Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
22.10.13 12:13
@Anonymní píše:
proč máš pocit, že ona je nepotřebuje???Když si to spočítáš, logicky, tak by měla jen těch vydělaných 5 000…na měsíc pro 2 lidi, kdy náklady na bydlení jsou 11 000 na jídlo nejméně 3 000a to jsem skromná, dítě chodí do školky…a to by jí takhle socka klidně nechala, doplkatili by jí do minima a nazdar…co vás tak žere? Mmch..ta dívka je většinového etnika a je bez alimentu

na jídlo 3 tis? twl, já mám na všechno vč obleční a drogerie 2 tis a taky žiju :zed: a mmchdm, že je bez alimentů je její problém, dítě snad otce má, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.10.13 12:14
@Anonymní píše:
Zakl: nejde to o to, ty empatičko jedna :-D, kolik měla předtím, to jsem nepsala a ni to nevím..jde o to, kolik má mít tedka a co dělat, aby měla aspon na bydlení…Radu nemáš takže…nezlob se, taktéž empaticky, nenič si nervy na této nechutné sprosté diskuzi… :roll:

má 5 tisíc brigádu a 15 tisíc přeplatek. Pokud platí 11 litrů byt a její celkové příjmy byly 20 tisíc, mohla něco ušetřit na případ nouze, tak jak to myslící lidi dělají :nevim: Holt si teď bude muset 3 měsíce na jídlo půjčit třeba 1000 Kč (třeba od tebe jako os dobré kamarádky) :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7208
22.10.13 12:16

Žila si na vysoké noze díky státu, na černo pracovala aby měla ještě víc. Ne není mi jí líto, měla si taky něco ušetřit a né se najednou divit že STÁT ji už nedá tolik :zed:

tak ať se přestěhuje, kecy že to nejde jsou lež, nebo do azyláku místo aby se snažila znovu vycucnout stát :zed: je jenom ona s dítětem, nikdo jí nedrží - jenom je jí líno jít z pohodlíčka za 11 tisíc někam jinam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
22.10.13 12:21
@Anonymní píše:
proč máš pocit, že ona je nepotřebuje???Když si to spočítáš, logicky, tak by měla jen těch vydělaných 5 000…na měsíc pro 2 lidi, kdy náklady na bydlení jsou 11 000 na jídlo nejméně 3 000a to jsem skromná, dítě chodí do školky…a to by jí takhle socka klidně nechala, doplkatili by jí do minima a nazdar…co vás tak žere? Mmch..ta dívka je většinového etnika a je bez alimentu

tak v první řadě by dítě měli živit snad rodiče ne? :roll: nemá na nájem? tak ať si najde spolubydlící, nebo něco levnějšího ne? jako promiň, ale litovat někoho, kdo dělá na černo a evidentně nemá zájem svou situaci nijak moc řešit (nic nejde :roll: ) fakt nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
22.10.13 12:22
@martina.se píše:
to není o tom, že potřebuje peníze. Má 4 tis od státu, 5 tis brigádu a 15 tis rezervu. Co je na tom k nevyžití? 8o

souhlasim, taky jsem z takovych penez zila a bohuzel ne jen 4 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
22.10.13 12:29

Jak už bylo zmíněno, nechápu smysl této diskuze. To jako máme uvedenou paní politovat, jak je na tom špatně? :nevim: Naprosto souhlasím s @Timinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
22.10.13 12:30
@Anonymní píše:

jako promiň ale 3000 na jídlo pro dva jsou dost luxus :roll: já mám pro dva krásně 1500 a to si kupuju i dražší věci. :nevim:

a to živím dítě celodenně, paní ho má ve školce takže dítě jí snídani a večeři (možná svačinu), to je fakt tragédie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 12:33
@Cuddy píše:
A normalne dostava kolik, viz tvoje veta: „A na 3 měsíce pěkně. takže holka příjde skoro o 45 tisíc na 4 měsíce (tento měsíc a 3 následující)“

zakl: to já nevím, asi 13 na m…včetně bydlení se ale stále bavíme :! Možná víc…minimum a 500 na dítě..Takže dejme tomu na život jako takový nějakých 4-5 000?? :nevim: to vám opravdu příjde hoklky jako vyžírání státu? To je opravdu na jídlo a drogerii, na léky..kde jsou peníze na boty, oblečení školku..pořád vám to příjde hrozné a sprosté? Zamyslete se taky trochu prosím než začnete šmahem soudit :|

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.13 12:34
@KattyK píše:
Jak už bylo zmíněno, nechápu smysl této diskuze. To jako máme uvedenou paní politovat, jak je na tom špatně? :nevim: Naprosto souhlasím s @Timinka

Zakl: ne, pokud si se se situací setkala, pak říct, jak jsi ji řešila, poku ne, tak není třeba se do ni přece zapojovat, když je tak zbytečná, ne? :roll:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.10.13 12:34

Holky kolik je životní minimum na dospělého a dítě?

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
22.10.13 12:35
@Anonymní píše:
zakl: to já nevím, asi 13 na m…včetně bydlení se ale stále bavíme :! Možná víc…minimum a 500 na dítě..Takže dejme tomu na život jako takový nějakých 4-5 000?? :nevim: to vám opravdu příjde hoklky jako vyžírání státu? To je opravdu na jídlo a drogerii, na léky..kde jsou peníze na boty, oblečení školku..pořád vám to příjde hrozné a sprosté? Zamyslete se taky trochu prosím než začnete šmahem soudit :|

kde jsou peníze na boty, oblečení?
:mrgreen: U tatíka v podobě alimentů? A jak píšou holky, mnohé mají méně a neremcají, jsou rádi, že něco od státu obdržely

• Citovat
  • Upravit
7208
22.10.13 12:35
@Anonymní píše:
zakl: to já nevím, asi 13 na m…včetně bydlení se ale stále bavíme :! Možná víc…minimum a 500 na dítě..Takže dejme tomu na život jako takový nějakých 4-5 000?? :nevim: to vám opravdu příjde hoklky jako vyžírání státu? To je opravdu na jídlo a drogerii, na léky..kde jsou peníze na boty, oblečení školku..pořád vám to příjde hrozné a sprosté? Zamyslete se taky trochu prosím než začnete šmahem soudit :|

obyčejné mýdlo stojí pár korun, musí se modlit aby dítě nebylo nemocné a pak ani léky nic nebudou stát. Oblečení se prostě bude muset koupit v sekáči za pár korun. Představ si že některé ženy tak žijí, to že je kamarádka zvyklá na něco jiného je její problém.
Promiň ale okrádala stát bůhví jak dlouho a teď se hrozně diví že nemá, smůla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.10.13 12:36
@Anonymní píše:

A kde jsou peníze na dovolenou u moře a na kurzy tenisu…? Stát poskytuje podporu, není to tak, že musí zabezpečit rodině veškeré pohodlí. Zodpovědnost za děti nesou rodiče, stát ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
@Aletheia píše:
jako promiň ale 3000 na jídlo pro dva jsou dost luxus :roll: já mám pro dva krásně 1500 a to si kupuju i dražší věci. :nevim:a to živím dítě celodenně, paní ho má ve školce takže dítě jí snídani a večeři (možná svačinu), to je fakt tragédie :roll:

jako to fakt vyžiješ s 1500kč pro dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

To je sprosťárna sebrat na tři měsíce dávky někomu, kdo nepřiznává výdělek, aby mu nesebrali dávky. Vopravdu by ten náš stát měl mít víc pochopení, a my s ním!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat