On hledá ji Ostrava - 45 let

Anonymní
15.8.20 23:47

On hledá Ji Ostrava Já 45 let

Ahoj, najde se svobodná žena z Ostravy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122313
16.8.20 06:18

Takto ti nikdo neodpoví. Za prvé jsi anonym. Nevím, co je na tom tajného a pak- holky nebudou vědět, komu psát a za druhé- píšeš toho o sobě dost málo- řekl bych, že téměř nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
16.8.20 06:33
@Anonymní píše:
Ahoj, najde se svobodná žena z Ostravy?

Tady jich je :mrgreen:
Ale vzhledem k tvemu veku vetsina uz nebude bez zavazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 22:05
@cecetka píše:
Tady jich je :mrgreen:
Ale vzhledem k tvemu veku vetsina uz nebude bez zavazku.

Dítě není překážkou. Taky usiluji u střídavou péči.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.20 22:13
@mrav píše:
Takto ti nikdo neodpoví. Za prvé jsi anonym. Nevím, co je na tom tajného a pak- holky nebudou vědět, komu psát a za druhé- píšeš toho o sobě dost málo- řekl bych, že téměř nic..

Pro ženy z Ostravy: Je mi 45 let ( vypadám na 35 let ) 176/80, finančně nestrádám, mám dva kluky 6let a 13 let a chci je do střídavé péče. Bydlím v rodinném domě kousek od centra OV. Nemám rád lži, přetvářky a podvádění. Chci si najít normální štíhlou sympatickou ženu, která to má v hlavě srovnané a ráda pečuje o rodinu a nebere to jako povinnost. Bere rodinu jako celek a né jako Já, Ty a Oni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 07:16
@Anonymní píše:
Pro ženy z Ostravy: Je mi 45 let ( vypadám na 35 let ) 176/80, finančně nestrádám, mám dva kluky 6let a 13 let a chci je do střídavé péče. Bydlím v rodinném domě kousek od centra OV. Nemám rád lži, přetvářky a podvádění. Chci si najít normální štíhlou sympatickou ženu, která to má v hlavě srovnané a ráda pečuje o rodinu a nebere to jako povinnost. Bere rodinu jako celek a né jako Já, Ty a Oni.

A jak pak se vůbec jmenujes

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 07:17
@Anonymní píše:
A jak pak se vůbec jmenujes

Proč nezkusis třeba seznamky, je to lepší než táty na emiminu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová