Odebrání dávek kvůli přeplatku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@K-Black píše:
já včera uvařila velký hrnec frankfurtské a je pryča to bylo i deruhé jídlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
no šak, ale to stojí cca těch 45,– prášek granko a to nemáš přece na jendo použití
bylo psáno bábovka a kakao, za 25 korun, pro 8 lidí. Jen mléko na to kakao vyjde na 20 korun, Timinka psala že má litr po desetikoruně, já nemluvím o tom že se spotřebuje granko za 45kč k jedné bábovce.
- Citovat
- Upravit
@Kelsey píše:
co máš furt za problém šmarja? já teda peču jen tuhle bábovku, místí hery dávám olej a míslo mléka vodu vlažnou, že je víc nadýchaná http://www.toprecepty.cz/…ena-babovka/ jiná nám nechutná a 3 vajíčka bohatě stačí, když něco neznáš, tak proč to kritizuješ![]()
a vás je na jednu bábovku 8? Hele nás je pět a bábovka je pro nás prostě na chut a ne jako večeře
A dělám ji ze 6 vajec. Prostě mě to vrtalo hlavou jak někdo muže za 25kč udělat bábovku pro 8lidí plus každému dát hrnek kakaa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@78mamina píše:
a vás je na jednu bábovku 8? Hele nás je pět a bábovka je pro nás prostě na chut a ne jako večeřeA dělám ji ze 6 vajec. Prostě mě to vrtalo hlavou jak někdo muže za 25kč udělat bábovku pro 8lidí plus každému dát hrnek kakaa
no u nás je sladké taky na chuť
jako od 16.3é do 20 hod tady ají jídla dost
Ale to byl jen cenový odhad, nedělala jsem tu přesné výpočty zítra třeba bude jídlo za 500 kdo ví, jen jsem chtěla ukázat, že i kdyby to dnes bylo za 200 Kč (uvedla jsem 150 Kč) tak 4 lidi jsou za 100 kč.
- Citovat
- Upravit
@78mamina píše:
a vás je na jednu bábovku 8? Hele nás je pět a bábovka je pro nás prostě na chut a ne jako večeřeA dělám ji ze 6 vajec. Prostě mě to vrtalo hlavou jak někdo muže za 25kč udělat bábovku pro 8lidí plus každému dát hrnek kakaa
u nás je bábovka pro 4 (2 dospělí, 2 děti), nejmenší má 6 měs. tak ten si ještě musí počkat ![]()
Každý týden peču bábovku, že naše holky ji nejraději a většinou ji máme když ji upeču na 2 dny, hned na posezení se nesní a nejvíc toho pojí právě dcera 5r. a 2r.
A dělám ze tří., jak jsem si našla na netu kdysi ten recept, tak už ji tak furt peču, někdy ji mají jako velký muffin, že tam nasekám hořkou čokoládu na malé kousky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme třeba bábovku grátis… žádnou nepeču
. Tímto je spor o náklady ukončen, vyhrála jsem a jedeme dál ![]()
- Citovat
- Upravit
@Poison Ivy píše:
My máme třeba bábovku grátis… žádnou nepeču. Tímto je spor o náklady ukončen, vyhrála jsem a jedeme dál
počkáme na další diskuzi, vsadím boty, že do večera ještě jedna přijde ![]()
- Citovat
- Upravit
Teda děvčata z těch vaších receptů a rozpočtů bychom my pomřeli hlady, bábovka pro 8 lidí na večeři za 25 Kč ty jo to je joke ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
zakl: to já nevím, asi 13 na m…včetně bydlení se ale stále bavímeMožná víc…minimum a 500 na dítě..Takže dejme tomu na život jako takový nějakých 4-5 000??
to vám opravdu příjde hoklky jako vyžírání státu? To je opravdu na jídlo a drogerii, na léky..kde jsou peníze na boty, oblečení školku..pořád vám to příjde hrozné a sprosté? Zamyslete se taky trochu prosím než začnete šmahem soudit
některé tady jsou schopny žít ze vzduchu a oblékat se do snů. Takže se nediv.
![]()
Jinak neporadím, bohužel asi není jak. V podstatě nechápu, JAK jí mohla sociálka něco doplatit a přitom vzít příspěvky. Nikdy jsem o tom neslyšela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit