Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky tak já se přizpůsobím. Jsem pro procházku jak navrhuje Seal s přestávkou. A o Bezruči jsem taky něco slyšela, ale nebyla jsem tam. Těším se až vás poznám
náš Ondrášek má 21měsíců a rád si hraje s dětmi. Těšíme se Radka a Ondrášek
Navrhuji ještě, abychom si před srazem poslaly SZ s telefonními čísly, kdyby bylo třeba.
Kači na tebe už číslo taky nemám, páč jsem rozflákala telefon a přišla o kontakty.
Nazdárek, ![]()
takže děvčata jsem supr holka,já to zvládla,dnes jsem absolvovala tu hnusnou cukrovku a vstala jsem!!!!Vše máme v normě,takže super!!!!
![]()
Seal,neboj,já si to jméno taky vydupu!!!!Hold nemá šanci,ale on to chudák ještě neví!! ![]()
Ahojka,
já jsem taky pro procházku. V Bezrči jsem nebyla, tak nevím, le hodně si maminy chválí kvárnu dole ještěru. Kde jsem samo taky nebyla, ale mužu tam skočit někdy na kafe a zjistit jak to tam vypadá a dám vědět. Jinak se už moc těším. Zatím zdar.
Deni - taky jsem zvládla cukrovku a neumřela jem hlady, ale to kučení v břiše přes celou čekárnu, trapas ![]()
ahojky,taky klidně procházku,jestli do té doby tu naši „belzebubu“ nezabiju…
v bezruču byla sestřenka,že je to tam fajn,jen ted v zimních měsícich dost kosa,tak eventuelne deti nechat navlečené..
Začlo vztekací období…
![]()
A to jsem chtěla přestat kuřit…bych nechtěla videt co by se u nás dělo… jsem dneska dokonce už vytáhla vařechu…zatím nepoužila…zatím ![]()
Kači tak pevné nervy přeju
Zuzka je pěkná vzteklina už teď, jak poznám, že to vypuklo v plné síle? ![]()
Já jsem v Ještěru párkrát byla, ale to jsem byla ještě těhotná. Kámošky co tam ale chodily říkaly, že tam měly časem velký problém s krmením dětí - paní šéfové se nelíbilo, že tam maminky krmí děti doneseným jídlem a chtěla ať jim koupí jejich zákusky
Pak tam pořídila pár přesnídávek, ale vím, že holky tam chodit přestaly - každý má svoji představu o tom, co dítě jí.
Ale jak je to tam teď nevím, to bych kecala.
v plné síle? to poznáš! se bude vztekat od rána do večera,šílený řev,mlácení sebou o zem kvuli každe blbustce..třeba…chtela at ji zapnu tany tany.. zapla jsem hrálo to 3vteřiny,flákla sebou zem a řvala nechcííííí a tak je to se vším..a furt.. má štěstí že ji k tomu eště lezou další zuby,jinak bych tu vařechu asi nepustila z ruky vubec… ![]()
Mayab,no vidíš šikovná holka,taky mi kručelo,kašli na ně,smůla,hold jsme taky jen lidi,i když se teď trochu lišíme!!!! ![]()
No to je fakt,
a jak jsi na tom s výbavičkou pro mimčo?Já bych nakoupila tolik věcí, ale nějak jednak není za co a taky pěkně tápu ve velikosti. Jw to děs. Jak jsi na tom ty?
Holky já jsem to s nákupama hader nijak nepřeháněla a teď se v tom stajně topíme. Nejlepší je, že některé věci na které jsem se těšila jak jí budu oblíkat, jsou úplně naprd
Třeba tenká guma v pase, nebo se to blbě oblíkalo, nepraktické při přebalování…to si vychytáte až s mimčem, určitě pak taky najdete pár takových kousků
Myslela jsem si třeba, že dupačky potřebovat nebudu a nakonec to byl nejoblíbenější obleček-pohodlný a praktický. Na letních děckách je super, že stačí přes den bodynko a na noc overalek ![]()
Měla jsem štěstí, že jsem měla hodně věcí půjčených, ale i tak jsem sem tam neodolala a pak mi šuflík praskal ve švech. Dokonce z některých věcí vyrostla, než jsem jí je stihla oblíknout, vyhozené prachy ![]()
Mayab, tak my jsme hromadu věciček podědili ještě po mě,bráchovi a po bratranci,něco málo trochu nakoupili a ještě jsme dostali 3 tašky od sestřenice od přítele po malým,takže já myslím,že toho máme více než dost.Stejně mi všichni říkají,že většinu věcí ani nestihne malý vynosit,takže nijak zvlášť to přehánět nebudeme a s penízky to taky není nijak vylný,takže asi tak nějak ![]()
Holky, v kolik vám to toho 7.4. vyhovuje? Mně odpoledne, kolem druhé…
Tak to je blbé…v 9 máme cvičení…ale pokud bychom šly na tu Dobrou, tak můžu být cca v 10.15 někde třeba u Gustlíčka. Cvičíme totiž na 2.ZŠ.