Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
22.10.13 18:45

@laducha ty jsi si zatím nenechala poradit od @Timinka :-O 8o? Chyba děvče, chyba, ta by ti sehnala prací, že by jsi nevěděla, co s nimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.10.13 18:45

@Timinka Syn dělal 4 roky v soukromé firmě, šéf se snažil, co mohl, jenže stavebnictví šlo do kytek a on musel skončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:47
@laducha píše:
@perfect day Vzdělání mám, rekvalifikace mám, řidičák mám. A práci? NEMÁM :think: Asi dělám něco špatně.

jezis laducho, cim vic mi rikas konkretniho info, tim vic je mi jasny, ze u tebe je jen otazka casu, kd ypraci najdes. Vydrz. ja vim, ze je to des, muj byv manzel hledal na severu cech 7 mesicu intenzivne, nemel odpracovano, takze nemel ani podporu a vse jsem tahla ja. Ja vim, ze i kdyz tomu c.ovek venuje kazdy den nekolik hodin, neni zaruka, ze to bude hned.

Ale zase neznam cloveka, ktery by praci driv nebo pozdeji nenasel:)) Samozrejm, ze drzim palce,.a pokud je ti 45 a mas odrsotly deti, jsi prave vekove optimalni, ani stara, ale ani s marodicima skolkovejma detma..to prolomis. Z jakeho jsi kraje?

• Citovat
  • Upravit
29577
22.10.13 18:48

@perfect day :lol: jasně. A že už i ti s VŠ dělají za tou kasou, nebo i u myčky nádobí v závodní jídelně, to se dá hovořit o čem?
No, dnes už o štěstí. Že vůbec mají práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.10.13 18:48

@berry4 To bude ono, proto nacházím pořád jen takové „crbky“ a ne pořádnou práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:49
@kozisek píše: :roll: :roll: ááá, pozvolna přecházíš na jiné téma, odvádíš pozornost, ano, jsi opravdu vhodný kandidát :zed:

ach dekuji, kvetiny az v zakulisi :oops: :oops: :oops: :oops:

neblazni, reagovala jsem na tebe, tak jakepak odvadeni pozornosti? jakoze bych uznala, ze uz nezvaldnu argumentovat, tak ze je cas trosku poodbehnout? mne se tahle diskuze libi, pozornost netreba odvadet, ledaze by ji zde nekdo nedokazal udrzet:)))

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
22.10.13 18:50
@laducha píše:
@Timinka Syn dělal 4 roky v soukromé firmě, šéf se snažil, co mohl, jenže stavebnictví šlo do kytek a on musel skončit.
:hug: zrovna ty se ale nemáš za co ospravedlňovat. Da vlastně jo :cert: tvůj syn ti dělá pomyšlení a já ti závidím :cert:
  • Citovat
  • Upravit
abhcdefg
22.10.13 18:51

Trosku mimo misu, ale moje sestra ma jen rodicak+pridavek na dite-dohromady asi necelých 4500kc mesicne, je sama s 18mes. Dcerou a zijou taky. A o davky zebrat nechodi. Ale ani kdyby brala 20000 tak by ji nenapadlo mit bydleni za 11tisic. I v Praze, kde jsou byty nejdrazsi se da sehnat slušný byt treba za 8tis.

• Citovat
  • Upravit
30628
22.10.13 18:51

@perfect day Mám ještě jedno školkové dítě, teď zrovna nemocné.
Jsem z Olomouckého kraje.
Mám strojní průmyslovku, „X“ let praxe v logistice, praxi jako účetní, rekvalifikace - ECDL počítače, Pečovatele v přímé obslužné péči a Účetnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.10.13 18:52

@Timinka naděláš, občas uvaří :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
22.10.13 18:53
  • Citovat
  • Upravit
perfect day
22.10.13 18:53
@berry4 píše:
@perfect day :lol: jasně. A že už i ti s VŠ dělají za tou kasou, nebo i u myčky nádobí v závodní jídelně, to se dá hovořit o čem?
No, dnes už o štěstí. Že vůbec mají práci…

promin, ale to uz je na jidnou diskzi..nikoho s NORMALNI UNIVERZITOU jako je KArlova, Masarykova, Purkyneho, Olomouc apod, jsem vzivote za kasou nevidela. Pokud nekdo vystuduje s odrenejma usima strdni skolu a mysli si, ze nejrozumnejsi je pokracovat na VS a zvoli treba BANKOVNI INSTITUT v Teplicich nebo VYSOKOU SKOLU v TEREZINE a pri predavani pseudo-titulu je stejn e blbej jako pred par lety u maturity, tak se nedivim, ze toho odhalej na prvnim pohovoru:-DDDDA musi za kasu. Asi kruty, ale vysokoskolaku je moc, je to chyba statu, a proto oto na trhu prac etakhle vypada. Dnes nenidulezite ze mas VS, al ejakou VS.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.10.13 18:54
@abhcdefg píše:
Trosku mimo misu, ale moje sestra ma jen rodicak+pridavek na dite-dohromady asi necelých 4500kc mesicne, je sama s 18mes. Dcerou a zijou taky. A o davky zebrat nechodi. Ale ani kdyby brala 20000 tak by ji nenapadlo mit bydleni za 11tisic. I v Praze, kde jsou byty nejdrazsi se da sehnat slušný byt treba za 8tis.

hmm, a kde bydlí?

• Citovat
  • Upravit
35545
22.10.13 18:54
@perfect day píše:
ono to trosiiiickuu i souvisi se vysi vzdelani, ze.jak rikame my u nas doma: mel jsi vic zabrat v paty tride obecny skoly:-DDDD

8o 8o tak to jsem si také nevšimla a ono jde i o to, že získáš titul v určitém oboru, kde třeba práci neseženeš, v jiném odvětví ti je k ničemu a naopak tě kolikrát vyřadí z oběhu, neboť na podřadnější práci tě pak nevezmou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
22.10.13 18:55
@laducha píše:
Můžeš to zkusit, teď to vypadá, že mi závidíš :P :mrgreen:
Já ale nemám žádný příjem, jen 1.200,– přídavky + teda ten příspěvek na bydlení. Zbytek táhl syn, teď jede z rezerv, ale ty taky časem dojdou :roll: Kdybych neměla podporu rodiny, paseme se.

no, nezavidim, hlavne ti nezavidim tu spolecnost v tech frontach na socialce, to mi ver.. :| a hlavne ja to mam na par mesicu a mam jeste podnikani, ktery NETAJIM, takze nejak zvladnu))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat