Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
22.10.13 18:11

@perfect day orientační mapa.
http://img.blesk.cz/…1507051_.jpg
Když si vezmeš, že třeba prodavačka v Kauflandu si vydělá napříč celou republikou stejně, to platí i pro jiná odvětví, ty rozdíly jsou mnohdy propastné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.10.13 18:19

@perfect day Nejsem zakladatelka ani její kamarádka.
Kopu za samoživitelky, kterým ani plat nestačí k tomu, aby nebyly závislé na dávkách. To bych musela vydělávat aspoň 15 tisíc, to tu u nás nemají ani chlapi. Dřív jsem je měla (i víc), teď už rok a půl hledám práci. Je mi skoro 45, odpracováno mám 24 let a 10 měsíců, takže žádný nemakačenko nejsem. Dávky beru ten rok a půl, dokud jsem měla rodičák, nežádala jsem, i když jsme to měli z „ruky do huby“.
Vůbec jsem nepočítala s tím, že práci nenajdu.
„Otec“ neplatí, dostal podmínku, když ho zavřou, platit nebude tím tuplem.

Kdybych si ten byt nekoupila, jsme po podnájmech už 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:19
@berry4 píše:
@perfect day orientační mapa.
http://img.blesk.cz/…1507051_.jpg
Když si vezmeš, že třeba prodavačka v Kauflandu si vydělá napříč celou republikou stejně, to platí i pro jiná odvětví, ty rozdíly jsou mnohdy propastné :nevim:

kdybych byla prodavačka v kauflandu, přizpůsobím se nebydlím za každou cenu v praze v 3plus1.

Ja treba ted taky budu mit mimino, mackame se v 2plus1, ale do vetsiho se nerhrnu, protoze to zatim neni rozumne…asi bych si potom muslea zazadat o nejaky fajn prispevky.

• Citovat
  • Upravit
35545
22.10.13 18:20
@perfect day píše:
tim chces jako rict: A co by jsi delala ty? Ty bys nepodvadela? No bleeeeeeeeeee.

Komunálních politiků, co dělají blééé, těch je nám třeba :roll: fakt, zase další chytrolín. Pak to má fakt k něčemu vypadat.

Nemám prostě ráda, když někdo vaří z vody, nezná reálnou situaci dotyčného a odsuzuje, hází do jednoho pytle. Život už mě dostatečně poučil a většinou ti, co křičí nejvíc mají na hlavě nejvíc „másla“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.10.13 18:22
@perfect day píše:
kdybych byla prodavačka v kauflandu, přizpůsobím se nebydlím za každou cenu v praze v 3plus1.

Kdybych byla prodavačka v Kauflandu, za ten plat bych nebydlela nikde, aniž bych nemusela žádat. A to je špatně.
Já bych šla i za kasu, ale zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:23
@laducha píše:
@perfect day Nejsem zakladatelka ani její kamarádka.
Kopu za samoživitelky, kterým ani plat nestačí k tomu, aby nebyly závislé na dávkách. To bych musela vydělávat aspoň 15 tisíc, to tu u nás nemají ani chlapi. Dřív jsem je měla (i víc), teď už rok a půl hledám práci. Je mi skoro 45, odpracováno mám 24 let a 10 měsíců, takže žádný nemakačenko nejsem. Dávky beru ten rok a půl, dokud jsem měla rodičák, nežádala jsem, i když jsme to měli z „ruky do huby“.
Vůbec jsem nepočítala s tím, že práci nenajdu.
„Otec“ neplatí, dostal podmínku, když ho zavřou, platit nebude tím tuplem.Kdybych si ten byt nekoupila, jsme po podnájmech už 10 let.

je urcite fajn, ze mas byt. Ale ja porad nerozumim tomu problemu BYT PO PODNAJMECH..nekdo na vlastni bydleni dosahne, nekdo holt ne…ja te tu nechci vyslychat, kolik beres a jake davky..taky nerikam ze se i me nemuze stat, ze budu v totalni nouzi. MUZE!!! Proto pracuju a platim dane, aby se o me stat v NOUZI postaral. Ale ani by me nenapadlo zatajovat prijmy me nebo partnera, zit v 3plus 1 s jednim ditemem atd. Brala bych jakykoliv prideleny krcalek, podekovala bych statu a urychlene si hledala JAKOUKOLIV praci.

• Citovat
  • Upravit
perfect day
22.10.13 18:24
@kozisek píše:
Komunálních politiků, co dělají blééé, těch je nám třeba :roll: fakt, zase další chytrolín. Pak to má fakt k něčemu vypadat.

:-DDDDDDDDDDDDDDDDD No jasne, ty asi nepotrebujes zadny politiky, hlavne dokud stat sype.-DDDDD Jo jo, devcata, i na davky si jednoho dne nekdo vyrazne posviti. neni uz z ceho brat:DDD

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
22.10.13 18:25
@perfect day píše:
je urcite fajn, ze mas byt. Ale ja porad nerozumim tomu problemu BYT PO PODNAJMECH..nekdo na vlastni bydleni dosahne, nekdo holt ne…ja te tu nechci vyslychat, kolik beres a jake davky..taky nerikam ze se i me nemuze stat, ze budu v totalni nouzi. MUZE!!! Proto pracuju a platim dane, aby se o me stat v NOUZI postaral. Ale ani by me nenapadlo zatajovat prijmy me nebo partnera, zit v 3plus 1 s jednim ditemem atd. Brala bych jakykoliv prideleny krcalek, podekovala bych statu a urychlene si hledala JAKOUKOLIV praci.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
22.10.13 18:26
@perfect day píše:
kdybych byla prodavačka v kauflandu, přizpůsobím se nebydlím za každou cenu v praze v 3plus1.Ja treba ted taky budu mit mimino, mackame se v 2plus1, ale do vetsiho se nerhrnu, protoze to zatim neni rozumne…asi bych si potom muslea zazadat o nejaky fajn prispevky.

vidíš tu tabulku co dala berry? kde by jsi teda bydlela, to je totiž holý nájem, když přičteš energie tak prostě třeba pracující matka samoživitelka neutáhne ani malý byt, když třeba chlap neplatí alimenty. Vím co tady berou ženský za kasou.

• Citovat
  • Upravit
35545
22.10.13 18:27
@perfect day píše:
je urcite fajn, ze mas byt. Ale ja porad nerozumim tomu problemu BYT PO PODNAJMECH..nekdo na vlastni bydleni dosahne, nekdo holt ne…ja te tu nechci vyslychat, kolik beres a jake davky..taky nerikam ze se i me nemuze stat, ze budu v totalni nouzi. MUZE!!! Proto pracuju a platim dane, aby se o me stat v NOUZI postaral. Ale ani by me nenapadlo zatajovat prijmy me nebo partnera, zit v 3plus 1 s jednim ditemem atd. Brala bych jakykoliv prideleny krcalek, podekovala bych statu a urychlene si hledala JAKOUKOLIV praci.

Tak se hodně modlit, ať se do nějaký… nedostaneš, ono to není zase tak těžké, ale dostat se z nich je občas veeeeliký problém a dostali se do nich lidé se vzděláním a dobrou pracovní pozicí…ono našetřené korunky - pokud jich nemáš milióny se rychle utratí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.10.13 18:27

Když jsem ve vlastním, stát mi pomůže s energiemi a nepodporuje nějakého nenažraného majitele ubytovny, třeba :evil:
Jasně, že každý si vlastní bydlení dovolit nemůže, tam chápu, že jim nic jiného nezbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.10.13 18:28
@perfect day píše:
@kozisek píše:
Komunálních politiků, co dělají blééé, těch je nám třeba :roll: fakt, zase další chytrolín. Pak to má fakt k něčemu vypadat.:-DDDDDDDDDDDDDDDDD No jasne, ty asi nepotrebujes zadny politiky, hlavne dokud stat sype.-DDDDD Jo jo, devcata, i na davky si jednoho dne nekdo vyrazne posviti. neni uz z ceho brat:DDD

A teď už urážíš i mě, aniž bych cokoliv udělala, ano jsi žhavý adept do politiky, nevidím, neslyším, melu si tu svojí, škoda, že tyto volby už nestihneš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:29

Devcata, ja pro dnesek mizim, i kdyz me tato dikuze bavi, prodala jsem nejake sve sperky a jdu vystavit fakturu, protoze samozrejme DANIM, aby bylo dost i pro ostatni:-DDDDDDDDDDDD :srdce: a co pro ostatni, at je dost PRO VSECHNY A vsechno VSEM bohacum ZNARODNIT a delnicka trida a matky VPRED:-DDDDDDDDDDDDD neni tady ten smajlik, tereho potrebuju..fuck off:))

• Citovat
  • Upravit
29577
22.10.13 18:30

@perfect day kdyby jsi byla prodavačka v Kaufu v Praze, nebo Brně, tak nebydlíš NIKDE, protože nebudeš mít možná ani na garsonku :lol:

Příspěvek upraven 22.10.13 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:30
@kozisek píše:
A teď už urážíš i mě, aniž bych cokoliv udělala, ano jsi žhavý adept do politiky, nevidím, neslyším, melu si tu svojí, škoda, že tyto volby už nestihneš :think:

rada bych te opravila, tyto volby jsou do parlamnetu, tak pozor, to je trochu rozdil to neni primo komunalni politika.))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat