Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
2.8.13 11:35

@marinka5 je mi to líto a zároveň gratuluju :hug: :hug:

@Mber určitě prof. ví, co dělá a tentokrát to bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
2.8.13 11:38

@kaczule1 Děkuju,snažím se jí taky věřit, ale tak rozdílné názory, to mi přijde divné, ne? Napsala jsem jí, že mám strach… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.8.13 11:39

@Mber nezbývá než věřit, že to bude v pořádku :hug: My jdeme k dr. Maličkové 14.8. tak už se nám to taky blíží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
2.8.13 11:46

@kaczule1 Tak držím palečky, ať Ti pomůže! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.8.13 11:56

@Mber děkuji :hug: uvidíme, zda na něco příjde :nevim: Pak mám v sprnu ještě laparku a pak snad klapnou lázně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
2.8.13 12:00

@kaczule1 Určitě na něco přijde, uvidíš :hug: A pomůže Ti. Já to jdu všechno pustit z hlavy, věřím paní profesorce, je to kapacita a určitě ví, co dělá, nejsem první ani poslední takový případ, určitě by neexperimentovala a čekala, jestli to vyjde nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
2.8.13 12:24

@JaLa děkuji za pěkné vysvětlení, vím, to jsou takové chvilkové záchvaty, určitě to každá znáte, chvíli nadšení, chvíli obavy…no snad to zabere…a můžu ještě dotaz ohledně Wobenzymu… :lol: zatím ho užívám v dávkách 3×5 denně, kdy mám dávku snížit? Prednison zatím teda neberu ale př. týden tma jdu tak mi ho dají, bylo mi hloupé zase Wobenzym na týden vyssadit a počkat na Prednison…no jsem taková celá zmatená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
2.8.13 13:34

@Elunaj9 Wobenzym jsem začala jíst kousek před Prednisonem (asi 14 dní). Základní dávku (3×5) jsem brala až do cca 7-8tt (tedy zhruba 3-4m), pak jsem snížila na 2×5 a beru dál. Neboj, bude to dobré!

@Mber Asi bych to neřešila a věřila tomu, jak to máš teď nastavené. Bereš i Wobenzym? Ten bych k tomu brala taky, hodně usměrňuje imunitní reakce (i ty negativní), takže může zvýšit celkový účinek i toho Prednisonu. Moc držím palce!
A teď v těch vedrech se drž ve stínu a nenamáhej se, aby ses nepřehřála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
2.8.13 13:52

Holky tak jak jsem napsala Mudr. Malíčkové, že mi vyšetření dělala Mudr. Ulčová - Gallová, tak mi slušně v mailu napsala, že ode mne dává ruce pryč a paní profesorka mi teď odepsala, že souhlasí se zvýšením Fraxiparinu na 0,4,takže v pondělí si jedu pro nové injekce. Vše ostatní mě ubezpečila, že mám nasazené správně a že věří, že to tentokrát všechno dobře dopadne!!!Ufff! To mi spadl kámen ze srdce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
3.8.13 09:26

@Mber Holka neplaš, je to nastavený dobře, všechno poctivě zobej a určitě to bude dobrý!! Moc držím palce! Kdy se chystáš na UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
3.8.13 16:20

@JaLa Na utz jdu v úterý, tak uvidíme, jestli už něco uvídíme… :D To budu myslím 4+5.Pak hned napíšu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
3.8.13 16:21

Jinak se holky snažím držet doma, protože to horko mě úplně ničí, ale doma se to dá zvládnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
3.8.13 21:22

@Mber To horko je strašlivý, nejlepší je být doma a chladit se. Držím palce na UZ, to tam asi uvidí jen malou bublinku - ale aspoň uvidí, že je to v děloze a budeš o kousíček klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.8.13 11:26

@Mber Ahoj za jak dlouho tě objednala profesorka když jsi jí zavolala, že jsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.8.13 17:05

@marinka5 Ahoj.Neobjednala,léčbu nám už navrženou, teď zobu léky a píchám injekce, za týden jdu na kontrolu krve-to budu muset asi častěji dle dopor. hematologa a jsme domluvené, že se budu pravidelně hlásit, co a jak. Komunikujeme mailem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty