Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paoloska píše:
U mě žádná změna, ale já už jsem po dětech dlouho. Uvidíme co to udělá po vnoučatechAle několikrát denně?? To ne, v práci je mi to blbý
Zatím v práci nejsem, tam to bude asi náročnější ![]()
@tamata píše:
Navíc jsem četla, že pro dítě je nejlepší uspokojená máma![]()
To je svatá pravda, žádný nervy
je to jako s chlapama, když si nevrznou, jsou taky na pěst ![]()
Znám pár lidí co říkají, že to v životě nedělali a ani dělat nebudou, sex je taky nebere. Nevím jestli je to tím, ale jsou to vesměs samí vzteklí protivové ![]()
@Anonymní píše:
To je svatá pravda, žádný nervyje to jako s chlapama, když si nevrznou, jsou taky na pěst
@Anonymní píše:
Když si to dělám sama jsem hotová téměř v momentě, tak žádná velká ztráta časuPorucha to možná bude, ale taková pozitivní, mám pak pořád chuť na sex a je mi jedno jestli se u něj udělám, nebo ne, protože už to mám několikrát zasebou
Já až po dětech. Před dětma jsem si to nedělala, nebyl důvod, nikdy jsem nedosahovala orgasmu. K.
Tohle je docela zajímavé, protože muži po opakovaném udělání (někdy i po prvním) už nemají chuť a doslova je to vybije a zmasakruje jim to libido. Kdežto řada žen jak je vidno z některých zdejších příspěvků, není zdá se ničím omezena. Z mužského pohledu je toto něco nepředstavitelného. Pokud by to měli muži podobně, obávám se, že někteří jedinci by se uonanovali k smrti. Také se myslím v některých případech jedná o zásadně rozdílnou kvalitu života.
@lihow píše:
Pokud by to měli muži podobně, obávám se, že někteří jedinci by se uonanovali k smrti
@lihow píše:
Tohle je docela zajímavé, protože muži po opakovaném udělání (někdy i po prvním) už nemají chuť a doslova je to vybije a zmasakruje jim to libido. Kdežto řada žen jak je vidno z některých zdejších příspěvků, není zdá se ničím omezena. Z mužského pohledu je toto něco nepředstavitelného. Pokud by to měli muži podobně, obávám se, že někteří jedinci by se uonanovali k smrti. Také se myslím v některých případech jedná o zásadně rozdílnou kvalitu života.
Tak tak, jsem ráda, že jsem žena, ten můj byl a je teda pěknej kanec, ale v počtu orgasmů jsem daloko napřed ![]()
@Kakika píše:
Několikrát denně jsem neonanovala ani před dětmi
Ja pred detmi neonanoval nikdy, strach z napravneho zarizeni byl vetsi nez chtic…
![]()
@Starej Pardal píše:
Ja pred detmi neonanoval nikdy, strach z napravneho zarizeni byl vetsi nez chtic…![]()
![]()
No píšeš, že si v orgasmech před mužem „napřed“. Ale tady nejde jen o kvantitu, ale i o kvalitu a délku. Nevím jak to má většina, ale má současná přítelkyně (40+) má orgasmy v porovnání se mnou neskutečně dlouhé. I ona si všimla, že rozdíl je obrovský. No o zakončení mužského orgasmu a následném prudkém pádu libida se také nemusím myslím moc rozepisovat. Mnoho zdejších přispěvatelek to zná také z druhé strany. Jen dodám, že sami muži právě z tohoto žádnou radost nemají a mnozí kvůli tomu orgasmus oddalují (pokud tedy žena vypadá, že to zatím stačit nebude)
@lihow píše:
No píšeš, že si v orgasmech před mužem „napřed“. Ale tady nejde jen o kvantitu, ale i o kvalitu a délku. Nevím jak to má většina, ale má současná přítelkyně (40+) má orgasmy v porovnání se mnou neskutečně dlouhé. I ona si všimla, že rozdíl je obrovský. No o zakončení mužského orgasmu a následném prudkém pádu libida se také nemusím myslím moc rozepisovat. Mnoho zdejších přispěvatelek to zná také z druhé strany. Jen dodám, že sami muži právě z tohoto žádnou radost nemají a mnozí kvůli tomu orgasmus oddalují (pokud tedy žena vypadá, že to zatím stačit nebude)
Máš pravdu v tom, že při styku mám orgasmus mnohem delší než když si to dělám sama, ale nedosáhnu ho pokaždé. Když si to udělám sama, mám několik sice krátkých, ale daleko intenzivnějších, silnějších během několika minut
![]()
Onanuji už přes 30 let a nehodlám s tím přestat. Někdy i víckrát za den, někdy třeba týden ne. Špatné to bude o prázdninách, to nás bude plný barák a těžko si urvu tu svoji chvilku
Mám to za ty roky vychytané
, tak je to fakt chvilička.