Odmítání UM už, nevím co s tím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Natalka123 Syn kaše nejí, to nemusí být nechutenství. Zkus ještě tu lžičku a třeba ráno, pokud to máte kousek do lékárny, tak tu stříkačku - ale ta není řešením, pouze variantou podání tekutin. Je malá aktivní, hraje si, směje se? Udělej to podle instinktu - pokud cítíš, že chceš jet na pohotovost, tak jeď, ale srovnej si v hlavě, co jim řekneš. Píšeš, že malá hůř spí - to by klidně mohly být ty zoubky. Takhle na dálku je to těžké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natalka123 nevim jestli si zkoušela ten čaj ochutnávat, ale zas tak sladký neni
to naše mlíko od Hami je sladší
neboj se a vyzkoušej ho
je to lepší než aby byla malá dehydratovaná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě naše vypije tak 50-100 ml toho čaje denně a víc nechce, stačí když se napije kolik potřebuje a zbytek nechá
tak se toho neboj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me ty zoubky taky napadly, porad ma prsty v ruce a rejdi si dole po dasnich a kdyz ji dam hrnek s cajem, tak to hrdlo uplne zvejka az to vrze, ale nema to cerveny nic tam nevidim, zkousela jsem ji tam klepat i kovovou lzickou, prej jsou slyset a nic. Dt rikala, ze je na zuby dost brzy, uz jsem se ptala predtim. Jak dlouho to trva nez se vyklubou kdyz to zacne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natalka123 U nás taky nebylo zarudnutí, lžičkou jsem neklepala. Ty dásně se pouze trochu rozšířily a vykoukl zoubek. Malá hůře spala - večer před spaním brečela a přes den byla trochu ukňouraná. Jsou vám 4 měsíce, takže by to zoubky klidně mohly být. Mrkni do nějaké diskuze o zubech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak jsme se vubec nezlepsili. Naopak je to s tim mlekem jeste horsi. Byli jsme u dr za cca 14 dni pribrala jen 90gramu, celou ji prohledla a zda se ji jinak v poradku. Potvrdila mi, ze ji rostou zoubky, ale pry takove nechutenstvi u zoubku neni. V pondeli nás asi posle do spitalu, kdyz se nezlepsi. Jsem opravdu strasne vystresovana, nevim co ji tam budou delat a co by to mohlo byt. Za 24 hodin, do ni nacpu uz jen 500 ml mleka, snazim se ji davat cajit aby nebyla dehydrovana, ale s tim to taky neni zadny zazrak. S ni mi k obedu tak 60-80 g zeleniny ale ani kasi do ni nedostanu, nechutna ji. Uz to trva asi 3 tyden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nadežda30 dobrý den, dnes je dceři už 15mesicu, ale mléko si bohužel už neoblibila. od 4mesice mleko nechtěla. Předtím jsem ji dávala kaše a odměrky mléka do příkrmů abychom to. alespoň nějak dohnali, pak přidali v 9mesici bílý jogurt. Okolo desátého měsíce se nechala přemluvit na mléko alespoň ráno hned po spánku, ale vypije tak 150ml a víc nic. Teď už ale dělám pudink s plnotucneho mléka, bramborové kaše. potom roce už to tolik neřeším když ji chutnají jiné mléčné výrobky jen proste ne to um. Přeji vám ať to máte jen přechodné, třeba jen rostou zoubky nebo se chystá rýma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nu zuby to nejsou. Ze začátku mi odmítla jedno prso, pak druhé. Od 3 měsíců jsme na UM. A vždy to byl problém. Nejdřív ji šlo nakrmit ihned po spaní, pak pomáhal telefon s hudbou a hračky. Potom to šlo jenom před spaním, kdyš byla už unavena a skoro spala. Teď jíme jenom ve spánku. Za chvilku jsou nám 6 měsíců. Příkrmy zatím také žádná sláva. Muže sníst trochu. kaše odmítá úplně, čaje také. Neumím si představit co budu dělat, až holka přestane tolik spat. Jak budu do ni dostávat tekutiny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, my měli opravdu úplně to samé
je mi to moc líto, kdo nezažil neví jak moc je to psychicky vyčerpávající. Možná bych se opravdu zkusila zaměřit na ty příkrmy, mleko nachvili třeba vynechat ať má na ten příkrm hlad a pak zkusit znovu mleko. S tekutinami byl taky problém jediné co pije a to doteď je malinový čaj od sunarky ten granulovaný. Je hodně sladké, ale tak lepší než aby byla dehydratovana.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak děkuji za rady. Ten čajík zkusím také, třeba ji bude chutnat. Jenže ona mi každou flašku odmítá, mam i silikonovým pítkem, zatím nic, nabízím několik krát za den. A od kolika měsíců mužů dávat jogurty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No můžete ji už teď koupit od Nestlé a nebo v Rossmannu mají to samé jen o polovinu levné takový čtyři jogurtiky, to je od 7 s jinak myslím, že bílou holandii můžete od 8mesice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moc děkuji za info. Třeba ji jogurt bude chutnat. Už jsem zoufala. Musím najít něco, co ji bude chutnat, abych mohla nahradit aspoň jedno krmeni když ne bude chtít usnout. Momentální spi docela často, každé 3 hodiny, ale spi jenom 30-40 minut. Tak zatím krmím ve spánku i když i ve spánku to ne vždycky vyjde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit