Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se na to zkuste zeptat jak pochodíte, když ani policie vám nepomůže ty dva dny kolem toho mne celkem vyčerpali a degradovali do stavu toho největšího pitomce. U nás to chodí tak zaplať daně a táhni a když chceš pomoc tak si to zaplať Právník taxa 9000.- soudní výlohy 5500.- a možná dostaneš omluvu a těch 1900.- za připojení zpět…
@vvarius píše:
Tak se na to zkuste zeptat jak pochodíte, když ani policie vám nepomůže ty dva dny kolem toho mne celkem vyčerpali a degradovali do stavu toho největšího pitomce. U nás to chodí tak zaplať daně a táhni a když chceš pomoc tak si to zaplať Právník taxa 9000.- soudní výlohy 5500.- a možná dostaneš omluvu a těch 1900.- za připojení zpět…
A trestní oznámení jste podal písemně? S jakým odůvodněním bylo odloženo?
Tak je podejte písemně na státní zastupitelství!
Ne jen těch 1900,– Kč za připojení zpět! Kromě vrácení bezdůvodného obohacení (těch 1900 Kč, za znovupřipojení, když odpojení bylo protiprávní) také odškodné a samozřejmě přísudky: Náklady soudního řízení a právního zastoupení (samozřejmě poté, co je předtím prokazatelně písemně vyzvete k plnění).
Když si necháte sr. t na hlavu, tak vám na ni budou sr. t.
To, co píšete by bylo dojemné v případě, že byste udělal všechno, abyste se práva domohl. Ale co čekáte od ostatních? ě se budou rozčilovat nebo dojímat, když jste vy sám neudělal vše pro to, abyste se domohl práva?
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá výmluvy.
Holt, kdo se nechce soudit, k tomu si gauneři dovolí, tak už to na světě chodí a vždycky chodit bude!
Nepíše se mi to lechce, ale vás můžou odpojit třeba zítra také chci vydět jak budete chytrý potom… takový chytrý kecy a iluze jsem měl taky ![]()
@vvarius
Dokud si to ti, kterým se to už stalo, nechají líbit, tak tihle distributoři nebudou mít důvod své postupy měnit, takže to, zda se to zítra může stát komukoliv, máte v rukou hlavně vy, jimž už se to stalo.
Přinejmenším bych podal písemné trestní oznámení na státní zastupitelství, když bych nepochodil na policii. Anebo bych si stěžoval písemně na ERÚ.
Co můžeme dělat my ostatní? Jen si povzdechnout,
Ahoj hledám akutně odpovědi na upomínku od Eon nestíháme datum splatnosti pán mi zdělil že je možné to splatit vždy do posledního dni v měsíci ale už mi přišla upomínka na dvě platby má ještě přijít druhá doporučeně a po té asi už hrozí odpojení že? vždy jim po upomínce volám a zasílám ofocené ustřižky zatím bez problemu ale ted jsem po upomínce nestihla uhradit budu hradit ve středu moc díky za reakce ale prosím rýpavci nereagujte díky
zadala jsem otázku tudíž žádám odpověď o rýpavé odpovědi nestojím
Dobrý den, potřebovala bych poradit, stala jsem se u skupiny ČEZ nedůvěryhodným zákazníkem. Zajímalo by mě, jestli po nějaké době budu u nich v systému opět ´´normální´´ zákazník. Je pravda, že mi třeba kvůli tomu nemusí dát hypotéku?? Děkuji a hezký den.
@Dadu93 píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit, stala jsem se u skupiny ČEZ nedůvěryhodným zákazníkem. Zajímalo by mě, jestli po nějaké době budu u nich v systému opět ´´normální´´ zákazník. Je pravda, že mi třeba kvůli tomu nemusí dát hypotéku?? Děkuji a hezký den.
pokud jsi dlužila a dluh včas neuhradila, tak ano, můžeš se ocitnout v solusu. Po jaké době budeš normální? až budeš mít vše splaceno a budeš sekat pár let dobrotu
nebo o výmaz můžeš požádat.
Tak koukám, že ČEZ spolupracuje se Solusem, tak se to klidně stát může.
@Dadu93 píše:
Záleží na tom, co jsi měla za požadavek. Pokud mi napíšeš o co jsi žádala a byla odmítnutá, vysvětlím ti, jakým způsobem se to stane. Těch možností zamítnutí a důvodů je víc.
Dobry vecer, rad bych se zeptal, dorazilo mi preruseni dodavky to znamena odpojeni elektriky od 3.11 2016 mame elektrinu u RWE. prosim ma tu nekdo vskusenost ci mi poradi kdy prijdou elektrinu odpojit??penizky nam prave dorazi as v pondeli 7.11 2016 da se stihnou vcas zaplatit,?dekuji
@pavel karala píše:
Dobry vecer, rad bych se zeptal, dorazilo mi preruseni dodavky to znamena odpojeni elektriky od 3.11 2016 mame elektrinu u RWE. prosim ma tu nekdo vskusenost ci mi poradi kdy prijdou elektrinu odpojit??penizky nam prave dorazi as v pondeli 7.11 2016 da se stihnou vcas zaplatit,?dekuji
No to těžko říct. Ono se dá všechno řešit, ale včas a ne až po oznámení o přerušení dodávky… ![]()
Nam prave prislo jen to vodpojeni zadnni upozorneni nic svadeji to na postu,,proto sme misleli ze to stihnem poslat ![]()
@pavel karala píše:
Nam prave prislo jen to vodpojeni zadnni upozorneni nic svadeji to na postu,,proto sme misleli ze to stihnem poslat
Jen si pěkně zkontroluj emaily, smsky, internetový účet u RWE…
Upominka neprisla..take jsem jim volala a na email jsem ted koukala a je to tam. ale spise me zajimalo kolik dni maji na to aby me odpojili??mela jsem splatnost 3.11 2016 ale penizky mi dorazi az 7.11 tak nevim ci mi nahodou uz zitra neodpoji elektriku a jestli to stihnu toho sedmeho zaplatit
@pavel karala píše:
Nam prave prislo jen to vodpojeni zadnni upozorneni nic svadeji to na postu,,proto sme misleli ze to stihnem poslat
A ty nevíš, že nemáš zaplacenou zálohu každý měsíc? Posílat upomínku není povinnost dodavatele, přesto to dělá, protože chce se zákazníkem komunikovat a řešit situaci. Jen občas není vůle z druhé strany. Mimochodem, za jednu zpožděnou platbu tě nikdo neodpojí. Bude toho asi víc.