Odmítání UM už, nevím co s tím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jojo chápu, já už byla tak zoufalá, když nechtěla spat přes den, že jsem si narizovala budík na každé dvě hodiny a aspoň po troskách to do ni. Dostávala, ale jediný výsledek toho byl, že jsme nebyly vyspalé ani jedna a bylo to ještě horší.
Teď zpětně když si na to vzpomenu, mi je líto že jsem z toho tak vyvadela v tu chvíli jsem samozřejmě všude jen četla jak je mleko nejdůležitější věc na světě a přes to nejede vlak, teď hodně často natrefuju na diskuze kde. Zjišťuji že je opravdu hromada miminek, co jim um proste nechutná a cestu si k němu nenajde ani později a jsou to zdravé děti. Ta bílá holandie je zdravý jogurt a nic se nestane ani když ji ho dáte už dříve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo zkuste koupit mleko babylove z dmka. Stojí 140kc a je to jediné mleko které je ochotna vypít alespoň ráno a to jsme vyzkoušeli opravdu všechny značky od nejdražšího po nejlevnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravě Babylove ji dávám. Od Nutrilonu měla zacpu, od Hippu bolelo bříško. S Babylove je spokojena a stolici má obden, pravidelně. Hrníček mam od 6 měsíců ale ona ho do pusy moc nechce. Budu skoušet dal. Musí se naučit pit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit