Odmítli jste někdy někoho?

Anonymní
19.11.22 13:28

Odmítli jste někdy někoho?

Zajímá mě jestli někdo z vás má zkušenost s odmítnutím nápadníka/nápadnice. Udělali jste to někdy? Co vás k tomu vedlo? Jak jste se po tom cítili? Líbí se vám když o vaší osobu je zájem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.11.22 13:32
@Anonymní píše:
Zajímá mě jestli někdo z vás má zkušenost s odmítnutím nápadníka/nápadnice. Udělali jste to někdy? Co vás k tomu vedlo? Jak jste se po tom cítili? Líbí se vám když o vaší osobu je zájem?

Ano, několikrát někoho se seznamky, prostě jsem po rande věděla že to nebude ono. V 80% případů dotyčný rázem přešel z komplimentu na nadávky jak hrozná vlastně jsem a že o mně vůbec neměl zájem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3792
19.11.22 13:36

Ano, často. Nesplňovali základní kritéria jako, slušná práce. Cítila jsem „proč o mě mají pořád zájem jenom exoti“. Několikrát to byly extrémně rozdílné názory na svět, kdy byla vidět neschopnost druhé polovičky ke kompromisu (ono těžko by žil ekolog v satelitu, nebo volič ODS s voličem KSČM). To jsem, na rozdíl od něj, viděla že to nebude fungovat :nevim: cítila jsem „proč ztrácet čas“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
19.11.22 13:38

Tady se to hemzi anonymnimi dotazy na zkusenosti lidi, anonym sam nic o sobe nerika a nechapu proc je anonymni. To jsou nejake ankety? @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
19.11.22 13:39

No tak samozřejmě, přece nebudu s každým, kdo projeví zájem.
důvody různé, třeba jsem byla zadaná a nechtěla to měnit, nekompatibilita, nepřitažlivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.11.22 13:42

Ano, mrzí mě to z důvodu, že to většinou byli fakt hodní kluci, ale nepřitahovali mě fyzicky a pro mě je to prostě důležité. Nedokázala jsem si představit, že na mě sahají. Zároveň jsem já byla několikrát odmítnuta, pro mě je to takový koloběh a někdy se to setká, někdy holt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.22 13:43
@tini píše:
Tady se to hemzi anonymnimi dotazy na zkusenosti lidi, anonym sam nic o sobe nerika a nechapu proc je anonymni. To jsou nejake ankety? @admin [/citace

Prostě mě to zajímá.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
19.11.22 13:43

Ano vícekrát, nejednou jsem to měla rozehrany na více strany :lol: To ještě nebyly mobily, to se dalo dobře. Ale bylo to v pocatecni fázi než jsem se rozhodla. Mně bavili vztahy tak na rok, pak se mi zase líbilo někdo jiný. Až u manžela jsem věděla, že je to on.
Jestli se mi líbilo že je o mne zájem? Těžko říct, byla jsem hezká holka, ale takových nás byla spousta, vlastně všechny mě kamarádky byly moc hezké a fajn holky. Já se ve 20 -ti fakt nechtěla vazat, užíval jsem si zivota, a většinou byly kluci trochu zarlivy s to mu vadilo dost. Mně stačili se vídat 2 krát týdne a zbytek času jsem věnovala sportu, kamarádkám a skole

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
19.11.22 13:44
@Anonymní píše:
@tini píše:
Tady se to hemzi anonymnimi dotazy na zkusenosti lidi, anonym sam nic o sobe nerika a nechapu proc je anonymni. To jsou nejake ankety? @admin [/citaceProstě mě to zajímá.

A proč anonymně?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
19.11.22 13:47
@deniiina píše:
Ano, mrzí mě to z důvodu, že to většinou byli fakt hodní kluci, ale nepřitahovali mě fyzicky a pro mě je to prostě důležité. Nedokázala jsem si představit, že na mě sahají. Zároveň jsem já byla několikrát odmítnuta, pro mě je to takový koloběh a někdy se to setká, někdy holt ne.

To samé. Odmítnuta jsem vlastně nikdy vazne nebyla, když jsem byla zalaskovana. Taťka měl s těmi kluky slitování a kolikrát mě namontovat, když volali, že jsem doma, přitom jsem mu řekla ať mě zapira :lol: :lol: asi nějaká mužská solidarita

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.22 13:47
@Cizinka1 píše:
A proč anonymně?

Chodí sem lidé co znám

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
19.11.22 13:48
@Anonymní píše:
Chodí sem lidé co znám

No a co? Vždyť si o sobě ani nic neřekla takže dobře, když jses anonymní tak teď odpověz ty na svou otazku

• Citovat
  • Upravit
2775
19.11.22 13:53

Zvláštní dotaz, to je snad docela běžné, ne? Odmítala jsem podle toho, jak se dotyčný „vyznal“. Někdy slovně, někdy písemně, někdy naštvaně, někdy útěkem a ignorací.
Naštvání většinou vzbudili loudilové a lháři, nebo drzouni. Asi 2× jsem nějak ani odmítnout nezvládla a chodila s ním těch pár dnů, než skončí ta daná akce. To mi bylo ještě náct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14943
19.11.22 13:54

Odmítla jsem v mládí kluků hodně. Převážně proto, že jsem je brala pouze jako kamarády, nebyli můj typ pro nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
19.11.22 13:57

Odmítla dvakrát. Už jsem byla v té době zadaná s manželem, takže i když sympataci a hodní chlapi zadni ti nagelovani frajici, ale normální pracovitý, úplně obyčejný chlapi, měli smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí