Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
31.7.13 10:18

@Papia V poho, vůbec se neomlouvej a ptej se, když vím, ráda povím… :hug: Ale taky ber v úvahu, že tyhle věci můžou bejt u každého dost individuální…
My jsme byli na vyšetř. letos 15.ledna a výsledky byly 20.února a to jim do toho vlezli ještě jarní prázdniny, kdy měli labor. dovču, takže lehce přes měsíc.Ovul.hlen mi nakonec neodebírali, na sperma alerg. nejsem…
Srdíčko mělo miminko vždycky. Leidena mám taky, toho mi zjistili už na prvních testech na genetice, při třetím těhu jsem píchala Fraxiparin, ale ten samotný nepomohl a zase to skončilo blbě. Až paní profesorka v Plzni objevila ty Antifosf. protilátky a od té doby (od února)beru tu spoustu vitamínků a ten Godasal, od včerejška to ostatní…
No tak to byl a je můj příběh…
Věř, že jsi v těch nejlepších rukou, myslím, že paní profesorka je špička ve svém oboru a určitě Ti pomůže!!!
Moc Ti držím palečky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.7.13 10:30

@Mber
diky :hug:

neboj- ja vim, ze to ma kazdy jinak-popravde jsem nenasla nikoho -kdo to ma tak blbe jako ja…vlastne jo-jedne holcine se to co me stalo uz 4×:(-uplne stejne jako me-jsme jak pres kopirak :( )
no u nas je to trosku jine…ja taky nejsem alergicka na sperma…my otehotnime bez problemu, mimi je vzdy zdrave, ale pak moc brzo zacnu rodit-ve 24tt,20tt,22tt…takze to mame trochu jinak- mozna proto u nas ty vysledky budou az za 6 tydnu :think:
ja si u posledniho miminka taky pichala clexan uz od 4tt a i jsem brala utrous…ale stejne to nepohlo…

a za jak dlouho jste se po uzivani tech vitaminu mohli zacit snazit?

no pro nas je ulc-gall uz posledni sance…pokud na nic neprijdou, tak uz to zkouset ani nebudeme…takze moc doufam, ze neco odhalej

moc ti drzim palecky at ta lecba zabere a prcek se drzi :hug:

• Citovat
  • Upravit
15866
31.7.13 11:28

@Mber tak to moc gratuluju a držím palce aby vše dopadlo jak má :hug:

@Papia teď se zeptám asi blbě (jsem v tom tak trochu laik :roll: ) ale nemohli by tě už zašít preventivně, třeba tak po 15. týdnu a pak klidový režím? :nevim: Věřím, že pro miminko bys to vydržela :hug:

Jinak jsem už doma z CARu a mám snad všechny potřebné papíry pro mojí obvodní aby mi napsala lázně :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.7.13 11:39

@kaczule1
zasit me muzou-to ale samo o sobe nepomuze, protoze kdyz zase zacnu rodit, tak mi museji pak rychle ten steh vyndat aby se neposkodil cipek…s lezenim bych problem nemela-asi me to i ceka…jen u nas je nejdulezitejsi aby nasli neco po cem mi prestane tvrdnout to bricho…nejak to miminko telu vadi a tak zacne deloha tvrdnout a mimi vypudi…a cipek pod tlakem delohy povoli :(
takze kdyz najdou neco co odstrani to tvrdnuti, tak by to melo byt ok…tak moc doufam, ze na neco prijdou…

jak jsem psala ze znam holcinu co to mela 4× uplne stejne jako ja, tak ta byla zasita 3× a stejne to nepomohlo-po 4 uz se zasit ani nenechala :,(

ja proste potrebuji nejakou kombinaci-leky proti tvrdnuti(magnezko opravdu nepomaha)zasiti a lezeni…tak uvidime co nam v te plzni poradej :think:

• Citovat
  • Upravit
3106
31.7.13 11:43

@Papia Ja byla taky u pani profesorky a doporucila mi to same jako @Mber - mam i ten samy nalez, akorat ted nemuzu otehotnet ani po ivf :zed:. Cetla jsem ted nejakou americkou studii, ze hodne casto davaji pacientkam po ivf diazepam- ze je proti stahum delohy- ale to zase asi nezabrani tvrdnuti briska, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.7.13 11:43

@Papia aha, tak to mě opravdu mrzí :hug: Snad teda opravdu na něco příjdou a půjde s tím něco dělat :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
31.7.13 11:55

@kaczule1 já myslím, že pokud prasknou plodové obaly a začne porod, nic už se dělat nedá-zašitím se tomu neubráníš :nevim: A osobně pochybuju, že to dokáže zastavit otvírání…
@Papia co vlastně způsobuje porod? CHci říct-co je spouštěčem, co dává ten signál, že už je načase to spustit? Nějaký hormon? nebo to doktoři zatím neví?…přece když to dotáhnete to 20.tt,tak by to mohlo být špatně tam…myslím, že jsi psala, že miminka byla vždy zdravá a akční, placenta taky funkční…tak mě napadá jen ten,,software".Držím palce, ať se na to přijde :hug:…mám známou co potratila 9× -ale různě od 6. do 20.tt nakkonec má zdravého chlapečka, i když jí od 20.tt hrozilo, že o něj zase přijde, ale zastavilo se to a rodila nakonec v termínu. Na nic jí nepřišli…ale nevím, jestli byla i na té buněčné imunologii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.7.13 12:15

@smiley1
tvrdnuti bricha je to same jako ty stahy delohy-jen tomu kazdy rika jinak-pokud jich je uz hodne bere se to jako kontrakce…
tak to je zajimave s tim diazepanem :think:

tak to me mrzi, ze vam ted nejde otehotnet, kdyz uz prisli na to jak to poresit :hug:

@kaczule1 - no uvidime na konci srpna…

@krokodylek
me plodove obaly nikdy nepraskly-ty nemusi-spis se vyklene vak blan a vse vyleza ven…me vzdy povolil cipek a zacala jsem se otvirat a s tim tvrdnutim bricha uz se pak rozjel normalni porod

u me to berou jako"poruchu imunologicjke tolerance plodu matkou" proste mimi telu vadi a tak deloha tvrdne az mimi vytlaci ven :,(
proc- to nikdo nevi-zatim
naposledy mi zacalo tvrdnout bricho prsne ne 13+0-volala jsem na gyndu a jedine co mi poradili at se „predavkuju“ magnezkem-ten den to pomohlo, ale obcas se to stejnak stavalo…postupne se mi zkratil cipek z 5,4cm(16tt) na 2,7cm(20tt) a pak uz prestal drzet a ja zase porodila(21+5tt)

no uvidime co bude dal… hlavne aby na neco prisli :hug:

• Citovat
  • Upravit
2827
31.7.13 12:40

@Papia takže ten čípek povoluje tím tlakem? Rodila jsem 2× ale nikdy jsem to takhle detailně nezkoumala :oops:
pak by mohla být příčina třeba v protilátkách proti placentě, nebo plodovým obalům (nevím co všechno ještě zkoumají)…to by dávalo smysl… :think: No každopádně jsem teda hodně zvědavá, jak se stím poperou.Moc bych ti přála najít to správné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
31.7.13 13:00

@Papia cetla jsem to zrovna vcera - v USA to po embryotransferu davaji automaticky prave kvuli stahum delohy- ze to ty stahy povoluje- a teoreticky se nesmi jen v 1. trimestru… Nicmene nejsem doktor, ale zaujalo me to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.7.13 13:02

@Papia to snad není možné :,( v době, kdy by člověk řekl, že díky vědě už snad dokážeme všechno, přesto procházíme takovýma zkušenostma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
31.7.13 13:45

@Papia Věřím,že paní profesorka v Plzni ti pomůže!!!Moc Ti držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.7.13 13:47

@krokodylek
jojo-cipek povoli-nevim jestli i nejak „chemicky“ ale u me spis „mechanicky“…proste děloha/bricho tak dlouho tvrdne, az cipek povoli a otevre se…nevim jestli to tak je i u porodu v terminu-ale domnivam se ze ano :think:

no je jasny ze něco to zpusobuje-neco necemu „vadi“, ale zatím u me nevedi o co jde…

@smiley1
tak to je dost zajimave- mohla by jsi mi vlozit odkaz-nebo do SZ-diky moc-a pisou tam i davkovani?
u me psycholog navrhovat zjistit něco o ucinku marihuany-ze by to třeba taky mohlo pomoct :think: ale byl to jen napad- nic ozkouseneho ;)

@kaczule1
no ja musim rict, ze ac doktori toho vedi uz strasne moc, tak porad je toho ještě o hodne vic co nevedi…bohužel…a nebo bohu dik- by jsme pak byli nesmrtelni ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
1376
31.7.13 13:47

@kaczule1 Díky moc. Koukám, ty už toho máš taky dost za sebou, držím pěsti, ať je líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.7.13 13:48

@Mber :hug:
uvidime ;)
kazdopadne at se tobe a prckovi dari dobre :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty