Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimistaa píše:
@Venetia cau, vidim, ze nechybis nikde, kde se picha,
coz takhle si to dat spolu dohromady a ------ (cenzura)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@pouzitychlap píše:
Feministky mají ještě spoustu práce.
Pokud jako ženy chcete stejné možnosti a příležitosti, tak se musíte připravit i na stejná rizika.
Jj, nám ze staré školy se to stát nemůže
Fakt si tu přijdu staromódní, ale kamaradum sex nenabízím. Asi nevím, co všechno se dneska vejde do kategorie kamarád.
Edit: při seznámení se mi to jednou podařilo, byla jsem moc akční, a přestože dotyčný měl zájem, určitě nebyl proti sexu, a já jsem po něm celkem otevřené vystartovala, nic z toho nebylo. Prostě jsem byla moc hrr a to ho odradilo. Tenkrát mi to nevadilo. Jsem moudřejší a holt pokud nepřijdou od chlapa náznaky, že chce taky, tak nic nerozjizdim. Ve vztahu nebo milenecký vztahu pak s iniciativou problém nemám.
@Treetown píše:
Motto:
Muž co může a nechce, je pěknej h. a.j. z.lProstě se jen tak nově kamarádí, nebo
seznámí žena a muž. To je fuk.
A ona přijde s nabídkou sexu.Není odmítnutí sexu mužem, ta největší urážka pro ženu?
Jak byste se jako žena cítila?
Tak jestli te odmitl a ty se jeste urazis…ocividne jde videt, jak to beres..asi ses mu nelibila, spis chovanim bych tipla
@Treetown
Nevím v jaké souvislosti jsi musel odmítnout.
Zažila jsem jednou, když jsem byla mladá a zadaná už celkem na vážno (několikaletý vztah) a začala si románek s někým, do koho jsem se zamilovala. On nechtěl mít nic se zadanou, chtěl, ať se rozejdu, na to jsem neměla sílu. Taky jsme byli přátelé a hodně nás to táhlo k sobě a došlo k situaci, kdy jsme se líbali a schylovalo se k tomu a on odmítl. Řekl normálně, že by moc chtěl, ale že nemůže. Chápala jsem to.
@TerezaVoříšková píše:
@Treetown
Nevím v jaké souvislosti jsi musel odmítnout.
Zažila jsem jednou, když jsem byla mladá a zadaná už celkem na vážno (několikaletý vztah) a začala si románek s někým, do koho jsem se zamilovala. On nechtěl mít nic se zadanou, chtěl, ať se rozejdu, na to jsem neměla sílu. Taky jsme byli přátelé a hodně nás to táhlo k sobě a došlo k situaci, kdy jsme se líbali a schylovalo se k tomu a on odmítl. Řekl normálně, že by moc chtěl, ale že nemůže. Chápala jsem to.
Ty ses ukázala jako špatnej zámek, ona jako zmatený klíč ![]()
@Helmut II.veliký píše:
Ty ses ukázala jako špatnej zámek, ona jako zmatený klíč
Kdo ona?
![]()
@TerezaVoříšková píše:
Kdo ona?![]()
![]()
Dám ti radu zadarmo - je to zdejší dlouhodobý troll. Zvaž, zda musíš na něj reagovat ![]()
@Mango_Lassi píše:
Dám ti radu zadarmo - je to zdejší dlouhodobý troll. Zvaž, zda musíš na něj reagovat
Díky. ![]()
Zaplatím v naturáliích. ![]()
@TerezaVoříšková píše:
Díky.
Zaplatím v naturáliích.
Pokud máš brambory, rajčata nebo letošní jablka, můžeš dovézt
@Mango_Lassi píše:
Pokud máš brambory, rajčata nebo letošní jablka, můžeš dovézt
Brambory kupuju, jablka jsme měla loni několik beden a nevěděla co s tím, letos se neurodilo nic. Rajčata jsi měla napsat dřív, těch bylo dost.
Ozvi se za rok. ![]()
@Treetown píše:
Motto:
Muž co může a nechce, je pěknej h. a.j. z.lProstě se jen tak nově kamarádí, nebo
seznámí žena a muž. To je fuk.
A ona přijde s nabídkou sexu.Není odmítnutí sexu mužem, ta největší urážka pro ženu?
Jak byste se jako žena cítila?
Proboha tady každá druhá volá po rovnoprávnosti mužů a žen a ženy jsou v odmítání sexu přímo mistrině, ale běda když sex odmítne chlap… tak a jinak jsi normální?
Doufám, že dostaneš vaginální mykózu, to abys věděla jaké to je žít s podrážděnou pí***čou ![]()
@Helmut II.veliký píše:
Mě nejvíc nenáviděly ženy, které jsem odmítl, i když mi nabídly sex.
A já nemohl pochopit, proč se do mě Mango furt tak zuřivě strefuje!
![]()
@TerezaVoříšková píše:
Díky.
Zaplatím v naturáliích.
Mohu vidět nabídku těchto naturálií?
![]()
Dobrý den @SuperPrcina a ostatní,
zachovejte prosím diskuzi civilní, bez urážek a vulgarit, neradi bychom tu někomu dávali ban.
Mějte se fajn,
Matěj
Mě nejvíc nenáviděly ženy, které jsem odmítl, i když mi nabídly sex.
To byla nenávist na celé roky
Přitom to bylo jen proto, že se mi nelíbil buď jejich vzhled či charakter