78mamina píše:
8lidí na jeden květák?
no předpokládám, že děti budou ohrnovat rypáčky, ale je zapečenej s bešamelem, velikej asi bude stačit, mě stačí polévka je hustá amňamková a já jsem polévková. Většinou ani nestihnou dojíst svačiny ve škle, takže dojí svačiny, pak
polévku, druhé jídlo, dorazí se buchtou nebo chlebem
- Citovat
- Upravit
@Timinka píše:
svačina do školy 40 kč?
to jíte jak vrabci ![]()
- Citovat
- Upravit
@78mamina píše:
super prosím napis mi recept asi neumím hospodařit
tohle Ti nepřeju. Jako dá se to, neříkám, že je to terno, ale já prostě poplatím nájem, školu, telefon a naftu a zůstane mi 2 tis. Tzn jídlo, oblečení, veškerá kosmetika, léky, doktoři a vim já, co všechno. Chce to jen myslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit