Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
Měla bych prosbu potřebovala bych poradit dva dny před vánoci jel přítel z práce domů dělal v německu cestou se mu porouchalo auto a bohužel ho musel nechat na 'nejbližším odpočívadle protože už vůbec nechtělo jet. Po novém roce se vracel na to samé místo aby auto odtahl do Čech ale bohužel už tam nebylo ihned volal tedy policii která si to jen zapsala a odjela. Několikrát jim poté přítel volal ale říkali že auto nikde psané nemají potom tedy obvolaval odtahová parkoviště poblíž ale také nic. Bohužel nevím jak tuto situaci momentálně řešit.
Děkuji
@Luuuuci píše:
Dobrý večer,Měla bych prosbu potřebovala bych poradit dva dny před vánoci jel přítel z práce domů dělal v německu cestou se mu porouchalo auto a bohužel ho musel nechat na 'nejbližším odpočívadle protože už vůbec nechtělo jet. Po novém roce se vracel na to samé místo aby auto odtahl do Čech ale bohužel už tam nebylo ihned volal tedy policii která si to jen zapsala a odjela. Několikrát jim poté přítel volal ale říkali že auto nikde psané nemají potom tedy obvolaval odtahová parkoviště poblíž ale také nic. Bohužel nevím jak tuto situaci momentálně řešit.
Děkuji
Jakoze ho tam vice nez 14 dni nechal a zmizelo? Tak asi je odcizene a prisli jste o nej
Příspěvek upraven 05.05.23 v 22:34
Taky se mi porouchalo auto na dalnici v Nemecku…a nechala jsem ho na odpocivadle u benzinky, tam by vam ho nikdo neodtahl, pokud nestalo v zakazu… pravdepodobne je bohuzel odcizene. Ja ho tam po nastesti nasla, kdyz jsem se tam po tydnu pro nej vracela…ale taky jsem mela nervy, jestli tam jeste bude.
@Sonarka právě že nestal na zákazu bylo to prostě odpočívadlo a právě přemýšlíme jestli by nešlo dohledat aspoň kamerový záznam u policie.
@Luuuuci píše:
@Sonarka právě že nestal na zákazu bylo to prostě odpočívadlo a právě přemýšlíme jestli by nešlo dohledat aspoň kamerový záznam u policie.
Pokud to bylo v lednu, tak proč to řešíš teď? Záznamy se uchovávají max 3 měsíce.
je květen? Vám to Auto 5 měsíců nechybělo?
Teda to je hustý? Já bych chlapa hnala pro auto obratem hned druhý den. Řekla bych, že ho můžete odepsat, to se už nenajde…
Sorry, ale to jste meli resit hned. Ale po skoro 5 mesicich premyslet, ze kamerove zaznamy… ![]()
@Luuuuci píše:
Tak po 5 měsících to řešíš na emiminu, to seš dobrá. A proč to auto neřešil hned, proč až po Novém roce, a jak se dostal domů. To rovnou tam měl nechat cedulku, kdo chce auto ať si ho vezme. I když jak koukám na tvoje předchozí založené diskuze tak nejsi zrovna nejostřejší tužka v penále. A jak teda jezdil celou dobu do Německa. A situaci jste měli řešit hned, teď už je určitě rozebraný na díly.
@mamule42 jde vidět jak jde dnešní svět do háje člověk jsi jde jen pro radu a schyta jen řadu urážek myslela jsem že tady je to od toho aby se člověk zeptal nacokoliv ne? Myslím že nikomu nic necpu jen jsem se slušně zeptala jestli někdo nebyl v podobné situaci nic víc. Situaci řešíme celou dobu jenom tak pro info. Jde vidět že je lepší na nic se neptat potom tedy nechápu od čeho je to celé tady je to celkem smutné ale asi jsis potřebovala vybít svůj vztek asi nejsem nejostrejsi tužka v penále to máš asi pravdu ale jsem aspoň slušná a nikoho neuražim. Přeji krásnou sobotu
@Luuuuci píše:
@mamule42 jde vidět jak jde dnešní svět do háje člověk jsi jde jen pro radu a schyta jen řadu urážek myslela jsem že tady je to od toho aby se člověk zeptal nacokoliv ne? Myslím že nikomu nic necpu jen jsem se slušně zeptala jestli někdo nebyl v podobné situaci nic víc. Situaci řešíme celou dobu jenom tak pro info. Jde vidět že je lepší na nic se neptat potom tedy nechápu od čeho je to celé tady je to celkem smutné ale asi jsis potřebovala vybít svůj vztek asi nejsem nejostrejsi tužka v penále to máš asi pravdu ale jsem aspoň slušná a nikoho neuražim. Přeji krásnou sobotu
Kdybyste to resili celou dobu, tak uz to mate daaavno vyresene ![]()
A jestli nezvladas verejnou diskuzi, kam muze kdokoliv napsat cokoliv k tematu, tak mas pravdu, ze je lepsi se na nic neptat v Tvem pripade ![]()
@Vesnickaholka
ano může napsat kdokoliv cokoliv k tématu ale bez urážek já jsem také slušná
A proč to řešíte v květnu, když se to stalo loni v prosinci? To jste si na to teď vzpomněli, nebo co? ![]()
A kde máte jaké urážky? Jediné, co by se s trochou fantazie dalo brát jako nelichotivé, je to o tužce v penálu. Ale myslím, že tím pisatelka chtěla taktně naznačit, že to byla opravdu hloupost nejet pro to auto hned a po 5 měsících najednou chtít nějaké videozáznamy, které už jistě neexistují. Bylo to napsáno slušně, urážky fakt vypadají jinak. Vy jste asi malinko vztahovačná, že? ![]()