Olíbává, ocucává moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21630
3.1.12 16:44
74paja píše:
Tak nezbyva nez ji to neustale opakovat, ze si to neprejes.
Ja osobne bych zatrhla jen pusinkovani na pusinku a vyzadovala umyvani rukou pred tim, jak si bude chtit nekdo hrat s mimcem. Lidi si to ani neuvedomujou, jak spinavy maji ruce. Nejvic bakterii je pry na klavesnici mobilu nebo pocitace… no a vsadim boty, ze ani ty si nejdes umejt ruce a rovnou sahnes na malyho :lol:
Jinak bych to nijak nehrotila, bud rada, ze tchynca ma miminko rada. A nikdo z pribuzenstva snad nechce tvoje dite zabit ne?
Za chvilku ti mimino bude vesele ocucavat venku sutry a strkat si do pusy vajgly a doma pantofle. Obzvlast lahoda je, kdyz najdes batole, jak je zakousnuty do kolecka od kocarku 8o

jooo, kolečka od kočárku jsou úžasná pochoutka :mrgreen: :mrgreen: od té doby, co mi je viki ožužlal už neřeším absolutně nic 8)

zakladatelko, víš, máš dvě možnosti. buď budeš donekonečna opakovat, že ti to vadí a riskuješ nabourání vzájemného vztahu a nebo se nad to pokusíš povznést. upřímně, myslím, že dítěti to neublíží a byla bych ráda, za tu péči ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
11.1.12 19:31

Upřímně si mzslím, že to dítěti ublížit může. Například opar (herpes) se přenáší právě cucacími příbuznými na potomstvo a zrovna tak sposta bakterií (včetně Streptococus mutans, způsobující zubní kaz). Já to musel řešit s rodiči své manželky, i když psychologové doporučují, aby každý z manželů hájil integritu rodiný vůči SVÝM příbuzným - takže by to měla řešit manželka, jenže ta je na to jak leklá ryba, bohužel. Submisivní.
S tchyní se ještě jakž takž domluvím, nejdřív sice odmítne, vznikne napětí, ale pak to respektuje (a nějak prosadí i v rodině).
S tchánem se nedokážu domluvit vůbec, poněvadž má narcistní poruchu osobnosti. Zkrátka musí mít vždycky pravdu, i kdyby neměl. S ním si ani nepokecám jako chlap s chlapem, jakýkoliv pokus o debatu končí hádkou, protože pokec si nepředstavuji jako kývání kdejakému nesmyslu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84mila11
11.1.12 21:36

To je pravda ten opar sranda fakt neni.Většina lidí je prej přenašečem toho viru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.16 20:04

U nas se ocucava rocnak, dostane od maminky manzilka treba 100 pus vsude, hlavicka, tvare, krk.. a me to rposte vadi :( nedovedu si to nejak vysvetlit, ale nejvic asi „hygienicky“, pak je tak divne puchnouci :( zaroven je mi divny abysme tchynce rikali at s tim pusinkovanim rocniho decka zmirni… co myslite, jsme divni kdyz se nam to prici? ja sama na to mezi- pribuzenske pusinkovani moc nejsem :( ale proste me to mrzi, tchynka ma vnoucka moc rada ale vadi mi to, a vsichni mu libaji ruce… rikam si zda nejsem ujeta, jsem moc rada ze naseho prcka zboznujou :D ale tohle je na me moc… ma to taky tak nekdo?

• Citovat
  • Upravit
85401
3.2.16 20:07

My na projevy citu v rodine nikdy nebyli, takze jedini, kdo pusinkuje, jsme my (nastesti!) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
3.2.16 20:09
@Anonymní píše:
U nas se ocucava rocnak, dostane od maminky manzilka treba 100 pus vsude, hlavicka, tvare, krk.. a me to rposte vadi :( nedovedu si to nejak vysvetlit, ale nejvic asi „hygienicky“, pak je tak divne puchnouci :( zaroven je mi divny abysme tchynce rikali at s tim pusinkovanim rocniho decka zmirni… co myslite, jsme divni kdyz se nam to prici? ja sama na to mezi- pribuzenske pusinkovani moc nejsem :( ale proste me to mrzi, tchynka ma vnoucka moc rada ale vadi mi to, a vsichni mu libaji ruce… rikam si zda nejsem ujeta, jsem moc rada ze naseho prcka zboznujou :D ale tohle je na me moc… ma to taky tak nekdo?

ty máš s tchýní nějáký konflikt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.2.16 20:12
@Anonymní píše:
U nas se ocucava rocnak, dostane od maminky manzilka treba 100 pus vsude, hlavicka, tvare, krk.. a me to rposte vadi :( nedovedu si to nejak vysvetlit, ale nejvic asi „hygienicky“, pak je tak divne puchnouci :( zaroven je mi divny abysme tchynce rikali at s tim pusinkovanim rocniho decka zmirni… co myslite, jsme divni kdyz se nam to prici? ja sama na to mezi- pribuzenske pusinkovani moc nejsem :( ale proste me to mrzi, tchynka ma vnoucka moc rada ale vadi mi to, a vsichni mu libaji ruce… rikam si zda nejsem ujeta, jsem moc rada ze naseho prcka zboznujou :D ale tohle je na me moc… ma to taky tak nekdo?

Tohle ocimavani mi taky vadi, zvlast jedne pribuzne opravdu fest pachne z pusy, takze ja po odchodu mimino, batole vzala vodou nebo vlhcenymi ubrousky, ale nemela jsem problem tchyni i pribuznym rict, ze to s tim olibovanim prehaneji a kdyz jednou tchyne obzvlast nechutne prskala miminu na tvar az jeji sliny litaly :poblion: tak jsem ji normalne rekla, ze je fakt nechutne a manzel mi pritakal, takze se sice urazila, ale uz neprskala a to doslova…

• Citovat
  • Upravit
366
3.2.16 20:15

Náš dvouleťák teda objímá a dává pusinku rád. Těm nejbližším samozřejmě, ale není pro mě nic hezčího než když se třeba rozběhne k dědovi, obejme ho a dá mu pusu. Nemocný od narození kromě 1 menší rýmy nebyl nikdy. Pokud si přibuzí myjou ruce, netrpí závažnými nemocemi, při chřipce nechodí na návštěvu, nekouří a jsou čistotní a dítěti je kontakt příjemný, tak to takový problém není ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.2.16 20:15

Ať to vyřeší manžel;)
Já tohle taky nemám ráda.. Mám takovou babičku, která nás neustále pusinkovala, byli jsme celý voblemcaní. Nenáviděla jsem to. Časem se dcera začne určitě bránit..;) ˇÚplně tě chápu, buď to vydrž a malou potom osprchuj :lol: nebo ať manžel řekne, ať trochu ubere.
Jsem šťastná, že mám tchýni, která ač kluky miluje, dá jim jednu pusinku při příchodu a jednu při odchodu.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.2.16 20:19

Když dva dělají totéž, není to totéž…

Klasika z emimina
Babička -maminka malého miluje, babička-tchyně je na na něm „závislá“.
babička-maminka si ho užívá, babička-tchyně se ho snaží ukrást.
Babička-maminka líbá, babička-tchyně ocucává.

Chyba bývá spíš v přijímači než ve vysílači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
3.2.16 20:22

Ja jsem trochu studeny cumak a na nejaky ocicmavani mych deti teda nejsem vůbec stavena. nastesti to v naší rodine děla tez pouze tchyne. oslintat ditko pomalu od hlavy az k pate, strcit mu oblicej az k jeho, pusinkovat mu ruce…brrr. tak jsem ji jednou bezelstne rekla, at si da pozor at ji u toho nevypadne proteza :jazyk: no, a od te doby uz to mym detem nedela.
pro rypalky, s tchyni mame fajn vztah, my spolu normalne takhle vtipkujeme, jsem slusna, vykam ji, ale srandu si delame často ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.16 20:25

Tchynka je jinak super, problem s ni nemam :) to jen pro dokresleni, myslim ze si rozumime, jen nejsem z rise ocucavacu.. a je mi to proste neprijemne… jen sem si rikala, jeslti nejsem divna… nemusim mit dite ocucane od hlavy az k pate… pak mam asi chybu v prijimaci :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.16 20:26

Vadi mi i kdyz ho „cucaji“ kuraci, z me strany :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1740
3.2.16 20:31
@Anonymní píše:
Tchynka je jinak super, problem s ni nemam :) to jen pro dokresleni, myslim ze si rozumime, jen nejsem z rise ocucavacu.. a je mi to proste neprijemne… jen sem si rikala, jeslti nejsem divna… nemusim mit dite ocucane od hlavy az k pate… pak mam asi chybu v prijimaci :roll:

A ditěti to taky vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.16 20:33

@štěpánka11 krouti se pritom a macha rucickama :mrgreen:, ale neplace..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová