Odmítání ogtt, nový vrtoch maminek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
27.2.18 12:40
@BaMaK píše:
@smurfka Nezlob se, ale tobě příjde 3denní pobyt v hotelu s plnou penzí, trvalým dohledem a péčí, asistencí porodní asystentky, porodníka, pediatra, vyšetřením, odběry…moc? To není o velkém, nebo malém městě, taky bych se divila, kdyby to bylo uvedeno v Kč-protože byť je sazebník pojišťovny všude stejný, tak každá nemocnice má nasmlouvanou jinou hodnotu „bodu“.

já psala že to je moc? já psala že to je rozhodně víc jak 14 tisíc..
a o tom jestli je to relevantní částka se bavit nebudu..
jinak nebyla to částka za 3 denní pobyt s plnou penzí a péčí..když si to necháš někdy vyjet..je to uvedeno jen a pouze jako částka za porod..ostatní péče je tam vyčíslena taky neboj ;)

• Citovat
  • Upravit
3355
27.2.18 12:51

@Pam12 diky za info. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
27.2.18 12:53

@smurfka asi te vezmu za slovo :-), zacalo me to zajimat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
27.2.18 12:54
@smurfka píše:
jinak nebyla to částka za 3 denní pobyt s plnou penzí a péčí..když si to necháš někdy vyjet..je to uvedeno jen a pouze jako částka za porod..ostatní péče je tam vyčíslena taky neboj ;)

hele fakt je to hodně… schválně jsem šla pro papíry a dává mě to dohromady cca 21 tisíc s císařským řezem a týdením pobytem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
27.2.18 13:08
@smurfka píše:
jinak nebyla to částka za 3 denní pobyt s plnou penzí a péčí..když si to necháš někdy vyjet..je to uvedeno jen a pouze jako částka za porod..ostatní péče je tam vyčíslena taky neboj ;)

Tak jsem si to zjistila. Nekomplikovaný porod vaginální záhlavím komplet-včetně stříkaček, personálu, roušek, materiálu (upozorňuju, že doktoři mají předepsané kolik čeho můžou použít a pokud použijí více, tak to jde na účet nemocnice)…3080 bodů. Bod dle vyhlášky ministerstva je pro různé odbornosti, nemocnice…různý, ale pohybuje se od 0,95haléřů po cca 2,5kč. Píšeš taky nesmysly, nemyslím si, že záměrně, ale píšeš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
27.2.18 13:08

Já jsem ráda, že žijeme svobodně, máme možnost volby a můžeme za sebe a své děti rozhodovat dle nejlepšího vědomí a svědomí. A je fajn, že co je pro jednoho extrém, může být pro druhého normální či přirozené :kytka:

OGTT jsem ve druhém těhotenství odmítla. Stejně tak vaginální vyšetření. Po porodu jsem dítko nedala z ruky několik hodin. Odmítla jsem vitamín K i. m. a odstranění pupečního pahýlu (to nakonec nedopadlo a vzhledem ke komplikacím jsem odstranit nechala). Nedávám Vigantol. Kojím. Nosím. Mé děti nejsou očkované. Nikdy neměly žádné léky. Nemají náušnice. A našlo by se mnoho dalších „vrtochů“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.2.18 13:25
@BaMaK píše:
Tak jsem si to zjistila. Nekomplikovaný porod vaginální záhlavím komplet-včetně stříkaček, personálu, roušek, materiálu (upozorňuju, že doktoři mají předepsané kolik čeho můžou použít a pokud použijí více, tak to jde na účet nemocnice)…3080 bodů. Bod dle vyhlášky ministerstva je pro různé odbornosti, nemocnice…různý, ale pohybuje se od 0,95haléřů po cca 2,5kč. Píšeš taky nesmysly, nemyslím si, že záměrně, ale píšeš. :mavam:

no až narazíš na porod za 7700,– tak si vypiju šampus:-)) a budu tam posílat všechny nepojištěné cizinky… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
16990
27.2.18 13:26

Znám hodně vadně pozitivních testů na cukrovku. Sama jsem u první měla velmi nízký cukr, rok poté u druhé vysoký. Lékařce to naštěstí seplo a nechala mě test za týden opakovat a byl opět velmi nízký (hodnota okolo 2 nalačno). Nakonec jsem zjistila, že to bylos tresem, který umí cukr vyhoupnout hodně vysoko.

Očkování je snad jasný - tolik NU, tolik škodlivých nosičů, tolik virů co se ted dává. Až 9němocí najednou? Kdy devět virů naráz chytneš? :nevim:

A Uz nikdo neví jaké má účinky na plod - hodně plodů tomu uhýbá, točí se zády, odstkuje se od sondy - něco na tom bude.

A více než odběr z patičky podle mě pofrčí jednak proplachování očí ihned po porodu a injekční podávání kanavitu, které má stejné nosiče jako očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
27.2.18 13:40
@smurfka píše:
no až narazíš na porod za 7700,– tak si vypiju šampus:-)) a budu tam posílat všechny nepojištěné cizinky… :potlesk:

Klidne posilej, kamkoliv, takova je realita. Tvrdila jsi, ze z tvoji pojistky slo 20 tisic na porod. Kdyz jsem napsala, ze mi to prijde OK za full servis, tak jsi me opravila, ze je to ciste jen za porod + ostatni zvlast, nemas pravdu, nekde ses spletla. Mozna z neznalosti pises „porod“ a myslis tim mnoho dalsich veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.2.18 13:43
@BaMaK píše:
Klidne posilej, kamkoliv, takova je realita. Tvrdila jsi, ze z tvoji pojistky slo 20 tisic na porod. Kdyz jsem napsala, ze mi to prijde OK za full servis, tak jsi me opravila, ze je to ciste jen za porod + ostatni zvlast, nemas pravdu, nekde ses spletla. Mozna z neznalosti pises „porod“ a myslis tim mnoho dalsich veci.

oka..papír už hledat nebudu, jsou to tři roky..buh ví jestli doma ještě je, možná letěl do koše.. ;)

• Citovat
  • Upravit
80238
27.2.18 13:50
@BaMaK píše:
@inkakřivákBohužel pro většinu lidí ano, ale pisatelka překvapila ;), samozřejmě bez znalostí širší problematuky jsou tyto informace často zavádějící, ale přesto je toto celkem fajn přístup pro nedoktory.

no, tento přístup je rozumný, málokdy se s ním zde člověk potká. Jinak já si taky hledám věci a ověřuji, ale rozhodovat - to se bojím, právě proto, že neznám ty souvislosti všechny. A co se týče těch článků, které se na netu objevují, k těm jsem prostě skeptická, protože co občas čtu třeba v článcích o problematice, která mne živila celou dobu, to mi rozum nebere. Opět to vytrhávání věcí ze souvislostí, nesmysly načtené z letáků kdovíodkud, no síla. Bohužel laici mají tendenci tomu velmi podléhat, na základě jednoduché úvahy řece by to nepsali, kdyby to nebyla pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
27.2.18 14:04

@inkakřivák mas pravdu, ani lekari samotni nestihaji drzet krok s vyvojem mediciny obecne. Proto je tolik odbornosti a proto jsou neustale nova vysetreni, konzilia…ale jak vidis spousta lidi to povazuje za buzeraci a chamtivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
27.2.18 14:07

Jestě je teď moderní své děti vychovávat bezpohlavně, aby si vybrali sami zda chcou být žena či muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
27.2.18 14:13

@vjerunqa Kvůli čemu jsi odmítla test na cukrovku, vadí to něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.2.18 14:13
@niki V píše:
Jestě je teď moderní své děti vychovávat bezpohlavně, aby si vybrali sami zda chcou být žena či muž.
:mrgreen: :mrgreen: jj taky dobrá blbost :lol: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí