Odmítání UM už, nevím co s tím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
14.4.15 11:26

@Natalka123 Obě děti bez reakce, jen trošku déle spinkaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.4.15 11:31

No já si malovala, jak budu minimálně do 6 měsíců krásně kojit a ono prd. Vystřízlivěla jsem hned po císaři když jsem bojovala s tím, aby nějaké mléko vůbec vzniklo a malá se přisála. Vydržely jsme 2,5 měsíce a můžu říct, že jsme se teda trápily obě. :-( Ještě teď jsem z toho špatná.
Ale ne, že bychom si UM nějak pomohly. :-D Mě manžel taky vždycky uklidňuje, ať se nenervuju, vezme si jí, že jí dá napít on a do dvou minut je to samý. :-D
Nejhorší je, když se to do ní snažíme dostat a ona z toho má děsnou srandu a směje se nám do obličeje. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.4.15 11:49

@Natalka123 nech jí trochu vyhladovět, nervi to do ní podle času, ale podle toho jak si sama řekne :) já to do ní taky strašně rvala a k ničemu to fakt nebylo, akorát jsem byla na nervy já i ona :) od tý doby co jí dávám podle toho jak si řekne a ne podle schématu co 3 hodiny musíš vypít 120 mám klid :) a tu kaši zkus :) já tomu nevěřila, sama jsem jí ochutnala a myslela jsem že se :poblion: taková slizká a fuj :) ale jí neuvěřitelně šmakuje :) http://mlicka-s-kasi.heureka.cz/…0ml/recenze/ když jí dám 1 týdně tak to neni tak finančně hrozný :) a zkus i ten čaj, ona může mít žízeň, já jí ho taky dávat nechtěla, ale sama mudr mi řekla ať jí ho dám, že může mít žízeň http://detske-cajove-napoje.heureka.cz/…00g/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.4.15 11:52

@Natalka123 naše snášela očkování šíleně :( první hexu dostala ve 13 týdnech a reakce byla hrozná :( odpoledne měla horečku 39,2 (po odečtení 0,5 stupně), druhý den teplota 38 a nechutenství, třetí den teplota 37,5 nechutenství a průjem a čtvrtý den byla strašně protivná, celý den brečela a pak už to bylo dobrý, druhou hexu dostala před týdnem a měla teplotu, ale asi jen 38 a byla asi 3 dny protivná, ale bez průjmu :) takže reakce na druhou lepší než na první, ale stejně to bylo hrozný :( hrozim se tý další hexy :( nic víc jsem zatím neočkovala, protože se bojím té reakce, když měla takovou na hexu tak co potom na ty živé vakcíny :nevim: ale tak většina dětí to snáší dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.4.15 11:53

Jo a vodu taky nechtěla ani ty pytlíkový čaje :) ale tenhle jí moc chutná :) dávala ho i kamarádka své malé a žádnou újmu z toho nemá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.4.15 11:58

@Natalka123 Hele nápodobně, téměř ve všem, co píšeš. Ono je pravda, když jsem to do nich přestala rvát, tak teda žádný zázrak se nekonal, ale lepší to bylo. Naše děti nechtěly jíst jinak než po spaní, takže jedly jen cca 4× denně. Když jsem byla ve stresu, tak jsem si u toho klidně i zazpívala (nesměj se) a dodnes to pomáhá. Když mi tady třeba oba řvou, tak je přezpívám, většinou je to uklidní, nebo odvede pozornost a já vybiju negativní energii. Lepší než řvát, nebo to v sobě dusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.4.15 12:05

Tak moc děkuju, vyzkouším kaši i čaj. :)
Tyjo tak to mi budem mít taky určitě takovýhle šílený horečky. :-( A co jste dělaly? Já mám doma panadol baby čípek, ale ten je až od 9kg, tak dát třeba jen čtvrtu? Nebo rovnou jet na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.4.15 12:18

Já jí dala sirup od Panadolu, může se používat od 3 měsíců :) je takový jahodový, dobrý, ale jí moc nešmakoval, ale hned ho zadudlala :) a docela jí to srazil, hlavně po něm pak usla :) na pohotovost jsem s ní nejela :oops: druhý den jsem zavolala dr, ta jí zvážila a koukla na ní, dala mi recept na nějakou mrkvovou šťávu na ten průjem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.4.15 12:20

