Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.10.13 11:56
@perfect day píše:
Nevystačí? to mají blbý, já musím vystačit s mnohem míň a na žádný přípěvek nárok nemám, protože jsme si bohužel vše vydělala:(((

Zakl: ty máš opravdu „mnohem míň“ než 125korun na den prodva lidi na bydlení i jídlo? No neříkej… :roll: jak to ptrosím tě jenom děláš?

• Citovat
  • Upravit
30966
22.10.13 11:57
@Anonymní píše:
bavíme se o 15 na 4 MĚSÍCE!!! ne na 1, to je samozřejmně na jeden m. naprosto dostačující :-)

A normalne dostava kolik, viz tvoje veta: „A na 3 měsíce pěkně. takže holka příjde skoro o 45 tisíc na 4 měsíce (tento měsíc a 3 následující)“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Anonymní píše:
bavíme se o 15 na 4 MĚSÍCE!!! ne na 1, to je samozřejmně na jeden m. naprosto dostačující :-)

no to jsem chtěla vědět ;) nj tak si holt kámoška měla ten přeplatek schovat, plus má teda brigádu, já myslím že to zas tak horký nebude ;)

• Citovat
  • Upravit
16186
@martina.se píše:
taky si tu poslední dobou připadám, jak ve špatném snu. To snad není den, aby se tu podobný dotaz neobjevil :zed: pak se nemůžem divit, že lidi, co by ty prachy fakt potřebovaly, tam maj smůlu :pocitac:

já jdu do vývrtky z poslaneckých platů a odměn, než z toho, že si někdo přivydělá, když se řádně stará o děcko a snaží se přilepšit si jak to jde :nevim: Ale ty politické krysy mě fakt s.erou. Nejen že je pobírají v nehorázné výši, ale horší je za to udělají akorát tak ve výsledku houno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
@Timinka píše:
a to jse si dnes řekla, že mimino neotevřu :mrgreen: už je tady pomalu víc diskuzí na sociální dávky, než o dětech :mrgreen:

To máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
@Anonymní píše:

prosím tě a než jí to stoply kolik brala měsíčně..? A kolik platí nájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.10.13 11:58
@Anonymní píše:

jenomže jestli přijde o 45 tisíc za 3 měsíce, znamená to, že si žila jako královna. 15 tisíc každý měsíc od sociálky a ještě pěkně prašulky na černo :cert:

• Citovat
  • Upravit
74217
22.10.13 11:58
@Anonymní píše:
Zakl: ty máš opravdu „mnohem míň“ než 125korun na den prodva lidi na bydlení i jídlo? No neříkej… :roll: jak to ptrosím tě jenom děláš?

když budeš vařit na dva dny, když si budeš péct doma sama pečivo, na tom se dá ušetřit celkem dost, dá se nakupovat ve slevách atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.10.13 11:59
@martina.se píše:
taky si tu poslední dobou připadám, jak ve špatném snu. To snad není den, aby se tu podobný dotaz neobjevil :zed: pak se nemůžem divit, že lidi, co by ty prachy fakt potřebovaly, tam maj smůlu :pocitac:

No právě tyhle dotazy to tu tak zahltili, že člověk má úplnou averzi už jen když čte první písmena SOC.. PŘÍS..HMO… :roll: a paradoxně, když se tazatelka snaží podat ten dotaz co nejvíc tragicky, aby ostatní vážně pochopili, že je to nutný, tak má člověk chuť monitor roztřískat.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.13 11:59
@neila píše:
já jdu do vývrtky z poslaneckých platů a odměn, než z toho, že si někdo přivydělá, když se řádně stará o děcko a snaží se přilepšit si jak to jde :nevim: Ale ty politické krysy mě fakt s.erou. Nejen že je pobírají v nehorázné výši, ale horší je za to udělají akorát tak ve výsledku houno :pankac:

