Okrádání zákazníků ve večerce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
27.5.16 19:09

Ona je nafrněná, nafrněná, problematickááááá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
27.5.16 19:10

Nemůžu, nejde to, nemám čas. Tak když nemáš čas jít jinam, tak se holt nechávej obrat, no. Otec si neporadí s vlastním děckem? Ona ruka v sádře nějak snižuje jeho rodičovské schopnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
27.5.16 19:11
@Anonymní píše:
jo prostě občas jak se jí něco zalíbí šup s tím do pusy. A co je na tom divného je to ještě malé dítě. Tak my potom vysvětly co jsou za rodiny rodiče těch dětí co ve 3,4,5ti letech spolknou minci či ožužlají kapsly od arielu. Ti už by také měly mít rozum ne

jelikož mám stejně staré dítě jako ty, tak to fakt nechápu, měla bys zapracovat na výchově pokud manžel s rukou v sádře nedokáže ohlídat vaše dítě… ale to je ta rozmanitost diskuze, z jednoho dotazu je nakonec jiné vlákno…

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
27.5.16 19:11
@eva valoi píše:
Ona je nafrněná, nafrněná, problematickááááá.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
101950
27.5.16 19:12
@neumisa píše:
Nemůžu, nejde to, nemám čas. Tak když nemáš čas jít jinam, tak se holt nechávej obrat, no. Otec si neporadí s vlastním děckem? Ona ruka v sádře nějak snižuje jeho rodičovské schopnosti?

Jo, to mě taky napadlo, čemu tak překáží ruka v sádře při hlídání 2,5 letého dítěte :think: jo pochopím nechodící sádru a malé mimino, to se pak dost blbě nosí, ale takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
27.5.16 19:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji radu co s tím, protože už to je přehnané. Máme u baráku večerku, kam chodíme když je už sámoška zavřená, větší supermarket je 20 min a to se mi třeba jen pro pár drobností k večeři nechce, nebo malá má na něco chuť či o víkendu. Jenže ty prodavačky to je hrůza. Kde mohou tak okradou. Manželovi 2× natipovali stejného pribiňáčka. Prostě řekl co chce, ona namarkovala cenu a jak ho vytáhla a položila na pult tak znovu. Když se ozval tak se s ním hádala, že to není pravda, ale jedna paní co stála za ním se do ní pustila, že to pravda je, protože to taky viděla. A toho je víc. Hodněkrát už co jsme si doma orientačně počítali kolik ten nákup mohl stát tak nám to nesedělo tu o 10 kč, tu o 20…Problémem právě je, že oni tam mají tu starou kasu a nevyjíždí z ní účtenky a na zboží ceny nejsou, jsou na lístkách nalepené u zboží na regálu. Využívají toho když se člověk zrovna nedívá a vybírá si třeba zboží. A dneska už mi došla trpělivost. Šla jsem tam pro 10 rohlíků, 15 deka šunky, manželovi pivo, 2 kg brambor, deset deka slaniny a rybí prsty zítra malé na oběd. Jenomže jsem jí prostě nekoukala celou dobu pod ruce, protože jsem koukala do mrazáku jestli mají určitou značku mražené zeleniny, pak si začala balit nákup do tašky, jí podala dvoustovku, ona mi vydala a já šla a na ty drobné jsem se podívala až doma. Jo vím moje blbost a moje nepozornost, ale prostě z té 200 mi vydala třicet korun. A nic jsem po cestě neztratila určitě měla jsem to v kapse na zip. Tak jsem si orientačně spočítala co kolik stálo, protože jsem si ceny pamatovala. Rohlíky 25, pivo 17 i se zálohou atd. no a ta ludra mě dneska otáhla o rovných 63,–. Ono se to řekne 63 se nebo tam, ale jindy je to k tomu dalších deset z minula, zvacet z předminula. Prostě vždy když toho člověk bere trošku víc. Zpětně už jí to nedokážu, ale já jsem na rodičáku a manžel je teď na nemocenské takže peněz teď moc není. Jenže jestli takhle otáhnou mě a ke mě za ten den dalších třeba 50 lidí tak jak mají hezky do kapsy. Nemluvě o tom, že již několikrát jsme tam koupili kofolu, která po otevření byla totál kyselá, že jsem se z ní poprvé pozvracela a dole v té kofole plavaly kusy plísně. Stalo se nám to 4×. 3× je šel manžel slušně upozornit, že mají asi vadnou várku a chtěl peníze zpátky a na počtvrté už je seřval. Střídají se tam 4 prodavačky a všechny jsou stejné. Majitel je totální mamlas a prostě když se třeba stane, že něco potřebuji koupit a nemám kde jinde tak prostě musím tam. Prosím o radu co s tím, protože to si přeci nemohou dovolit a dneska už to bylo přes čáru

Jestli ti nedají účtenku udej je na COI, jinak teda nechápu proč tam pořád chodíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3561
27.5.16 19:13
@Nafrněná píše:
tak staré dítě si strká ještě kamínky do pusy jo? :roll: no jste fakt zvláštní rodinka

Ono stačí jednou koupit dítěti čokoládky, které vypadají jako kamínky a hned se zkouší všechno možné, jestli to náhodou není ono :D. Od známé dítě takhle jedlo bobky od králíka, protože vypadaly jako kuličky nesquik :mrgreen: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.16 19:14
@Nafrněná píše:
spíše pohodlnost ne?

podívej se já se tu nepřišla bavit o tom co kupuji nebo ne to je moje věc já se tu ptám jak je možné jim v tom okrádání zabránit. Ne jen kvůli sobě, moje blbost, že jsem se nechala, ale jak k tomu příjdou třeba senioři, kteří musí vyžít z malého důchodu? A že jich tu kolem nás bydlí požehnaně a pro ně už to není jen deset tam dvacet sem

• Citovat
  • Upravit
4620

Sedni na kolo, malou pohlida manzel a do 20 minut jsi zpatky…
Nebo si lip planuj nakupy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

Manžel s sebou seknul před večerkou a má ruku v gipsu. Asi měl pěkně nakoupíno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
27.5.16 19:15
@Anonymní píše:
podívej se já se tu nepřišla bavit o tom co kupuji nebo ne to je moje věc já se tu ptám jak je možné jim v tom okrádání zabránit.

Přesně tak, jak ti tu všichni píší… nechodit tam, případně si nákup kontrolovat, ale na to jsi moc pohodlná, takže pak těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
27.5.16 19:16

Tak tam prostě nechoď, mě už by tam neviděli. Udělejte velký nákup v pátek ve velkém obchodě a máš vystaráno. Stačí si to umět zorganizovat. Nechápu takové to courání 3× za víkend do sámošky. Máme nejblíže Albert a ty jejich hnusy bych nikdy nekoupila, občas tam zajdu pro něco speciálnějšího, třeba ústřičnou omáčku nebo tak, to tam mají výběr, ale koupit si tam uzeninu, tak hodim šavli :poblion:… A jinak s těma rybíma prstama teda nevim, vždyť ty nowaco stojí asi okolo 70kč, ne? :nevim: A je to stejně hnus. Když zajedete do Lidlu, tak tam mají pravidelně chlazené ryby a jsou dobré, když koupíš pstruha, vyjde tě to cenově skoro nastejno a rozhodně má dítě zdravější oběd. Ale to je tvoje věc… prostě tam nechoď. 4× plesnivou kofolu? To jsem ještě nezažila, ani si nedovedu představit jak a kde by to museli skladovat aby se kofola skazila. Nicméně, pokud to tak je, tak slaninu bych si tam už vůbec nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
27.5.16 19:16

V okrádání jim zabráníš třeba tak, že se naučíš počítat. Pokud vím, že někde pravidelně okrádají, tak tam buď nebudu chodit, a pokud tedey budu muset, tak si to spočítám pěkně dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.16 19:18
@Cuddy píše:
Kysela kofola a kusy plisne? A to 4×? Ti nevim, pokud byl uzaver zavreny a nebylo zbozi x mesicu otevrene, tak to zni jako pohadka.

ano ta kofola byla zavřená, ale jakoby taková vybledlá barva… No prostě představ si něco ve stejné barvě jako ta kofola a když se pak ta barva vyšisuje sluníčkem tak asi tak nějak, po otevření začala strašně pěnit (říkám si no asi jsem s tím po cestě hodně klepala) a po napití úplně zkvašené. A když jsem jí zavřela a kontrolovala obal tak dole u dna plavaly kusy čehosi bílobéžového co vypadalo jako plíseň

• Citovat
  • Upravit
9719
27.5.16 19:18

Tvl to je zase diskuze :mrgreen:, zakladatelko mimochodem mě taky zarazili ty rybí prsty :poblion: takovej humus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová