Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
6.8.13 20:00

@Papia děkuji kdyžtak písnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
6.8.13 20:01

@Elunaj9
tak uvidíš-kdyztak jukni na net :palec:

• Citovat
  • Upravit
114
14.8.13 13:44

Ahoj holky, jak se daří?? co těhotné vše v pořádku?? doufám, že ano, když se tu nic neřeší, tak všem, jen tak dál, ať je vše v pořádku a jste v pohodě! :kytka: hezký den všem, já už začla užívat prednison, zatím to se mnou nic nedělá, tak sNad ani dělat nebude!! jen pomáhat a léčit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
14.8.13 14:36

Ahoj holky,
tak jsme dnes byli v Plzni a „bohuzel“ jsme oba uplne zdravi…nenasli vubec nic cim by to u nas mohlo byt…takze vazne nevim co udelame…
pritel ma pry jedno nejlepsich spermio ktere tam kdy meli…a i ja jsem uplne ok…takze pokud bude nejake priste, tak lezeni od zacatku s utrousem a fraxiparinem a pozdeji cerklaz, prednisol a godasal…ale ted zadna pripravna lecba-neni co lecit…pry se muzeme snazit…tak uvidime…vubec nevim co udelame…

:think:
  • Citovat
  • Upravit
1063
14.8.13 14:57

@Papia hele, my na tom byli s přítelem podobně. Všechno v pohodě a 3× jsme přišli o mimčo. Nakonec jsme zkusili alternu, byli jsme u kinezioložky a nejspíš to pomohlo, protože zatím jsme na dobré cestě, téměř u konce těhu. Tak jen taková menší rada, třeba to pomůže i vám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.8.13 14:59

@Papia jo a ještě mi gyndr po tom třetím potratu doporučil Wobenzym, který jsem začala brát před těhu a pokračovala až do 16tt. Jsem i v jiné diskuzi, kde holky, které vícekrát potratily, začaly Wobenzym užívat a zatím to tam všechno úspěšně těhotní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
14.8.13 15:10

@unhappy ahojky promin, že vám skáču do diskuze, ale jsem po třech potratech s bývalím přítelem ale ted jsem 5+2 s nynejším přítelem a zajmal by mě ten wobenzim…mužu ho užívat třeba i já ted když už jsem těhu a beru femibion? a k čemu přesně slouží? děkuji za odpověd… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
14.8.13 15:19

@Papia ach jo takze ti profesorka nic neporadila? Jeste me napadlo byla jsi na laparoskopii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.8.13 15:20

@ywettka16 když mi ho gyndr doporučil, tak jsem si samozřejmě první přečetla různé studie na netu, a s Wobenzymem zaznameli velice dobré výsledky, co se týče vydařených těhotenství. Na základě toho jsem ho začala taky brát, ale už před těhu a brala jsem to taky dohromady s Femibionem až do konce 16tt. Ale asi ti neporadím, jestli ho začít brát, když už jsi těhu…ono to jako určitě nic neudělá miminku, jde spíš o tu cenu, aby jsi nekupovala zbytečně, když už jsi těhu. Zkus pohledat na netu…je na to spousta článků a i diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
14.8.13 15:27

@unhappy děku a najdu, počtu a uvidím…zítra jdu na gyndu tak to se mužu poptat i dr ne? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
14.8.13 16:09

@unhappy
no ja jdu zitra na reiki…taky zkousim co se da :)
a tu kinesiolozku mas kde? kdyby byla v praze tak bych to klidne také zkusila…sice tohle leze pekne do penez, ale kdyby to zabralo ;)
jinak Wobenzym jsem užívala po tretim miminku a dnes jsem se na to ptala v te plzni a rikala, ze je to u me zbytecne, ze ja zadny imunoproblem nemam, ale stejne jsem si rikala, ze bych to zkusila-a jake beres davkovani?
a jinak ti gratuluji-35tt to je muj sen-pro me zatím zazrak :hug:
ja dosla zatím do 24,20 a22tt coz je na zachranovani miminka hrozne malo :hug:

@marinka5
no poradila ty leky co jsem psala a okamzite lezeni od zacatku tehu…o laparce nerikala nic-ja mam jen zahnutou dělohu dozadu, ale to nicemu nevadi…

nejak nevim co dal :think:

ještě budu psat ty výsledky malickove a kouckemu, tak uvidíme co oni na to :think:

• Citovat
  • Upravit
1063
14.8.13 17:53

@ywettka16 jasně, určitě se můžeš poptat i svého gyndr. Za to nic nedáš :palec:
@Papia já jsem taky neměla žádný imuno problém, a i tak mi ho gyndr doporučil jako další variantu a zabralo to. Před těhu a na začátku jsem brala 3×5 tabletek a při potvrzení srdíčka (cca 6tt) jsem snížila na 3×3 tbl a takhle pokračovala až do toho 16tt.
Tady jedna ze studií o účinku Wobenzymu v těhotenství:http://www.zdrava-rodina.cz/…med0124.html
Jinak jsem z Moravy, a kinezioložku mám v Rožnově. Po první návštěvě, kde paradoxně chybu viděla v partnerovi, doporučila pak ještě jednu kontrolní, ale tu už jsme nestihli :mrgreen:
Je mi to hrozně líto, že vždycky dojdeš už relativně daleko a pak konec. Budu mooooc držet pěsti, aby to už tentokrát vyšlo!! Hlavně myslet pozitivně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
14.8.13 18:53

@unhappy ještě tě budu otravovat jednou :-D ten wobenzym píse dr a i určuje dávkování? a kolik asi tak stojí? moooc děkuji za odpoved ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.8.13 19:08

Ahoj holky tak koukam ze nas tu dost otehotnalo :potlesk: a hodne ma uz vysetreni za sebou :) preji vsem jen dobre zpravy ja jsem po 2 genetice vse v poradku a uz jsem ve 23 tt tak snad to pujde takhle dal :) od 22 tydne jsem na materske :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.8.13 19:49

@ywettka16 ne, to si koupíš sama v lékárně. Já koupila to největší balení (800tbl) za 2500,– Výchází to líp, než ty menší balení. V Dr.Max je asi nejlevnější, respektive, když máš členskou kartu, tak vyjde o dost levněji (aspoň to tak bylo). A gyndr mi řekl, že mám ze startu brát 3×5tbl. Ono je tohle i průměrné dávkování psáno přímo v návodu na užívání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty