Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
31.7.13 13:52

@Papia Děkuju,snad to tak bude… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.7.13 13:56

@Papia :lol: :palec:

Holky, tak už jsem si zamluvila lázně od 22.9. :dance: Teď jen doufat, že mi to pojišťovna schválí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.7.13 13:56

@Mber no bohužel jo, ale nezbývá než bojovat dál :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
31.7.13 13:59

@kaczule1 Je to smutý, že tolika z nás má takovou zkušenost. Je dobré, že se k tomu stavíš takhle a taky koukám jsi dost mladá, tak to určitě vyjde, u nás to už byla a je hra o čas, za měsíc mi bude už 37…Držím pěsti!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.7.13 14:01

@Mber děkuji, určitě to teď vám vyjde, moc držím palce :hug: No mladá sice jsem, ale kdo ví, jak to půjde dál, když přirozeně neotěhotním :nevim: Snažíme se už od mých 23 let a pořád nic :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.7.13 14:32

@Mber
urcite-uz to musí klapnout :palec:

me uz tyden je 37 :roll: -taky nejsem zrovna nadsena-bejt mi o 10 min tak to clovek bere malinko jinak(mela bych trochu vic casu) nervu urcite stejne ;)

• Citovat
  • Upravit
1376
31.7.13 17:53

@Papia Jj,jak píšeš, nervů by bylo určitě stejně, ale ten čas je v tomhle případě dost důležitý…Ale jak jsem již psala.Co jsem u paní profesorky v Plzni, tak věřím, že ona pomůže snad každému, je to obrovský profík a úžasný člověk…Věř jí :hug: Moc moc držím palečky a myslím na Tebe, když ženská miminko moc chce, znám ty pocity, když to nejde a nejde…Ale vydrž. Já to taky nevzdala, dotahli jsem vyšetření, postupovali a stále se držíme všech doporučení od paní doktorky a prostě věříme, že tentokrát už to vyjde! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.8.13 09:22

Ahoj tak jsem vcera na testu take nasla dve //. Ale nemam moc naladu se radovat. V pondeli mi zemrel deda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
2.8.13 09:34

@marinka5 Gratuluji,to je super zpráva, zároveň přijmi upřímnou soustrast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
2.8.13 10:28

@marinka5 moc gratuluji k // a zároveň je mi líto, že musím vyslovit upřímnou soustrast :( život je opravdu nemilosrdný, s tím bohužel nikdo nic neuděláme :,( a můžu se zeptat, jestli užíváš nějaké léky? našli ti něco?
ještě bych se vás ráda zeptala, jak je to s Prednison, teď začínám pročítat dotazy a články a zjišťuju, že léčba není vždy účinná :( a navíc musí být po půl roce ukončena, jak dlouho jste ho užívaly? a pomohl vám, byl nějaký posun na dalším vyšetření :?: tak jsem se zase chvíli naivně radovala, že se snad našla příčina..a teď se zase dovídám tohle :oops: všem přeji krásný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.8.13 10:53

@Elunaj9 děkuji že dvou se zatím neraduju jinak mam vše v podpisu měla bych najet snad na fraxiparine a utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
2.8.13 10:55

@marinka5 Moc gratuluju k // a zároveň také přijmi upřímnou soustrast :hug: Teď už bude určitě vše lepší! Moc a moc držím palce!

@Elunaj9 já bych to tak pesimisticky neviděla, ve skupině s holkama „potratářkama“ jsme už téměř všechny těhotné (a všechny s léčbou imunitních příčin potratů) a zatím (ťuk ťuk) všechny úspěšně. Jedna už má kousek před porodem, takže rozhodně bych neházela flintu do žita už takhle na začátku. Samozřejmě u někoho léčba nemusí zabrat, pak je dobré navštívit někoho, kdo tu léčbu trošku pozmění nebo vymyslí jiné léky (např MUDr Malíčková) - po tu dobu je žena hlídaná a dokud se hodnoty nesrovnají, tak nemá oficiální svolení ke snažení - resp je to na její riziko. Takže varianty, že bys měla léčbu, otěhotněla a zase by se nepovedlo z důvodu imunity - toho bych se nebála. Samozřejmě k ZT dojít může tak jako tak, ale pokud je tam jiná (chromozomální) příčina, tak s tím bohužel nikdo nic neudělá.
Léčba Prednisonem není po 6m ukončena, ale na dobu 6týdnů přerušena - je to z důvodu, aby se účinky Prednisonu nevytratily. Resp aby se po 6t zase léčba „nastartovala“. Nicméně po těch 6m, kdy by nedošlo ke zlepšení krevních výsledků, bych uvažovala spíš o změně medikace.
Když ale nastane situace, že žena otěhotní po 4m užívání Prednisonu, tak se přerušení nekoná a pokračuje se s ním zhruba do 16tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
2.8.13 11:08

Holky tak já jsem teď totál rozhozená. Mám léky od paní profesorky z Plzně, teď jsem psala Mudr. Malíčkový, abych se uklidnila, že to tak je dobré a ona mi hned odpověděla, že nasazení Prednisonu se jí zdá v malé dávce a že by ho nasadila alespoň 6 týdnů před plánovaným otěhotněním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.8.13 11:26

@Mber a na co máš ten prednison? Ja mam krome tech pozitivnich protilatek proti annexinu to same a obe se shodli ze prednison ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
2.8.13 11:29

@marinka5 No právě kůli těm protilátkám proti tomu annexinu V je ten Prednison.Jsem z toho hotová!!!Jestli jsem ho začala brát pozdě a málo, tak vůbec nechci myslet na to, co zase bude následovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty