Odtok plodové vody?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
488
10.5.13 11:00

Já bych radši jela, fakt nikdy nevíš co odtéká…radši tisíckrát jet do nemocnice, než kdyby se něco zanedbalo :) držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
10.5.13 11:19
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes končím 32 týden, včera jsem byla na kontrole u gynekologa, kde bylo vše v pořádku, CS 0. Odpoledne jsem potom malinko špinila, což se mi nikdy předtím nestalo, ale byl to jenom výtok s trošičkou krve a pak už nic. V jednu ráno jsem se vzbudila a ikdyž se normálně nepotím, tak jsem byla od pasu dolů jakoby spocená, byla mně úplná zima, že jsem se musela převléknout… A teď mně vrtá hlavou… Myslíte, že mně mohla odtéct plodová voda? Mám jet radši k doktorovi, když jsem tam byla včera a nic se nedělo? Děkuji

Jak bylo to spoceni citit? Plodova voda ma zapach podobny spermatu (je to taky sul a bilkovina). A odteka z tebe porad? Neodejde hned vsechna, porad se dotvari a mela by ti porad stekat po stehnech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 11:31

Já mám celé těhotenství silný výtok, takže těžko říct, ale rozhodně to není tak, že by mně po nohách tekla voda. Tak já nevím… Volám už hodinu ke gynekologovi, kde to nikdo nebere… A říkám si, že jsem nebyla vyloženě mokrá, ale spíš jenom vlhká… Vypadá to, že jsem byla jenom zpocená, ale zase od pasu dolů :nevim: Vůni ani zápach jsem žádný necítila.

• Citovat
  • Upravit
581
10.5.13 11:34
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes končím 32 týden, včera jsem byla na kontrole u gynekologa, kde bylo vše v pořádku, CS 0. Odpoledne jsem potom malinko špinila, což se mi nikdy předtím nestalo, ale byl to jenom výtok s trošičkou krve a pak už nic. V jednu ráno jsem se vzbudila a ikdyž se normálně nepotím, tak jsem byla od pasu dolů jakoby spocená, byla mně úplná zima, že jsem se musela převléknout… A teď mně vrtá hlavou… Myslíte, že mně mohla odtéct plodová voda? Mám jet radši k doktorovi, když jsem tam byla včera a nic se nedělo? Děkuji

Radši jet 10× zbytečně, než to jednou zanedbat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
10.5.13 11:37
@Anonymní píše:
Já mám celé těhotenství silný výtok, takže těžko říct, ale rozhodně to není tak, že by mně po nohách tekla voda. Tak já nevím… Volám už hodinu ke gynekologovi, kde to nikdo nebere… A říkám si, že jsem nebyla vyloženě mokrá, ale spíš jenom vlhká… Vypadá to, že jsem byla jenom zpocená, ale zase od pasu dolů :nevim: Vůni ani zápach jsem žádný necítila.

Hele a neprodavaji v lekarne nejaky testy na zjisteni plod. vody? Vis, v porodnici ti na vlozku neco nastrikaji a podle reakce (zmodralo to), rekli, ze to je plodovka. Nevim, jestli se tahle vec da koupit i v lekarne…Holky, nevite nektera? Jak daleko mas lekarnu? Zvladnes tam dojit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
10.5.13 11:38

Pockej, hledam na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
10.5.13 11:41

Tak to existuje! Jsou to vlozky jmenuji se al-sense, jsou tam 3 a stoji to skoro 500! Nektere lekarny je ale neodebiraji, protoze se to malo kupuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.5.13 15:37

Ahoj,

určitě to poznáš!
Já se kolem 32.tt bála, zda mi neodkapává plodovka, ale byl to jen tzv. „pláč pochvy“.
Když plodovka praskla, bylo to takové loupnutí, trochu to zabolelo a snad to bylo i slyšet, nevím. Hned mě napadlo, zda nepraskla. Šla jsem na záchod a ono jo. Ale určitě to nebyl žádnej gejzír :-).
Stahy mi začaly asi 5 min. na to, ale nejprve jsem nevěděla, že to jsou stahy, spíš to bylo jako nucení na velkou. Po každém stahu trochu plodovky odteklo a nakonec po porodu hlavičky šla ještě jedna tsunami a za tělíčkem druhá, takže se neboj, že by ve sprše odteklo vše a ty jsi o tom nevěděla..
Je pravda, že může odtéct najednou větší množství vody a u toho je nebezpečí, že se dostane pupečník do porodních cest a uskřine se tam, čímž se přeruší přívod kyslíku k mimču a to je problém. Proto se po odtoku vody doporučuje jít hned do porodnice, i když ještě nejsou stahy. Ale pokud odtéká po menších množstvích je to v pohodě. Jen se doporučuje co nejméně do pochvy sahat (minimalizovat i vyšetření), aby se nezanesla infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuninove
13.6.13 14:35

Neboj poznas :) ja teda myslela ze sem se trosku pocurala v noci a kdyz sem sla dolu na wc a teklo to po curkach malinko tak mi to bylo jasne protoze kdyz sem prisla nahoru uz to teklo proudem ze sem promocila dva rucniky nez sem dojela do porodky..je toho tak 2-3 litry tak se neboj :)

• Citovat
  • Upravit
Sapinka
24.6.13 22:20

Zdravím, taky jsem si myslela že když odteče plodová voda že hned rodím a ono nic. Plodová voda mi praskla ve tři hodiny v noci a bolesti začaly až v 11 dopoledne.To jsem ještě nevěděla že se prcek narodí až za 18 hodin. 8o :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.13 14:31

Ahoj holky. Prosím o radu. Je to trošku trapné. :oops: Už pátý den přenáším. Doktor mi včera na kontrole říkal ať hlavně zkoušíme sex. No tak jsme ho vyzkoušeli. Spokojeně jsem si pak ještě nějakou dobu ležela. Pak se zvednu a chci se obléct a najednou ze mě vytekla loužička vody. Nedalo se to nijak zastavit. No a jak to říct :oops: na sperma se mi to teda nezdálo, ale zase toho moc nebylo. Každý říká jaký to je proud když praskne voda a tohle byla jen menší louže na podlaze. :nevim: Jsem z toho jelen. Máte někdo nějakou podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.13 14:34

Omlouvám se že to píšu anonymně, ale je mi to trapné. Říkám si že bych rozdíl mezi sperma a plodovou vodou měla poznat. Myslím si že to asi spíš byla voda, ale zase je mi blbé hned plašit.

• Citovat
  • Upravit
36009
28.11.13 14:35

A kontrakce nemas? me se voda vylila, jako nebyla to Niagara, ale asi jako kdyz rozlijes kelime vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
28.11.13 14:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Prosím o radu. Je to trošku trapné. :oops: Už pátý den přenáším. Doktor mi včera na kontrole říkal ať hlavně zkoušíme sex. No tak jsme ho vyzkoušeli. Spokojeně jsem si pak ještě nějakou dobu ležela. Pak se zvednu a chci se obléct a najednou ze mě vytekla loužička vody. Nedalo se to nijak zastavit. No a jak to říct :oops: na sperma se mi to teda nezdálo, ale zase toho moc nebylo. Každý říká jaký to je proud když praskne voda a tohle byla jen menší louže na podlaze. :nevim: Jsem z toho jelen. Máte někdo nějakou podobnou zkušenost?

ahoj, nemusí to být vždycky proud, někdo má vody míň, někomu odtéká postupně, já když vstala, tak ze mě prostě vytekl proud vody, taky ale ne moc velké množství a bylo to. zastavit se to nedalo (jsem prvně myslela, že jsem se počurala). Dala jsem si vložku a jela do nemocnice, kde udělali test a byla to plodovka. kontrakce pak začaly asi 2 hodiny nato. Pro klid můžeš vyrazit taky, doporučuju si dát tu vložku, ať mají co testovat ;) hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.13 14:41

@pikola
Zatím ne. Ikdyž lehký tlak v břiše pociťuju, ale nevím jestli už si to nepřivolávám. :) Tohle právě bylo taky jiné. Sperma mi nikdy nepřijde takhle vodové :nevim:. Bože nemohlo tohle přijít v jinou dobu než po sexu? :roll: Připadám si jak idiot :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100