hele, já jsem s mladým taky sama, vyžijem z 11ti tis :think: a ruku nenatahuju, bylo by mi stydno. A když si přivydělává, tak kde je ten problém 8o Jako pak jsou lidi, co nemaj nohy, ruce a stát jim sebere i ten posranej ID, protože nesplňují tabulky a takováhle vyžírka tu bude brečet, že přišla o 45 tis? sorry, líto mi jí není ani trochu. Má brigádu, má 15 tis, tak ať mi neříká, že z toho nevyžije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 12:00
Zakl: @K-Black nn, chápeš to blbě, @PetiteFillette to píše dobře, jhá to asi špatně vysvětlila, oni jim prostě všechno sebrali a nechali jim na 4 měsíce jen těch 15tis..to je holky opravdu strašně málo, je to těch zmiňopvaných 125,– na den pro 2 lidi VČETNĚ bydlení a to teda nevím jak se to dá udělat :zed:
@78mamina píše:
Jako že jí daly 15tisíc a další 4měsíce nemá nárok na nic_?
přesně tak :cert:
@Timinka píše:
Další s brigádou na černo a nataženou rukou? :mrgreen: sociálka jí doplácí 15 litrů měsíčně ona si na černo vydělá 5 litrů a nestačí to? :mrgreen: :pankac: Ať mi pošle č. ú. dnes budu empatická a něco jí pošlu, chápu, jak to musí být těžké žít za 2é litrů ve dvouPříspěvek upraven 22.10.13 v 11:52

nezlob se, ale ty neumíš číst???Prosila jsem, abyste si tyhle řeči nechaly, my víme, že jsi perfektní a dokonalá, ale někdo holt není a ty peníze opravdu potřebuje :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
22.10.13 12:00
@Spagata píše:
No právě tyhle dotazy to tu tak zahltili, že člověk má úplnou averzi už jen když čte první písmena SOC.. PŘÍS..HMO… :roll: a paradoxně, když se tazatelka snaží podat ten dotaz co nejvíc tragicky, aby ostatní vážně pochopili, že je to nutný, tak má člověk chuť monitor roztřískat.. :roll:
:mrgreen: tak nějak..radši odcházím. Praskne mi žilka a bude ze mě tydýt :zed: :lol: mmchdm, pochopim, že se člověk dostane do úzkých, ale když to tu zas tak veřejně napíše, vydělává si bokem 5 tis, tak mám fakt kudlu v kapse.

Příspěvek upraven 22.10.13 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.10.13 12:01
@Anonymní píše:
Zakl: @K-Black nn, chápeš to blbě, @PetiteFillette to píše dobře, jhá to asi špatně vysvětlila, oni jim prostě všechno sebrali a nechali jim na 4 měsíce jen těch 15tis..to je holky opravdu strašně málo, je to těch zmiňopvaných 125,– na den pro 2 lidi VČETNĚ bydlení a to teda nevím jak se to dá udělat :zed:nezlob se, ale ty neumíš číst???Prosila jsem, abyste si tyhle řeči nechaly, my víme, že jsi perfektní a dokonalá, ale někdo holt není a ty peníze opravdu potřebuje :zed:

Jsou to opravdu oni nebo je to tvůj příběh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.13 12:02
nezlob se, ale ty neumíš číst???Prosila jsem, abyste si tyhle řeči nechaly, my víme, že jsi perfektní a dokonalá, ale někdo holt není a ty peníze opravdu potřebuje :zed:

to není o tom, že potřebuje peníze. Má 4 tis od státu, 5 tis brigádu a 15 tis rezervu. Co je na tom k nevyžití? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.10.13 12:02

Holky, to já se už raději k ničemu nevyjadřuji. je to pořád dokola. Jenda chce odírat stát, druhá nemá na nic nárok a nemá co do pusy.Jak jsem dávala včera do té druhá diskuse kopírování z FB, jak na státu vymoci dopalatek rodičáku, který jí nebude vyplacen v celkové výši, protože se jí narodí další dítě, tak tam já jedniná byla za nepřející, za sobeckou, za moralistku, za nechápavou až blbou…nakonec dostala paní radu, at se po porodu papírově vzdá děcka, převezme ho do péče její matka(babička dítěte) a ona tak bude čerpat celý rodičák na obě děti. Jen bude papírově napsaný ten jeden na babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat