Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ok ok ok..tak jen pro upřesnění u lávky na místecké straně ve tři…My máme červeno černý sporťák Tak se těšíme… ![]()
Jojo, na místecké straně. Mám červenou trojkolku, zatím hlubokou korbu:)
ahojky holčeny, tož to koukám, byl srazík a nám to bohužel nevyšlo. škoda.
tak snad na ten příští už dorazíme.
jen teď poslušně hlásím, že od 3.9.09 nastupuji na dálkové studium do OV a mám to každé úterý a 1-2 čtvrtky v měsíci.
ahojky všem…
tak jsme konečně přestěhovani a už mám aj celkem uklizeno…uuuufff..
Co Vy tu že se neozvete???
Ahojky,
nějak je tu mrtvo. Dneska jsem se stavila za Sati, šla jsem tam vyfotit prcka, trochu jsme zkecly, akorát jako vždycky přišla její šéfová
, ta je tam taky furt
. Jana tam má jakéhosi svalovce, tak doufám, že ji nebude moc rozptylovat
. A taky se mi zdálo, že nějak zhubla, tož to ještě od ní musím vyšpiónit, jak na to.
tož tak, my chodíme s malým po procházkách, dívat se na bagr - spravuje se u nás ul. Nad Lipinou, krmit kačky, na hřiště atd. Příští týden už konečně ve středu nastupuje do školky, tak uvidíme, jak to bude zvládat. To bude veget, už mám seznam s naplánovanými úkoly.
Kača.M - a kam jste se to stěhovali?
Justy - co budeš studovat?
tož tak u nás
ahojky takže studuji VOŠ sociální.
taky chodím s malým na procházky a po večerech sedím nad studiem.
zatím to jde, ale horší to bude jak budou zápočty a zkoušky a to je po vánocích.
mám stále pocit, že mám v hlavě jen a jen temno ![]()
asi budu proplouvat a v to taky doufám, že budu aspoň proplouvat studiem jako tomu bylo ve filmu „Marečku podejte mi pero“ ![]()
My se stěhovali strááášně daleko
… ..................:D
Do 3+1 aby měla krakenka svůj prostor.. Zatím to sice není dětský pokoj,ale takové malé skladiště ![]()
Justy: to studování ti moc nezávidím..Já si dodělávala maturitu při plném úvazku v domově důchodců…Žádná sranda…
Příspěvek upraven 23.03.11 v 20:19
Ahoj holky, no po dlouhé době zase tady. Malá bývá docela akční, tak nebyla nálada. BOŽE MĚ TAK BOLÍ ZÁDA!
Srazík proběhl, ale zůčastnily jsme se jen já, Kačka a Sati, tak příště doufám v hojnějším počtu:)
A teď co se mi dnes stalo.
Fičím z Místku, kde jsem byla na poliklinice s opicou kvůli očkování (má to TBC furt nezahojené, hnusné, tak chodíme na kontroly), bylo před dvanáctou, já hlady šilhala a malá se měla za chvilku probudit. Tak makám, abych se stihla v klidu najíst, nečumím vpravo vlevo, mijím nějakou maminu… Až když jsem zahýbala k našemu domu došlo mi, že to byla asi Anduli
Pak už mi bylo blbé se vracet, ta osůbka se za mnou taky otočila - dlouhé tmavé vlasy, černý kvítkovaný kočárek, to musela být ona. No jo, hlad je sviňa - představa, že budu nejdřív kojit, pak nosit na odbrknutí a jíst oběd za jejího pofňukávání nejdřív za hodinu, mě hnala tak rychle, že jsem se minula s osobou, kterou při každé návštěvě parku vyhlížím ![]()
Takže pokud si to byla Ty Ani, promiň, příště se přihlásím ![]()
Seal!
Zrovna jsem Ti sem přiletěla napsat, jestli jsi to náhodou nebyla Ty!
Vlastně jsem si tím byla jistá na 99,9%, ale trklo mě to až, jak jsi zabočovala k vašemu domu, bo červené Janéčko asi ve vaší čtvrti moc ženských nemá…
Tož NAZDÁÁÁÁR! ![]()
Já jsem šla zrovna od doktorky, Niky už samozřejmě chytil rýmu od Míši, která ji přitáhla už po týdnu ze školky, to je fakt hnus…
Ale je to naštěstí jen virozka, tak su v klidu, bo jinak já hrozně hysterčím, když jsou děcka nemocná, žaludek jak na vodě, nic nejím…
![]()
Nic, letím pouklízet kuchyň, zatímco jsem vařila, Nikys mi povytahoval všechny bebechy ze skříněk, kam dosáhl, lumpajs…
Tak se zatím mějte, A.
Ahoj holky,
zdravím Frýdek
Ja bydlím u nemocnice a taky chodím na gyndu k Mičaníkovi ![]()
holky, tak co je s váma, nejprve takové zapálení a teď takové mrtvo?
já zatím pilně hltám každé slovo ve škole na přednáškách a doufám, že propluji zápočtovým a zkouškovým obdobím.
Mám ale zatím pocit, že mám v hlavě temno. Přece jenom jsem už nějaký ten rok pryč ze školy, už 10 let. ![]()
Jinak Ondrášek je zlatíčko, zdravý a divoký čertík.
Ja bych už asi školu ted nedala… Mám v hlavě jenom pleny a prdy
Ale budu muset do jazykovky a dopilovat angličtinu jinak to nepude…
kdy dáme srazík, ještě teď na podzim, nebo až napadne snížek a půjdeme hromadně sáňkovat a stavět huhuláky? ![]()