Okres Frýdek-Místek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2786
26.8.09 10:15

ok ok ok..tak jen pro upřesnění u lávky na místecké straně ve tři…My máme červeno černý sporťák Tak se těšíme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
26.8.09 14:18

Jojo, na místecké straně. Mám červenou trojkolku, zatím hlubokou korbu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
27.8.09 11:23

tak snad nám vydrží počasí… jsme před chvíli trochu zmokly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.8.09 17:28

ahojky holčeny, tož to koukám, byl srazík a nám to bohužel nevyšlo. škoda.
tak snad na ten příští už dorazíme.
jen teď poslušně hlásím, že od 3.9.09 nastupuji na dálkové studium do OV a mám to každé úterý a 1-2 čtvrtky v měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
11.9.09 12:56

ahojky všem…
tak jsme konečně přestěhovani a už mám aj celkem uklizeno…uuuufff..
Co Vy tu že se neozvete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.09 18:09

Ahojky,

nějak je tu mrtvo. Dneska jsem se stavila za Sati, šla jsem tam vyfotit prcka, trochu jsme zkecly, akorát jako vždycky přišla její šéfová :roll: :roll: :roll: , ta je tam taky furt :evil: . Jana tam má jakéhosi svalovce, tak doufám, že ji nebude moc rozptylovat :lol: . A taky se mi zdálo, že nějak zhubla, tož to ještě od ní musím vyšpiónit, jak na to.

tož tak, my chodíme s malým po procházkách, dívat se na bagr - spravuje se u nás ul. Nad Lipinou, krmit kačky, na hřiště atd. Příští týden už konečně ve středu nastupuje do školky, tak uvidíme, jak to bude zvládat. To bude veget, už mám seznam s naplánovanými úkoly.
Kača.M - a kam jste se to stěhovali?

Justy - co budeš studovat?

tož tak u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
14.9.09 19:35

ahojky takže studuji VOŠ sociální.

taky chodím s malým na procházky a po večerech sedím nad studiem.
zatím to jde, ale horší to bude jak budou zápočty a zkoušky a to je po vánocích.

mám stále pocit, že mám v hlavě jen a jen temno :oops:
asi budu proplouvat a v to taky doufám, že budu aspoň proplouvat studiem jako tomu bylo ve filmu „Marečku podejte mi pero“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
14.9.09 20:06

My se stěhovali strááášně daleko 8O … ..................:D
Do 3+1 aby měla krakenka svůj prostor.. Zatím to sice není dětský pokoj,ale takové malé skladiště :roll:
Justy: to studování ti moc nezávidím..Já si dodělávala maturitu při plném úvazku v domově důchodců…Žádná sranda…

Příspěvek upraven 23.03.11 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
15.9.09 12:33

Ahoj holky, no po dlouhé době zase tady. Malá bývá docela akční, tak nebyla nálada. BOŽE MĚ TAK BOLÍ ZÁDA!
Srazík proběhl, ale zůčastnily jsme se jen já, Kačka a Sati, tak příště doufám v hojnějším počtu:)

A teď co se mi dnes stalo.
Fičím z Místku, kde jsem byla na poliklinice s opicou kvůli očkování (má to TBC furt nezahojené, hnusné, tak chodíme na kontroly), bylo před dvanáctou, já hlady šilhala a malá se měla za chvilku probudit. Tak makám, abych se stihla v klidu najíst, nečumím vpravo vlevo, mijím nějakou maminu… Až když jsem zahýbala k našemu domu došlo mi, že to byla asi Anduli :) Pak už mi bylo blbé se vracet, ta osůbka se za mnou taky otočila - dlouhé tmavé vlasy, černý kvítkovaný kočárek, to musela být ona. No jo, hlad je sviňa - představa, že budu nejdřív kojit, pak nosit na odbrknutí a jíst oběd za jejího pofňukávání nejdřív za hodinu, mě hnala tak rychle, že jsem se minula s osobou, kterou při každé návštěvě parku vyhlížím :lol:
Takže pokud si to byla Ty Ani, promiň, příště se přihlásím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.9.09 13:34

Seal! :lol: :lol: :lol: Zrovna jsem Ti sem přiletěla napsat, jestli jsi to náhodou nebyla Ty! :lol: :lol: :lol: Vlastně jsem si tím byla jistá na 99,9%, ale trklo mě to až, jak jsi zabočovala k vašemu domu, bo červené Janéčko asi ve vaší čtvrti moc ženských nemá… :lol: Tož NAZDÁÁÁÁR! :lol:

Já jsem šla zrovna od doktorky, Niky už samozřejmě chytil rýmu od Míši, která ji přitáhla už po týdnu ze školky, to je fakt hnus… :roll: Ale je to naštěstí jen virozka, tak su v klidu, bo jinak já hrozně hysterčím, když jsou děcka nemocná, žaludek jak na vodě, nic nejím… :oops: :roll:

Nic, letím pouklízet kuchyň, zatímco jsem vařila, Nikys mi povytahoval všechny bebechy ze skříněk, kam dosáhl, lumpajs… :) Tak se zatím mějte, A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
5.10.09 11:44

KDE JSTE ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.10.09 20:15

Ahoj holky,

zdravím Frýdek :) Ja bydlím u nemocnice a taky chodím na gyndu k Mičaníkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.10.09 21:09

holky, tak co je s váma, nejprve takové zapálení a teď takové mrtvo?

já zatím pilně hltám každé slovo ve škole na přednáškách a doufám, že propluji zápočtovým a zkouškovým obdobím.

Mám ale zatím pocit, že mám v hlavě temno. Přece jenom jsem už nějaký ten rok pryč ze školy, už 10 let. :oops:

Jinak Ondrášek je zlatíčko, zdravý a divoký čertík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
5.10.09 21:36

Ja bych už asi školu ted nedala… Mám v hlavě jenom pleny a prdy :D Ale budu muset do jazykovky a dopilovat angličtinu jinak to nepude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.10.09 21:42

kdy dáme srazík, ještě teď na podzim, nebo až napadne snížek a půjdeme hromadně sáňkovat a stavět huhuláky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová