Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Majinka7 píše:
@Kristynass25 ty jsi fakt… To mi chceš říct, že věříš, že ti tou tycinkou satrají na mozku? protože jestli jo, tak máš se svým mozkem něco ty a není to kvůli tycinceo té nemoci se s tebou nebudu ani bavit, jen by bylo fajn, aby to chytali takový jako ty, vždyť to přeci nic není,14 dní v horeckach je přece super a i o miminko se při tom můžeš starat
Já jsem chodila v horeckach i do práce.. hold účty se platit musí… Pokud si inteligentní víš že je to myšleno v nadsazce jen omezenci se chytají každého slova… proč chytat?
demokracie je o tom mít svobodný názor a říct ho…demokracie je o tom že každý člověk si je roven. Prosím priste si své chytré komentáře nech pro sebe… díky ![]()
@cecetka píše:
@Kristynass25 Preji ti, at se nenakazis. Mohla by ses hodne divit, co ta covidova bublina dokaze. Diky ni totiz uz umrelo dost lidi mladsich 50 let. I kdyz z tveho pohledu uz asi jde o starce, kteri uz maji svuj zivot odzity
Nekteri proste dokud to nepostihne je osobne, nebo jim nezemre blizky clovek, ktereho meli radi, nepripusti, ze tento virus neni jen lehke nachlazeni
Kdyby jste mě znala. Věděla by jste že si to můžu dovolit tvrdit. Celá moje rodina je ve zdravotnictví. Jsou tam lidi co mají x dalších nemocí a kovid k tomu nechci říkat že neexistuje ale letěli by ti lidi v nemocnici i tak stejně jak minulý rok protože každý kdo je nějak nemocný nebo ma nízkou imunitu i angina sejme…a my díky panice máme ekonomiku v háji o to mi jde… zaplatite snad lidem jídlo a účty? Ne budete ráda když vyjdete stejně jako já… moc lidí v dnešní době nemá nasetreno tolik, aby mohli s prstem v nose sledovat situaci… každý máme nějakou hyposku..stavíme dům nebo jsme koupili byt..chápete co tím chci říct? Nejde o druh nemocí těch je xxx a budou tu jde o zbytečnou paniku a strach… Lidi v duchodacich chcou ať za nima chodí navstevi kašlou na celý kovid oni nechcou umřít sami.. tohle je hnus o kterém se nemluvím spíš takhle umře víc lidí než na kovid.. ![]()
@Kosopemi píše:
Jak jsi prisla na to, ze chripka je horsi, nez Covid? A ze se odberovou tycinkou skrabe na mozku? Tady se medialni masaz podepsala zase z druhe strany.
Tak vzhledem k tomu že z mých blízkých ten údajný covid mělo asi 6 lidi? Říkali mi že horší byla angina minulý rok. A osobně jsem viděla jak se někde berou vzorky z nosu to mi stačí mám rodinu ve zdravotnictví..děcka z toho mají trauma zbytečně miminkam teče krev několik dní potom… a koho to zajímá? ![]()
@Kristynass25 píše:
Tak vzhledem k tomu že z mých blízkých ten údajný covid mělo asi 6 lidi? Říkali mi že horší byla angina minulý rok. A osobně jsem viděla jak se někde berou vzorky z nosu to mi stačí mám rodinu ve zdravotnictví..děcka z toho mají trauma zbytečně miminkam teče krev několik dní potom… a koho to zajímá?
Prosím tě nekecej. Nikdo z toho odběru žádné trauma nemá. Natož aby ti pak tekla krev.
@karkarka píše:
Prosím tě nekecej. Nikdo z toho odběru žádné trauma nemá. Natož aby ti pak tekla krev.
Aha tady je někdo děda vseveda co ví všechno tvl podívejme se… Já sama bych měla trauma… jako děcko si pamatuju na ORL když mi pichali uši od té doby fobie jak svina
…ale pokud ty víš všechno nejlíp… tak to pardon
@Kristynass25 píše:
Já jsem chodila v horeckach i do práce.. hold účty se platit musí… Pokud si inteligentní víš že je to myšleno v nadsazce jen omezenci se chytají každého slova… proč chytat?demokracie je o tom mít svobodný názor a říct ho…demokracie je o tom že každý člověk si je roven. Prosím priste si své chytré komentáře nech pro sebe… díky
Nejlepsi je psat o demokracii a o svobodnem nazoru a vzapeti to zazdit hlaskou, at si nekdo necha komentare pro sebe
.
@Kristynass25 píše:
Tak vzhledem k tomu že z mých blízkých ten údajný covid mělo asi 6 lidi? Říkali mi že horší byla angina minulý rok. A osobně jsem viděla jak se někde berou vzorky z nosu to mi stačí mám rodinu ve zdravotnictví..děcka z toho mají trauma zbytečně miminkam teče krev několik dní potom… a koho to zajímá?
Tak to zname stejny pocet nakazenych
Z meho nejblizsiho okoli to melo 6 lidi. Jeden zemrel (54 let), tri tedy netvrdi, ze by to byla prochazka ruzovou zahradou (coz uz jsem v jedne diskuzi psala), jeden s mirnymi priznaky a jeden bez priznaku (9let). Covid je proste silene nevypocitatelny. A testy jsou hodne neprijemne, ale nikdo z nich po nich netrpel.
@Kristynass25 píše:
Kdyby jste mě znala. Věděla by jste že si to můžu dovolit tvrdit. Celá moje rodina je ve zdravotnictví. Jsou tam lidi co mají x dalších nemocí a kovid k tomu nechci říkat že neexistuje ale letěli by ti lidi v nemocnici i tak stejně jak minulý rok protože každý kdo je nějak nemocný nebo ma nízkou imunitu i angina sejme…a my díky panice máme ekonomiku v háji o to mi jde… zaplatite snad lidem jídlo a účty? Ne budete ráda když vyjdete stejně jako já… moc lidí v dnešní době nemá nasetreno tolik, aby mohli s prstem v nose sledovat situaci… každý máme nějakou hyposku..stavíme dům nebo jsme koupili byt..chápete co tím chci říct? Nejde o druh nemocí těch je xxx a budou tu jde o zbytečnou paniku a strach… Lidi v duchodacich chcou ať za nima chodí navstevi kašlou na celý kovid oni nechcou umřít sami.. tohle je hnus o kterém se nemluvím spíš takhle umře víc lidí než na kovid..
Nikdo netvrdi, ze mimo Covid je situace v poradku, dluh bude obrovsky, nezamestnanost take, od zacatku tu rikam, ze me vic, nez Covid desi nedostatek lekarske pece kvuli nemu. Ale to, co jsem poznala v minulych tydnech me presvedcilo, ze Covid je nevypocitatelny. Jeden den tu s vami clovek stoji a druhy den ne. Kdyby se dalo rakovine zabranit rouskou a dezinfekci, nosim ji taky.
@Kristynass25 píše:
Az jich budes znat vice nez 6, tak muzes cinit zavery.
@Kosopemi K umrti pripojuji kokegu 48 let ![]()
@Kristynass25 a proč si nemůžu psát co chci, je demokracie, a příklad podle tebe, já rodila 3×, kdyz to zprumeruji jsou to asi 2.hod. a podle me zkušenosti nechápu, jak může někdo rodit dyl, to přeci není možné, lže a vymýšlí si, protože i moje známa rodila takhle a tak to prostě je a jestli tomu neveris, tak jsi zmanipulované ovce
Já vidím dnes další totální absurditu a přítel má chut test pro syna odmítnout. V úterý to bude 14 dni co měla být ve školce osoba pozitivní. Ředitelka mi tvrdí, ze s detma neprošla do kontaktu. Přesto dnes musí všechny deti, které už i týden do skolky nechodi na testy. Nikdo z deti žádné příznaky nemá. Nechápu smysl!
![]()
@lucik3786 píše:
Já vidím dnes další totální absurditu a přítel má chut test pro syna odmítnout. V úterý to bude 14 dni co měla být ve školce osoba pozitivní. Ředitelka mi tvrdí, ze s detma neprošla do kontaktu. Přesto dnes musí všechny deti, které už i týden do skolky nechodi na testy. Nikdo z deti žádné příznaky nemá. Nechápu smysl!![]()
Tak proč test neodmítnete? S tím, že do úterý bude syn doma v karanténě. Test můžeš odmítnout, ale musíš být v izolaci 14 dní (ne 10)…
@Kotatko03 píše:Ředitelka ni tvrdí ze to nejde, ze to podstoupit musí. Stejně bude školka další týden zavřena, takže mi je to jedno jak budeme dlouho doma. Chci to tam dnes resit přímo na místě s tím odberovym tymem
Tak proč test neodmítnete? S tím, že do úterý bude syn doma v karanténě. Test můžeš odmítnout, ale musíš být v izolaci 14 dní (ne 10)…
Ahojky, já i moje dcera 7 let jsme byly na testu. Žádné trauma z toho nemáme, na druhou stranu, nakonec to asi bylo zbytečné. Od 10.10 sedíme doma a karanténujem, nejdřív ona, potom já. Ona neměla žádné příznaky, testy pozitivní. Já ztratila chuť a čich, na pár dní, jinak nic. S dcerou v těsném kontaktu, spíme spolu, určitě se stalo, že mi prskla do obličeje xkrát, určitě jsem oblízla stejnou lžíci atd… Na test jsem šla proto, že jsem chtěla mít pozitivní, abych pak měla klid a nemusela zase při první příležitosti do karantény. No a co myslíte, test jsem měla negativní… To stejné v rodině u sousedů, dítě pozitivní, bez příznaků, zbytek rodiny negativní. Šla celá třída, že pozitivní učitelka. Z 28 dětí pozitivních 5. Bez příznaků…
Že jsou děti prenaseci? No nevím, zatím to vidím tak, že půlka národa sedí doma, přichází o živobytí, děti nechodí do školy, kvůli nemoci, která se projevuje jako jiné nemoci. Holt někomu je hůř, někomu líp. A někdo na to umře… Tak jako na jiné choroby…
Nevím, nechci to podceňovat, ale zkrátka ty informace jsou tak protichůdné, že nevím, jak se k tomu postavit…
Jinak v mém okolí - 2 lidé bez příznaků (děti), 1 s horečkami doma v posteli (60 let), 1 v nemocnici s problémy s dýcháním (47 let) (ne na ventilátoru).
Tak když někdo dostane angínu či zápal plic, tak taky můžou mít různí lidé různé příznaky, ne? Navíc, když měla moje dcera angínu, tak to bylo teda mnohem horší…
No nic, jen tak uvažuji… Chorobu neppdceňuji, stejně jako žádnou jinou. Jen myslím, že je kvůli tomu přehnaný humbuk a likviduje to životy lidi jiným způsobem než nemocí…
@lucik3786 píše: Ředitelka ni tvrdí ze to nejde, ze to podstoupit musí. Stejně bude školka další týden zavřena, takže mi je to jedno jak budeme dlouho doma. Chci to tam dnes resit přímo na místě s tím odberovym tymem
Nemá pravdu, ale oni i hygienici rádi toto tvrdí. Zavolej vašemu pediatrovi a oznam mu, že na test nejdete.
Jen Teda nevím jak to je, když už jste jednou souhlasili…?nebo vám jen hygiena zavolala, že máte dnes přijet. Popř zavolej na to město, kam máte jet.