Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4340
4.8.13 21:10

@ywettka16 Moc Ti držím palce!! A neboj, já ten Utrogestan polykám, zavádění mi není příjemné, navíc se obávám většího rizika infekce u takhle častého a dlouhodobého zavádění. A ohledně toho dávkování - asi je tam jiná síla toho hormonu v jedné tabletě. Já třeba beru jeden Utroš denně (jen kvůli hematomu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
5.8.13 05:30

@JaLa tak to pak jo no já mám právě z CARu napsany bud vaginalně utrogestan třikrát denně a nebo dvakrát denně duphaston tak uvidíme co mi dá ;-) teda nejdřív uvidíme co ms at neplaším zbytečně :-) a na 1 screening jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
5.8.13 05:30

@JaLa tak to pak jo no já mám právě z CARu napsany bud vaginalně utrogestan třikrát denně a nebo dvakrát denně duphaston tak uvidíme co mi dá ;-) teda nejdřív uvidíme co ms at neplaším zbytečně :-) a na 1 screening jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.8.13 10:10

:) ahoj holky, do rukou jsem dostala výsledky z imuno..vše v pořádku(dělali mi i štítnou žlázu) ale ta aktivní buněčná imnuta je následující : BI indukována antigeny :
spermatu partnera 38% (65-120)
směsi cizích spermií 44% (65-120)
trofoblastu 72% (75-120)

měla jste některá podobné hodnoty a teď je vše v pořádku? přijde mi to dost nízké od normy, zrovna např. 38% :,( partnera kvůli tomu nehodlám měnit, chci se přeléčit, takže užívat prednison budu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.8.13 10:13

@Elunaj9 s tímhle já zkušenost vůbec nemám :nevim: mě imuno teprve čeká. Kde jste byli na imuno a jak dlouho jste čekali na výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.8.13 11:35

@kaczule1 no my čekali měsíc a teď budu užívat ten Prednison a za 2 měsíce tam kontrola a pak zase měsíc výsledky, takže mám na čtvrt roku vystaráno :,( jo a byli jsme v Podolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
5.8.13 11:43
  • Citovat
  • Upravit
Papia
5.8.13 11:46

@kaczule1
ja chodila na imuno k malickove behem posledniho tehu, ale ona mi rekla ze mi nemuze nijak pomoct, ze nevi co se mnou, tak jsem se objednala do Plzne…na vysledky cekame 6 tydnu, ale nekdo je ma do tydne -asi zalezi co tam testuji :think:
kamaradka se objednavala min. tyden a jde k ulc-gall 19.8.(takze 3tydny)-zatim jen na konzultaci a pak ji nejspis objedna na odbery

• Citovat
  • Upravit
1376
5.8.13 12:27
@marinka5 píše:
@Mber takze nechce abys k ni jela? Me rekla at ji zavolam jak budu tehu tak teda nevin

Samozřejmě, že jsem se měla okamžitě hlásit. Buď zavolat nebo napsat.Ale léčbu v případě zjištění těhotenství jsem už měla naplánovanou, jen dodala Utrogestan a po každé kontrole jí píšu a konzultujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
5.8.13 14:04

@Mber já jí dnes volala řekla, mi že mě objedná na 27.8, ale domluvila jsem se s ní na utrogestanu a na fraxiparinu, tak jsem dnes dojela k mé gynekoložce a moje dr. mi ten utrogestan nechtěla předepsat, že když jsem ted teprve 4+3 tak je to brzo. Ulčová-Gallová mi řekla ihned na neschopenku a moje gyndr. se mi mále vysmála. Od kdy bereš utroš a pícháš fraxík ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
5.8.13 15:21

@marinka5 Všechny léky okamžitě po zjištění těhotenství. Jsem taky okamžitě na neschopence, takže jsem v práci skončila doslova ze dne na den. A ode dneška jsem přešla z Fraxiparinu na Clexan a zvyšujeme dávku na 0,4.Jak to, že Ti nechce nechat doma, vždyť jsi taky po potratu ne? :nevim: To si snad žádnej doktor na triko nevezme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
5.8.13 15:23

@marinka5 No a jinak s těma kontroloma-každej to má asi jinak podle toho, jaké ty protilátky má zjištěné…Asi nemáme to samé a u Tebe jsou potřeba nějaké kontroly krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
5.8.13 16:50

@Mber jsem po třech, jako nechápu proč mě rovnou nenechala doma. Ještě když lehce špinim. Šla jsem k ní dnes s tim, že jsem v 4+3tt, že mi předepíše utrogestan a dá žádanku na hematologii a ona mi řekla, že je na vše brzy :cert: a že ty testy klidně mohli vyjít falešně pozitivně a že nechápe jak někdo může testovat před vynecháním. Takže jsem od ní odešla s brekem bez žádanky bez receptu a bez neschopenky. A zítra zkusím zavolat jinému k ní už nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
5.8.13 17:12

@Elunaj9 mela jsem naprosto stejne hodnoty, v zaveru bylo uzivat prednison 5-6t, pak se snazit a uzivat dal, kontrola az v tehu, ale uz jsem tam nesla, stejne ten ptednison budu brat do 16tt bez ohledu na vysledky (dle gyndr, co se zna osobne s Madarem).otehotnela jsem 2.m snazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.8.13 17:39

@Elunaj9
já jsem měla podobné hodnoty jako ty-po prednisonu jsem byla ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty