Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Přítel se mu věnuje každý den, ráno hodinová procházka, po práci cvičák, večer dlouhá procházka. Na lekcích nám vždy radili to stejné. Má mít svoje místo, jíst má až po nás, nesmí žebrat, žádné rozmazlování…nic nepomáhá. Z.
Ještě je důležité vědět jaký by máte obecně vztah ke psům?
A proč nechodíš ty? na tebe je agresivní, s tebou má problém, proč teda nechodíš s ním ty a nepokusíš se najít společnou „řeč“.. podle mě, když se odstěhuje bude to znamenat konec, když dá psa pryč tak dřív nebo později taky.. takže buď to rozsekni nebo se s tím psem vypořádej, což bude hrozně moc těžké když už je na tebe agresivní neustále
Zakladatelko, super je Rudolf Desensky. Zkus se na něj obrátit. A vím, že své služby poskytoval zdarma. Třeba vám pomůže… ![]()
Příspěvek upraven 11.04.16 v 12:59
Když dá psa pryč, bude ti to jednou vyčítat. Evidentně toho psa miluje víc než tebe, jinak by už přece zakročil, vždyť ten pes ti jednou může skočit po krku
Můžete bydlet odděleně, ale je ti 25 - budeš chtít asi brzy rodinu a s takovým psem to nejde. Nebudeš přece čekat 10 let než pes pojde, aby sis pořídila dítě. Budoucnost toho vztahu vidím hodně bledě ![]()
No jo, to je ono, neříkej mi, že ještě existujou cvičáky a trenéři, kteří věří na to, že pes má jíst až po vás, protože tím se utvrdí v tom, že ti dominantní jste v domácnosti vy..
blbost. Co má žebrání společného s tím, že je na tebe agresivní? Najděte si kvalitního výcvikáře! Já bych navrhovala to, že psovi budeš dávat žrádlo ty, na procházku bys ho taky měla brát ty. I na ten cvičák choď s nima. Ať si tě spojí s tím příjemným, ale tím nemyslím vtírání.
Psa bych dala pryč. Jestli není schopný pochopit, koho má poslouchat, přitom to není žádný mops, ale bojové plemeno, tak je lepší, když ho necháte utratit, než když někoho ošklivě pokouše nebo zabije a budete do smrti nešťastní. Nejsem sice znalec psů, ale tohle vypadá na povahový rys, ve čtyřech letech už by musel být perfektně vycvičený.
Pokud ho pryč nedáte, tak než oddělené bydlení, to se rovnou rozejděte, je to prodlužování trápení, ve třiceti fakt nebudeš chtít se svým mužem jen chodit na rande a to ještě poté, co skončí péči o psa… Nehledě na náklady, které s odděleným bydlením budou pochopitelně vyšší.
@evick2 já jsem s ním chodila na ten cvičák, ale nešlo to. Pořád mi utíkal a když byl semnou tak ho nezvládala ani cvičitelka. Z.
a co ti po takových hodinách ta lektorka řekla? nevarovala tě před tak zběsilým psem? s klidným svědomím tě s ním poslala domů? ![]()
Začínám nabývat dojmu, že opravdu i ten pes nemusí být psychicky v pořádku a to pak s ním nenadělá nic ani 10 psích psychologů, ani cvičáky; je to podobné jako u lidí, jenže ti si mohou pomoct AD, ale pes?
@evick2 říkala že se s tím ještě nesetkala, že to je extrém a mám prý být neustále na pozoru hlavně pokud budu se psem sama. Ano, dělala si starosti. Z.
@ferret já to vidím taky tak; nebo psa nabídnout třeba poldům do výcviku a služby, jestli budou mít zájem…
Já bych ***, který má „bojáka“ kopla do ***. Sorry, muselo to ven. Už jsem na tyto *** krajně alergická.
Editace adminem 11.4.2016 - odstranění vulgarismu
Přítel se mu věnuje každý den, ráno hodinová procházka, po práci cvičák, večer dlouhá procházka. Na lekcích nám vždy radili to stejné. Má mít svoje místo, jíst má až po nás, nesmí žebrat, žádné rozmazlování…nic nepomáhá. Z.