Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@marinka5 je mi to líto a zároveň gratuluju
![]()
@Mber určitě prof. ví, co dělá a tentokrát to bude v pořádku ![]()
@kaczule1 Děkuju,snažím se jí taky věřit, ale tak rozdílné názory, to mi přijde divné, ne? Napsala jsem jí, že mám strach… ![]()
@Mber nezbývá než věřit, že to bude v pořádku
My jdeme k dr. Maličkové 14.8. tak už se nám to taky blíží ![]()
@Mber děkuji
uvidíme, zda na něco příjde
Pak mám v sprnu ještě laparku a pak snad klapnou lázně ![]()
@kaczule1 Určitě na něco přijde, uvidíš
A pomůže Ti. Já to jdu všechno pustit z hlavy, věřím paní profesorce, je to kapacita a určitě ví, co dělá, nejsem první ani poslední takový případ, určitě by neexperimentovala a čekala, jestli to vyjde nebo ne…
@JaLa děkuji za pěkné vysvětlení, vím, to jsou takové chvilkové záchvaty, určitě to každá znáte, chvíli nadšení, chvíli obavy…no snad to zabere…a můžu ještě dotaz ohledně Wobenzymu…
zatím ho užívám v dávkách 3×5 denně, kdy mám dávku snížit? Prednison zatím teda neberu ale př. týden tma jdu tak mi ho dají, bylo mi hloupé zase Wobenzym na týden vyssadit a počkat na Prednison…no jsem taková celá zmatená ![]()
@Elunaj9 Wobenzym jsem začala jíst kousek před Prednisonem (asi 14 dní). Základní dávku (3×5) jsem brala až do cca 7-8tt (tedy zhruba 3-4m), pak jsem snížila na 2×5 a beru dál. Neboj, bude to dobré!
@Mber Asi bych to neřešila a věřila tomu, jak to máš teď nastavené. Bereš i Wobenzym? Ten bych k tomu brala taky, hodně usměrňuje imunitní reakce (i ty negativní), takže může zvýšit celkový účinek i toho Prednisonu. Moc držím palce!
A teď v těch vedrech se drž ve stínu a nenamáhej se, aby ses nepřehřála.
Holky tak jak jsem napsala Mudr. Malíčkové, že mi vyšetření dělala Mudr. Ulčová - Gallová, tak mi slušně v mailu napsala, že ode mne dává ruce pryč a paní profesorka mi teď odepsala, že souhlasí se zvýšením Fraxiparinu na 0,4,takže v pondělí si jedu pro nové injekce. Vše ostatní mě ubezpečila, že mám nasazené správně a že věří, že to tentokrát všechno dobře dopadne!!!Ufff! To mi spadl kámen ze srdce…
@Mber Holka neplaš, je to nastavený dobře, všechno poctivě zobej a určitě to bude dobrý!! Moc držím palce! Kdy se chystáš na UZ?
@JaLa Na utz jdu v úterý, tak uvidíme, jestli už něco uvídíme…
To budu myslím 4+5.Pak hned napíšu!
Jinak se holky snažím držet doma, protože to horko mě úplně ničí, ale doma se to dá zvládnout…
@Mber To horko je strašlivý, nejlepší je být doma a chladit se. Držím palce na UZ, to tam asi uvidí jen malou bublinku - ale aspoň uvidí, že je to v děloze a budeš o kousíček klidnější.
@Mber Ahoj za jak dlouho tě objednala profesorka když jsi jí zavolala, že jsi těhotná?
@marinka5 Ahoj.Neobjednala,léčbu nám už navrženou, teď zobu léky a píchám injekce, za týden jdu na kontrolu krve-to budu muset asi častěji dle dopor. hematologa a jsme domluvené, že se budu pravidelně hlásit, co a jak. Komunikujeme mailem…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.