@Natalka123 :palec: dej pak vědět, jestli jí ten čaj s kaší šmakoval :D neznám dítě, kterýmu by ta kaše nechutnala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.4.15 18:33

Ahoj holky,

zakládala jsem tuto diskuzi a velmi ráda bych ji znovu obnovila.
Psala jsem, že mi dcera odmítá UM, ale boužel to neustále stupnuje a už se začínám vážně obávat nejhoršího. Předtím jsem do ní nejak nacpala alespoň těch 600n ml za den, ale například dnes od 4 ráno jsem se jí snažila nakrmit už 6× vždycky ve spánku, aby to nevmímala a dostala jsem do ní jen 495ml. Cpu to do ní po 50ml i 30ml :-( Mám úplně strach, že má nějaký problém s trávicím ústrojím nebo já vážně nevím, i když kaká normálně, břicho jí nebolí, nebo nevypadá na to. Od pondělí začínám přikrmovat zeleninkou dnes snědla 60g mrkve a vypadá to, že jí to docela chutná, ale to jí přece nemůže stačit. :-( Nevíte jestli si teĎ o víkendu nemám třeba volat na pohotovost, co dělat? Nebo vydržet to nějak do pondělí k dr, dcera se mi nezdá nijak nemocná, jen jak vidí jakoukoliv flašku nebo savičku chytá amok, mlíko jsem taky měnila, prostě absolutně nic nezabírá a já už chytám hysterické záchvaty breku a prosím jí ať se napije. Mám dojem, že jsem se už zbláznila, jak strašně vyčerpaná a bezmocná se cítím. Do toho mi teď vůbec nespí, nevím jestli to je hlady :-( jak byste na mém místě postupovali prosím Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.4.15 18:35

Ještě chci jen napsat, že má 64 cm a 6 770g jsou jí 4 měsíce a týden. Celou dobu přibírala krásně, ale teď poslední týden a něco na váze nepřibírá, aspoň mám ten dojem máme doma váhu, ale neměří dobře, jak se na ní vrtí ta váha pokaždý zachytí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
18.4.15 20:58

@Natalka123 Míry má pěkné, že se ti týden zdá, že nepřibírá, nic neznamená. Děti rostou skokově. Já bych ji na pohotovost netahala - zbytečný stres a ještě tam něco chytnete. Pokud můžeš zajít v pondělí k doktorce, tak bych to neřešila tak razantně pohotovostí. Pohlídej si pouze, aby pila - čaj atp. Hlady se neutýrá, ale dehydratace by byl problém. Nechce se mi už znovu číst vršek, ale chtěla jsi zkoušet nějaký ten slazený čajík - ten pije? Možná nechce pít kvůli zoubkům - třeba jí to nějak dráždí - to taky děti nechtějí moc baštit - zkus jí klidně tekutiny na lžičku nebo stříkačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.4.15 21:09

Nedostanu do ni zadnou tekutinu. Ten cajik jsem jeste nezkousela, ja Se bojim, ze jak pricuchne k sladkemu nebude chtit nic jineho. Ted jsem ji zkousela delat z um kasi a ani to jsem do ni nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
18.4.15 21:22

@Natalka123 Syn kaše nejí, to nemusí být nechutenství. Zkus ještě tu lžičku a třeba ráno, pokud to máte kousek do lékárny, tak tu stříkačku - ale ta není řešením, pouze variantou podání tekutin. Je malá aktivní, hraje si, směje se? Udělej to podle instinktu - pokud cítíš, že chceš jet na pohotovost, tak jeď, ale srovnej si v hlavě, co jim řekneš. Píšeš, že malá hůř spí - to by klidně mohly být ty zoubky. Takhle na dálku je to těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
18.4.15 21:43

@Natalka123 nevim jestli si zkoušela ten čaj ochutnávat, ale zas tak sladký neni :) to naše mlíko od Hami je sladší :) neboj se a vyzkoušej ho :) je to lepší než aby byla malá dehydratovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí