Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
29.7.13 14:26

Ahoj holky, tak mám výsledky z imuno z Podolí a přesně jak píšete, nevím teda přesně co, protože to někdo tam po…a místo abych si je osobně vyzvedla, tak je poslali mému mudr..ten mi říkal něco o aktivní buněčné imunitě…mám tam přijít nasadí mi známý oblíbený Prendi…:( a 3 měsíce kontrola..ach jo, ještě, že ten Wobenzym jsem si min. týden koupila je mi aspoň k něčemu…jaké máte zkušenosti s Prendisonem? dost se toho bojím…ale pokud mi to pomůže… :dance: je mi to jedno co to udělá se mnou hezký den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
29.7.13 17:37

@Elunaj9 tak to je vlastne dobra zprava, ze se na neco prislo. Prednison beru a nic mi to nedela, asi i diky tomu wobenzymu, je to dost individualni, kdo je jak citlivy. nejvic jsou ale ty vedlejsi ucinky u lidi, kyeri ho berou dlouhodobe a v mnohem vyssich davkach. Moc drzim palce, aby hezky zabral!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
30.7.13 16:19

@JaLa no přesně tak na jednu stranu jsem ráda, že se něco našlo, ale zalekla jsem se toho jak všichni píší, že v Podolí cpou jen ten Prednison a jestli bych se neměla ještě s nějakým mudr. poradit… :?: ale zase není moc času :,( a jak dlouho probíhá ta léčba? 3 měsíce? pak zase testování krve a sperma? a pak budď zelená nebo další léčba :?: jaké s tím máte zkušenosti? vy holky co máte léčbu za sebou a za jak dlouho byla úspěšná? mně totiž můj dr. moc neřekne a na imuno už si mě nikdo teď nepozval až za ty 2 měsíce, což je taky divné ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.7.13 16:27

@Elunaj9 asi to tak je správně, že po nějaké době užívání si tě pozvou na kontrolu :nevim: Já sice nějaké imuno mám a nic se tam nenašlo, ale to byl jenom nějaký základ, co mi dělali v CARu :nevim: Opravdu to nebylo asi nic důkladného, když mi i tak dr. dal preventivně Prednison :nevim: Brala jsem ho půl roku a nějakých vedlejších účinků jsem si nevšimla ;) 14.8. ale jedeme do Prahy k MUDr. Maličkové, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat a jestli se něco zjistí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
30.7.13 16:36

@kaczule1 tak to pak určitě písni, jak to dopadlo…
mě zase čekají výsledky z hematologie a nevěděla jsem, jestli mi dělali test na antifosfolipidový syndrom.Asi ne, tak mě asi ještě čeká. do Prahy zatím nepojedu, takže když se nic nenajde nechám to ještě asi rok koňovi-ten má větší hlavu :mrgreen:
Budu držet palce, aby ses brzo dočkala řvouna v postýlce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.7.13 16:38

@krokodylek děkuji :hug: mě test na antifosfolipidový syndrom v rámci hematologie nedělali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
30.7.13 16:43

@kaczule1 mě se na to hematolog hned ptal, jestli mi ho dělali v rámci krevních testů v CAR, protože je to získaná věc a s věkem se mění…řeší se myslím ředěním krve, jde taky o poruchu srážlivosti…řekni si pak v centru o vyšetření(nebo u hematologa).Jinak o tom zatím moc nevím :nevim:,ale prý by to mohla být příčina potratů i toho, že před lety to šlo a teď to nejde…jdu tam 13.8.tak se ještě poptám co a jak a dám info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
30.7.13 16:46

@kaczule1 jinak teda test s přiškrcenou rukou mě dostal-jsem ji měla fialovou s oranžovými skvrnami a bolelo to teda fest :twisted:,výsledek středně pozitivní-teda zatím vůbec netuším o co jde. Musím vydržet do 13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.7.13 16:46

@krokodylek ok, díky ;) já doufám, že na té imunologii mi budou brát krev na všechno možné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
31.7.13 09:29

Ahoj holky.Tak jsem včera dostala ke Godasalu Prednison, Fraxiparin a Utrogestan…Moc se bojím, aby to tentokrát vyšlo a zase se něco nepodělalo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.7.13 09:34

@Mber
drzim palecky at to zabere :palec:

• Citovat
  • Upravit
1376
31.7.13 09:39

@Papia Před těhotenstvím jsem brala ten Godasal a spoustu vitamínů, ostatní léky mám od včerejška. Nic nezjistili, příčinou zřejmě byli dle paní profesorky tehdy ještě neobjevené ty Antifosf. protilátky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.7.13 09:46

@Mber
takze jsi byla v te plzni u ulc-gall?
a o kdy jsi o miminka prisla -na zacatku nebo az pozdeji?
promin, ze se tak vyptavam :oops:

• Citovat
  • Upravit
1376
31.7.13 09:49

@Papia Jj,jsem v péči paní profesorky Ulčové-Gallové…Vždycky jsem o mimčo přišli kolem 9.týdne, plus mínus pár dní, když se začala tvořit placenta-mám protilátky i proti ní, takže tělíčko zřejmě začalo tvořit ty protilátky a během pár dní byl konec… :(
Ty chodíš kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.7.13 10:06

@Mber
no ja ted prave cekam na vysledky od ni-ale jedeme tam az za 3tydny…testovani ji bude trvat 6 tydnu od odberu ovu hlenu a spermia…jak dlouho to trvalo u vas?

a mela jsi srdicka, nebo to se take nevytvorilo?
a to ti zjistili v te plzni? my uz jinak vsude byli a vse je ok- jen mam leidenskou mutaci-ale tim to u nas rozhodne neni

a jeste prosim te- jak dlouho jsi musela brat ty vitaminy a tak pred tehotnenim?

vazne primin ty otazky, ale uz jsem na palici :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty