Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
22.10.13 12:03
@Anonymní píše:
Zakl: @K-Black nn, chápeš to blbě, @PetiteFillette to píše dobře, jhá to asi špatně vysvětlila, oni jim prostě všechno sebrali a nechali jim na 4 měsíce jen těch 15tis..to je holky opravdu strašně málo, je to těch zmiňopvaných 125,– na den pro 2 lidi VČETNĚ bydlení a to teda nevím jak se to dá udělat :zed:nezlob se, ale ty neumíš číst???Prosila jsem, abyste si tyhle řeči nechaly, my víme, že jsi perfektní a dokonalá, ale někdo holt není a ty peníze opravdu potřebuje :zed:

UŽ UŽ UŽ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Anonymní píše:
Zakl: @K-Black nn, chápeš to blbě, @PetiteFillette to píše dobře, jhá to asi špatně vysvětlila, oni jim prostě všechno sebrali a nechali jim na 4 měsíce jen těch 15tis..to je holky opravdu strašně málo, je to těch zmiňopvaných 125,– na den pro 2 lidi VČETNĚ bydlení a to teda nevím jak se to dá udělat :zed:nezlob se, ale ty neumíš číst???Prosila jsem, abyste si tyhle řeči nechaly, my víme, že jsi perfektní a dokonalá, ale někdo holt není a ty peníze opravdu potřebuje :zed:
:mrgreen: :mrgreen: jasně, chápu to, Měla 20 litrů měsíčně, tak se bude těžko uskrovňovat. Ta sociálka je teda ale taková banda :cert: všimněte si, že používám empatické prvky
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
@neila píše:
Pochopila jsi to správně. Snad by její kamarádka nebyla tak blbá, aby tady zakládala diskuze a řešila v nich jak mají dvě vyjít z 15 tisíc měsíčně… :roll:

zakl: no, děkuju..tak blbá nejsem :roll: :mrgreen: Holky nebudte zlé, neví co má dělat, volala mi o tomoc, mě se to taky nelíbí, ale je to proistě jen její věc..Platí nájem 11 000, jiné bydlení nelze (a nebudu vyvětlovat proč, prostě nelze) a těch 15 tisíc je na 4 měsíce…a když těch 5 tisíc přizná, bude mít jen těch 5 na měsíc…a to na jídlo a bydlení taky jaksi nemůže stačit že..některým třeba jo @Timinka že? ale prostě jí ne… Tak proto..chápeme?

• Citovat
  • Upravit
3400

Zakladatelko a ty ji nemůžeš třeba na ty tři měsíce pomoci? Nebo někdo z rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.10.13 12:06
@lísteček1 píše:
Holky, to já se už raději k ničemu nevyjadřuji. je to pořád dokola. Jenda chce odírat stát, druhá nemá na nic nárok a nemá co do pusy.Jak jsem dávala včera do té druhá diskuse kopírování z FB, jak na státu vymoci dopalatek rodičáku, který jí nebude vyplacen v celkové výši, protože se jí narodí další dítě, tak tam já jedniná byla za nepřející, za sobeckou, za moralistku, za nechápavou až blbou…nakonec dostala paní radu, at se po porodu papírově vzdá děcka, převezme ho do péče její matka(babička dítěte) a ona tak bude čerpat celý rodičák na obě děti. Jen bude papírově napsaný ten jeden na babičku.

To si děláš pde*? Pardon :oops: 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.10.13 12:08

@Spagata Bohužel nedělám.
Já mám hodně velké sociální cítění, ale opravdu se už vůbec nedivím těm, kteří tu jsou na "druhé " straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 12:08
@martina.se píše:
taky si tu poslední dobou připadám, jak ve špatném snu. To snad není den, aby se tu podobný dotaz neobjevil :zed: pak se nemůžem divit, že lidi, co by ty prachy fakt potřebovaly, tam maj smůlu :pocitac:

proč máš pocit, že ona je nepotřebuje???Když si to spočítáš, logicky, tak by měla jen těch vydělaných 5 000…na měsíc pro 2 lidi, kdy náklady na bydlení jsou 11 000 na jídlo nejméně 3 000a to jsem skromná, dítě chodí do školky…a to by jí takhle socka klidně nechala, doplkatili by jí do minima a nazdar…co vás tak žere? Mmch..ta dívka je většinového etnika a je bez alimentu

• Citovat
  • Upravit
2118
22.10.13 12:09

Porad jí at si zajde na sociální uřad tam at se poradí co dál. Promin, ale tady to podle mě nevyřešíš -jen tím rozpoutáš zase debatu o 30stránkách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.10.13 12:10

@lísteček1 chi ještě týden a budeš za moralistku i tady taky co ty na to? :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 12:10
@Timinka píše: :mrgreen: :mrgreen: jasně, chápu to, Měla 20 litrů měsíčně, tak se bude těžko uskrovňovat. Ta sociálka je teda ale taková banda :cert: všimněte si, že používám empatické prvky

Zakl: nejde to o to, ty empatičko jedna :-D, kolik měla předtím, to jsem nepsala a ni to nevím..jde o to, kolik má mít tedka a co dělat, aby měla aspon na bydlení…Radu nemáš takže…nezlob se, taktéž empaticky, nenič si nervy na této nechutné sprosté diskuzi… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 12:12
@Barusak78 píše:
Zakladatelko a ty ji nemůžeš třeba na ty tři měsíce pomoci? Nebo někdo z rodiny?

ona by potřebovala půjčit dohromady aspon 20 000..takové prachy nemám, sami máme co dělat…je to kamarádka, ne nikdo z rodiny, tohle nejde… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1519
@Timinka píše:
@lísteček1 chi ještě týden a budeš za moralistku i tady taky co ty na to? :pankac:

Já jsem opravdu úplně znechucená. Nejhorší je, že ty lidi tam vůbec nepochopiali, co mi vadí a co je na tom špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@78mamina píše:
Porad jí at si zajde na sociální uřad tam at se poradí co dál. Promin, ale tady to podle mě nevyřešíš -jen tím rozpoutáš zase debatu o 30stránkách :nevim:

asi tak…jí na socce řekli, že s tím musí vyjít, že to je takto systém :nevim:

• Citovat
  • Upravit
288
22.10.13 12:13

Většinou lidi, kteří se ptají na cokoliv ohledně dávek jsou na světě sami jak trn v hnědce (to jsem se tu naučila včera, heč :mrgreen: ) a nikdy jiná možnost než dávka není… Rodiče jsou většinou alkáčové, zadlužení, nebo se jich zřekli, partneři strašní sadisti a gauneři, přátelé nemá, protože nepřišla dávka a není nakalení… v 99% je to obdobné… Nevím, třeba tahle paní je to jedno % ví bůh… A není to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
22.10.13 12:13

Tak tady se toho asi moc nevyresi- diskuse podobneho typu se objevuji temer kazdy nebo snad uplne kazdy den. Asi se bude muset jit zeptat na socialku, nevim, jestli je moznost se toho preplatku vzdat :?: Navic urednice s tim stejne nic moc neudela, protoze tam bezi nejake lhuty- i po podani stiznosti nez by se neco vyresilo, tak by 3 mesice beztak uplynuly.
Prace na cerno je nelegalni a okrada tim stat, tak at se nedivi, ze stat podle jejiho mineni „okrada“ ji (tzn. nevyplaci davky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat