Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
22.10.13 18:30
@perfect day píše:
je urcite fajn, ze mas byt. Ale ja porad nerozumim tomu problemu BYT PO PODNAJMECH..nekdo na vlastni bydleni dosahne, nekdo holt ne…ja te tu nechci vyslychat, kolik beres a jake davky..taky nerikam ze se i me nemuze stat, ze budu v totalni nouzi. MUZE!!! Proto pracuju a platim dane, aby se o me stat v NOUZI postaral. Ale ani by me nenapadlo zatajovat prijmy me nebo partnera, zit v 3plus 1 s jednim ditemem atd. Brala bych jakykoliv prideleny krcalek, podekovala bych statu a urychlene si hledala JAKOUKOLIV praci.

ona ale 24 let pracovala, teď je ve sračkách, to má prodat to jediné co má a jít do podnájmu? myslíš že se ve svém věku ještě někdy zmůže na byt? a zrovna u Laduchy je to chvilková záležitost, má už velké syny a ti ji za chvilku pomůžou.

• Citovat
  • Upravit
30628

@berry4 :palec:

K-black
Jo, jo, kluci se snaží, i když starší syn, co nám finančně vypomáhal, je od června bez práce. Ale u něho to snad bude jen otázkou pár měsíců, než si něco najde.

Příspěvek upraven 22.10.13 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@K-Black píše:
vidíš tu tabulku co dala berry? kde by jsi teda bydlela, to je totiž holý nájem, když přičteš energie tak prostě třeba pracující matka samoživitelka neutáhne ani malý byt, když třeba chlap neplatí alimenty. Vím co tady berou ženský za kasou.

tak všechny samoživitelky asi nebudou sedět za kasou v kaufu. Mohou i podnikat. také jsou i různé jiné práce a přivýdělky k tomu od úklidu počínaje, hlídání dětí, pomoc důchodcům, žehlení, aj )

• Citovat
  • Upravit
perfect day
22.10.13 18:32
@K-Black píše:
ona ale 24 let pracovala, teď je ve sračkách, to má prodat to jediné co má a jít do podnájmu? myslíš že se ve svém věku ještě někdy zmůže na byt? a zrovna u Laduchy je to chvilková záležitost, má už velké syny a ti ji za chvilku pomůžou.

ale vzdyt rikam, ze je to dobre, ze ma vlastni byt. a psala jsem, ze do tisne se muzeme dostat kazdy. jen nechapu to zapirani prijmu, ktere tu popisuje zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
35545
22.10.13 18:32
@perfect day píše:
rada bych te opravila, tyto volby jsou do parlamnetu, tak pozor, to je trochu rozdil to neni primo komunalni politika.))
:roll: :roll: ááá, pozvolna přecházíš na jiné téma, odvádíš pozornost, ano, jsi opravdu vhodný kandidát :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.10.13 18:33
@K-Black píše:

Ano tady je jasný případ, kde stát má pomoci. Na určitou dobu. Jenže ono takových je čím dál méně

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.10.13 18:34
@Timinka píše:
tak všechny samoživitelky asi nebudou sedět za kasou v kaufu. Mohou i podnikat. také jsou i různé jiné práce a přivýdělky k tomu od úklidu počínaje, hlídání dětí, pomoc důchodcům, žehlení, aj )

ale všichni taky podnikat nemůžou, prostě vždycky bude někdo chudý a někdo bohatý. Já teda nevím, vždycky jsem tvrdila že práce je, co sleduju posledních pár měsíců tak opravdu není, řekla bych že je to čím dál horší :think:

• Citovat
  • Upravit
35545
22.10.13 18:35
@Timinka píše:
tak všechny samoživitelky asi nebudou sedět za kasou v kaufu. Mohou i podnikat. také jsou i různé jiné práce a přivýdělky k tomu od úklidu počínaje, hlídání dětí, pomoc důchodcům, žehlení, aj )

Hlavně důchodci můžou komukoliv platit, tak já nevím, ale já asi žiji v jiné republice :nevim: polovina matek na RD se klepe strachy, kam půjde potom půjde do práce na HPP a vy je tady sypete z rukávu bez mrknutí oka a ještě jako přivýdělky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:35

Jee a to je vlastne pro me novinka, ja jsme myslela, ze abych dosahla na prispevky, nesmim nic mit..a ono muzu mit svuj vlastni byt ( ted mam) a stat mi zaplati energie? No neeeeee:-DDDDD Takze ted, kdyz jsem na nemocensky, protoze rizikove tehotenstvi, pred mesicem jsme se rozvedla a muj prijem cini okolo 10.000,– muzu si taky zazadat? :-DDDDD Aspon na tu elektrinu:-DDDD??

• Citovat
  • Upravit
perfect day
22.10.13 18:37
@K-Black píše:
ale všichni taky podnikat nemůžou,prostě vždycky bude někdo chudý a někdo bohatý. Já teda nevím, vždycky jsem tvrdila že práce je, co sleduju posledních pár měsíců tak opravdu není, řekla bych že je to čím dál horší :think:

ono to trosiiiickuu i souvisi se vysi vzdelani, ze.jak rikame my u nas doma: mel jsi vic zabrat v paty tride obecny skoly:-DDDD

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.10.13 18:40
@perfect day píše:
ono to trosiiiickuu i souvisi se vysi vzdelani, ze.jak rikame my u nas doma: mel jsi vic zabrat v paty tride obecny skoly:-DDDD

Ani bych neřekla že je to jen o vzdělání, ale taky o štěstí víš?

• Citovat
  • Upravit
30628
22.10.13 18:41
@perfect day píše:
Jee a to je vlastne pro me novinka, ja jsme myslela, ze abych dosahla na prispevky, nesmim nic mit..a ono muzu mit svuj vlastni byt ( ted mam) a stat mi zaplati energie? No neeeeee:-DDDDD Takze ted, kdyz jsem na nemocensky, protoze rizikove tehotenstvi, pred mesicem jsme se rozvedla a muj prijem cini okolo 10.000,– muzu si taky zazadat? :-DDDDD Aspon na tu elektrinu:-DDDD??

Můžeš to zkusit, teď to vypadá, že mi závidíš :P :mrgreen:
Já ale nemám žádný příjem, jen 1.200,– přídavky + teda ten příspěvek na bydlení. Zbytek táhl syn, teď jede z rezerv, ale ty taky časem dojdou :roll: Kdybych neměla podporu rodiny, paseme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.10.13 18:43

@perfect day Vzdělání mám, rekvalifikace mám, řidičák mám. A práci? NEMÁM :think: Asi dělám něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.10.13 18:43

@Timinka máš přehled, jakou rychlostí jsddou poslední dobou drobní živnostníci a podnikatelé ke dnu? Evidentně vůbec.
Ano. Taková matka samoživitelka určitě zvládne odmakat někde šichtu, přilítnout v lepším případě, kdy nemá směny do školky, mškoly, vyzvednout děti, mezi psaním jejich úkolů a nákupem na večeři někde stihne další 4 hod´ky úklidu, nebo si půjde zapohlídat k někomu jinému a vlastní děti at´se pohlídaj samy, den má vlastě 24 hodin, spát netřeba, hlavně, když zaplatí tyhle nesmyslně nadsazený nájmy a bude úplně samostatná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:44
@K-Black píše:
Ani bych neřekla že je to jen o vzdělání, ale taky o štěstí víš?

vsak nerikam, ze jen o vzdelani..ale pojisitt a zvysit si svoje sance na trhu prace vyssim vzdelanim je prece dobry a rozumny tah..a dnes ani to nestaci, celozivotni vzdelavani je pro doboru praci naprosta norma.

Takze to je i reakc e na to, ze vzdy budou bohati a chudi..stejne jako stastlivici a smloari nebo houpi a chytri. Co ovlivnit muzu, je vzdelani. Stestni ne. Takze kdyz se clovek podova procentuelne na nezamesnane se zakladkou, maturitoua diplomem, asi vime vsichni, jak se ty cisla lisej))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat