Odmítnutí testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41186
11.9.20 14:48
@Borrealis píše:
@Keyllah

a když vám ten druhý řekne, bohužel, je to mimo moje kompetence, nelze proto a proto, a vysvětlí vám proč nemůže…neměla byste mu nadávat a třískat dvěřma, když za to nemůže / vím že to neděláte / :kytka:

díky za to :)
aspon někdo

:kytka:

drž se :hug: jen je prostě šílená doba, něco po tobě chce školka/škola, doktor to nenapíše, protože nemůže, nesmí nebo nechce, někdo tě někam pošle, ale tam to neudělají atd…však víš, prostě zmatek a bordel. A mě štve, že v tom lítám s dvěma malýma dětma a jsem odkázaná na to, jak vyhodnotí učitelka jedno pšiknutí, protože pak už jsem ve vlaku, co nezastavuje, a jedeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
11.9.20 14:56
@Keyllah píše:
drž se :hug: jen je prostě šílená doba, něco po tobě chce školka/škola, doktor to nenapíše, protože nemůže, nesmí nebo nechce, někdo tě někam pošle, ale tam to neudělají atd…však víš, prostě zmatek a bordel. A mě štve, že v tom lítám s dvěma malýma dětma a jsem odkázaná na to, jak vyhodnotí učitelka jedno pšiknutí, protože pak už jsem ve vlaku, co nezastavuje, a jedeš…

no, ale u Vás na soudě by jste obvolávali každé zařízení, ze kterého přijde týpek s táím, že Vám vzkazují, aby jste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
11.9.20 15:01
@Amalthea píše:
tak doufám že ty když máš jakoukoli virózu, střevní virózu, opar… tak sedíš doma minimálně 10 dní v karanténě, v práci neplacené volno atd., aby ses nedopouštěla trestného činu :mrgreen:
To zas někdo vytáhl paragrafy a půlka národa se tím ohání, hlavně že když je chřipková sezóna chodí všichni všude možně, chrchlají na ostatní a to je ok.

Fakt porovnavas opar s onemocnenim, kde cast nemocnych skonci treba na UPV? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.9.20 15:08
@bobulka88 píše:
Fakt porovnavas opar s onemocnenim, kde cast nemocnych skonci treba na UPV? :palec:

A? To udělá HSV taky. Tos nevěděla? Krásný děravý mozky dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
11.9.20 15:11

@Baba No jo, ale to procento asi bude trochu jiny, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8655
11.9.20 15:37
@bobulka88 píše:
Fakt porovnavas opar s onemocnenim, kde cast nemocnych skonci treba na UPV? :palec:

Tak za a) jsi mluvila o šíření infekční nemoci, což opar je
za b) opar při „špatné konstelaci“ může napáchat hodně špatného, v konečném důsledku i smrt, stejně jako covid a stejně jako chřipka
c) tak zůstáváš v karanténě nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
11.9.20 15:54

@Amalthea ok, tak budeme vsechny nemoce sirit, at si uzijou vsichni. Mimochodem treba s tim prujmem fakt mezi lidi nelezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8655
11.9.20 16:10
@bobulka88 píše:
@Amalthea ok, tak budeme vsechny nemoce sirit, at si uzijou vsichni. Mimochodem treba s tim prujmem fakt mezi lidi nelezu

z technických důvodů :lol: ale když už ho nemáš tak určitě jo, přitom takové rotaviry s těmi jsi infekční ještě až 10 dní po odeznění příznaků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
11.9.20 16:13

@Amalthea tak ona to jako doktorka nejspíš ví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
11.9.20 20:49
@Amalthea píše:
z technických důvodů :lol: ale když už ho nemáš tak určitě jo, přitom takové rotaviry s těmi jsi infekční ještě až 10 dní po odeznění příznaků

naše hygiena dala limit dva (nebo tři?) dny bez příznaků a můžeme dětem v nemocnici zrušit izolaci a přistupovat k nim jako k ostatním zdravým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 10:13

Obnovuji diskusi.
Dotaz je jasný, mohu odmítnout jít na test na covid? Podotýkám s tím, že půjdu automaticky na 10dni do karanteny!
Díky za odp.

• Citovat
  • Upravit
Eva.asdfghjkl
16.10.20 10:22

Nevím, jestli můžeš nebo nemůžeš, ale proč to chceš udělat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.20 10:23

Bratr dostal od obvodacky doporuceni na test. Jel na odberove misto, prednostne brali lidi, co si to sami zaplatili a kterym ocividne nic nebylo. Dve hodiny tam cekal v horeckach. To stejne druhy den. Vykaslal se na to, obvodacka ho nechala v karantene a pak sel normalne do prace. Jestli byl pozitivni, nevi, uz je zdravy.

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
16.10.20 10:30
@Anonymní píše:
Obnovuji diskusi.
Dotaz je jasný, mohu odmítnout jít na test na covid? Podotýkám s tím, že půjdu automaticky na 10dni do karanteny!
Díky za odp.

Asi zalezí, zda uz mudr zadanku na test odeslal. Pokud ne, na test jit nemusis, ale musis byt doma 14 (ne 10) dni od kontaktu s pozitivnim clovekem. A z logiky veci, pokud ti pak bude zle, tak jeste nejsi zdrava/y.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
16.10.20 10:32
@Eva.asdfghjkl píše:
Nevím, jestli můžeš nebo nemůžeš, ale proč to chceš udělat?

Taky by mě zajímal důvod. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí