Odešel předčasně z rodinné večeře

1972
12.9.16 16:08

Nevím, jaké dělá jiné úlety, ale hodila bych s ním celkem vážnou řeč. Jako hele nemá někoho jinýho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
12.9.16 16:17
@Anonymní píše:
No třeba že se sjely rodiny kvůli narozkám dítěte (bylo volno, naši jeli 150 km jedna cesta) a on nahlásil, že musí pracovně odjet - naši byli dost vedle, protože se tr, máceli takovou dálku, tchýně ho omlouvala, přitom bylo jasné, že než někam dojede, bude tma a stejně nic neudělá, protože je volno. Tak se v půlce odpoeldne sebral, vzal psa tchýně a šel s ním ven a hodinu před konce slavnosti stejně odjel - všem bylo jasné, že už pracovat nebude.
Nebo když jsem potřebovala, aby o víkendu pohlídal děti, tak si pozval kamarády, zase - doufám, že budu omluven, když s tebou nic nebude - a odjel.Už toho mám fakt dost.

Těžko radit, ty ho znáš nejlíp, ale pokud to dělá poslední dobou, tak bych zbystřila. Jinak bych trvala na tom, že pokud se něco domluvilo a on s tím souhlasil, tak se to bude dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
12.9.16 16:17

No nezlob se, že ti to napíšu, ale hodně podobné chování jsem zažila u chlapa, který měl milenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.16 16:20

Zbystrila bych. Pokud takhle odpalkuje vlastní rodinu, vážně bych si s ním promluvila.

Můj otec tohle dělal, když měl milenku.

Prosím nechat anonym.

• Citovat
  • Upravit
36720
12.9.16 16:23

Já taky nesnáším rodinné sešlosti a oslavy. Krom teda mé vlastní rodiny(manžel, děti), to mi nevadí. Ale představa hromadného juchání s kupou příbuzných, brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16236
12.9.16 16:28

Milenka to být nemusí, ale zbystřila bych. Oni totiž někteří chlapi mají pocit, že nejlíp se jim bude milenka maskovat, když má manželka jiný program, takže si všechno domlouvají na dny, kdy má manželka něco jiného (což může naopak působit jako pěst na oko, ale měla jsem takového kolegu - zcela otevřeně říkal, že se líp říká manželce „musím odjet na pracovní schůzku“, když stojí vedle ní někdo další, před kterým manželka neotevře téma „mně se to nějak nezdá, opravdu musíš? Není v tom něco jiného?“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 16:33

Takto se choval i můj bývalý, věčné výmluvy, jak hemto, a támto, a jak chudáček nestíhá, a jak musí odjet za kámošem a ta výmluva - že neposlala nic písemně mi je úplně jasná. On odjel, protože věděl, že bude úžasný sex s kamrdkou, tak co s děckama a ženskou u večeře, že? Když ho čekala hezká pohledná, slečna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
12.9.16 16:37

Myslím, že má milenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.9.16 16:50

Bohužel bych taky řekla, že někoho má. :( Takhle pitomě se totiž lidi chovají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
12.9.16 16:54

No vidím to stejně jako ostatní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.9.16 17:01

Kdyby se to stalo jednou, řeknu ok, stane se (něco do toho přijde), ale vzhledem k tomu, že to jednou nebylo, bych si s ním vážně promluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.9.16 17:02

Já bych mu to udělala příště to samý co on. Až zase bude nějaká oslava apod. tak jakmile tam dojdem nebo se zjeví, bych mu oznámila že musím za 15 minut odejít a ať se postará o děti a zbytek. Prostě mu dát okusit jeho vlastní medicínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 17:07
@radusf píše:
Já bych mu to udělala příště to samý co on. Až zase bude nějaká oslava apod. tak jakmile tam dojdem nebo se zjeví, bych mu oznámila že musím za 15 minut odejít a ať se postará o děti a zbytek. Prostě mu dát okusit jeho vlastní medicínu.

To vůbec, on by pak zdrhl hned. Jednoduše přijít, i s dětmi, posadit se, dojíst polévku, nebo jídlo, vstát od stolu a pak mu oznámit, že odcházíš, o děti, ať se frajer postará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.9.16 17:27

Že chce být omluven z večeře. Není cvok? Nespletl si narozeninovou večeři svého synka s obchodním jednáním? Pravda, tohle udělat můj manžel, viděla bych vzteky rudě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
12.9.16 17:38

Ne, nemůžeš být omluven, nejsi na přednášce ale na slávě narozenin svého dítěte. Co to je za moresy? Řekla si mu, že s tím nesouhlasís? Nebo si mu podepsala omluvenku a ukázala dítěti, nebo jak si to jako představuje? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí