Odebrání dávek kvůli přeplatku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
proč máš pocit, že ona je nepotřebuje???Když si to spočítáš, logicky, tak by měla jen těch vydělaných 5 000…na měsíc pro 2 lidi, kdy náklady na bydlení jsou 11 000 na jídlo nejméně 3 000a to jsem skromná, dítě chodí do školky…a to by jí takhle socka klidně nechala, doplkatili by jí do minima a nazdar…co vás tak žere? Mmch..ta dívka je většinového etnika a je bez alimentu
na jídlo 3 tis? twl, já mám na všechno vč obleční a drogerie 2 tis a taky žiju
a mmchdm, že je bez alimentů je její problém, dítě snad otce má, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zakl: nejde to o to, ty empatičko jedna, kolik měla předtím, to jsem nepsala a ni to nevím..jde o to, kolik má mít tedka a co dělat, aby měla aspon na bydlení…Radu nemáš takže…nezlob se, taktéž empaticky, nenič si nervy na této nechutné sprosté diskuzi…
má 5 tisíc brigádu a 15 tisíc přeplatek. Pokud platí 11 litrů byt a její celkové příjmy byly 20 tisíc, mohla něco ušetřit na případ nouze, tak jak to myslící lidi dělají
Holt si teď bude muset 3 měsíce na jídlo půjčit třeba 1000 Kč (třeba od tebe jako os dobré kamarádky) ![]()
- Citovat
- Upravit
Žila si na vysoké noze díky státu, na černo pracovala aby měla ještě víc. Ne není mi jí líto, měla si taky něco ušetřit a né se najednou divit že STÁT ji už nedá tolik ![]()
tak ať se přestěhuje, kecy že to nejde jsou lež, nebo do azyláku místo aby se snažila znovu vycucnout stát
je jenom ona s dítětem, nikdo jí nedrží - jenom je jí líno jít z pohodlíčka za 11 tisíc někam jinam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
proč máš pocit, že ona je nepotřebuje???Když si to spočítáš, logicky, tak by měla jen těch vydělaných 5 000…na měsíc pro 2 lidi, kdy náklady na bydlení jsou 11 000 na jídlo nejméně 3 000a to jsem skromná, dítě chodí do školky…a to by jí takhle socka klidně nechala, doplkatili by jí do minima a nazdar…co vás tak žere? Mmch..ta dívka je většinového etnika a je bez alimentu
tak v první řadě by dítě měli živit snad rodiče ne?
nemá na nájem? tak ať si najde spolubydlící, nebo něco levnějšího ne? jako promiň, ale litovat někoho, kdo dělá na černo a evidentně nemá zájem svou situaci nijak moc řešit (nic nejde
) fakt nebudu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
to není o tom, že potřebuje peníze. Má 4 tis od státu, 5 tis brigádu a 15 tis rezervu. Co je na tom k nevyžití?
souhlasim, taky jsem z takovych penez zila a bohuzel ne jen 4 mesice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už bylo zmíněno, nechápu smysl této diskuze. To jako máme uvedenou paní politovat, jak je na tom špatně?
Naprosto souhlasím s @Timinka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
jako promiň ale 3000 na jídlo pro dva jsou dost luxus
já mám pro dva krásně 1500 a to si kupuju i dražší věci. ![]()
a to živím dítě celodenně, paní ho má ve školce takže dítě jí snídani a večeři (možná svačinu), to je fakt tragédie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
A normalne dostava kolik, viz tvoje veta: „A na 3 měsíce pěkně. takže holka příjde skoro o 45 tisíc na 4 měsíce (tento měsíc a 3 následující)“
zakl: to já nevím, asi 13 na m…včetně bydlení se ale stále bavíme
Možná víc…minimum a 500 na dítě..Takže dejme tomu na život jako takový nějakých 4-5 000??
to vám opravdu příjde hoklky jako vyžírání státu? To je opravdu na jídlo a drogerii, na léky..kde jsou peníze na boty, oblečení školku..pořád vám to příjde hrozné a sprosté? Zamyslete se taky trochu prosím než začnete šmahem soudit ![]()
- Citovat
- Upravit
@KattyK píše:
Jak už bylo zmíněno, nechápu smysl této diskuze. To jako máme uvedenou paní politovat, jak je na tom špatně?Naprosto souhlasím s @Timinka
Zakl: ne, pokud si se se situací setkala, pak říct, jak jsi ji řešila, poku ne, tak není třeba se do ni přece zapojovat, když je tak zbytečná, ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
zakl: to já nevím, asi 13 na m…včetně bydlení se ale stále bavímeMožná víc…minimum a 500 na dítě..Takže dejme tomu na život jako takový nějakých 4-5 000??
to vám opravdu příjde hoklky jako vyžírání státu? To je opravdu na jídlo a drogerii, na léky..kde jsou peníze na boty, oblečení školku..pořád vám to příjde hrozné a sprosté? Zamyslete se taky trochu prosím než začnete šmahem soudit
kde jsou peníze na boty, oblečení?
U tatíka v podobě alimentů? A jak píšou holky, mnohé mají méně a neremcají, jsou rádi, že něco od státu obdržely
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
zakl: to já nevím, asi 13 na m…včetně bydlení se ale stále bavímeMožná víc…minimum a 500 na dítě..Takže dejme tomu na život jako takový nějakých 4-5 000??
to vám opravdu příjde hoklky jako vyžírání státu? To je opravdu na jídlo a drogerii, na léky..kde jsou peníze na boty, oblečení školku..pořád vám to příjde hrozné a sprosté? Zamyslete se taky trochu prosím než začnete šmahem soudit
obyčejné mýdlo stojí pár korun, musí se modlit aby dítě nebylo nemocné a pak ani léky nic nebudou stát. Oblečení se prostě bude muset koupit v sekáči za pár korun. Představ si že některé ženy tak žijí, to že je kamarádka zvyklá na něco jiného je její problém.
Promiň ale okrádala stát bůhví jak dlouho a teď se hrozně diví že nemá, smůla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A kde jsou peníze na dovolenou u moře a na kurzy tenisu…? Stát poskytuje podporu, není to tak, že musí zabezpečit rodině veškeré pohodlí. Zodpovědnost za děti nesou rodiče, stát ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše:
jako promiň ale 3000 na jídlo pro dva jsou dost luxusjá mám pro dva krásně 1500 a to si kupuju i dražší věci.
a to živím dítě celodenně, paní ho má ve školce takže dítě jí snídani a večeři (možná svačinu), to je fakt tragédie
jako to fakt vyžiješ s 1500kč pro dva?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je sprosťárna sebrat na tři měsíce dávky někomu, kdo nepřiznává výdělek, aby mu nesebrali dávky. Vopravdu by ten náš stát měl mít víc pochopení, a my s ním!
- Citovat
- Upravit