Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
4.8.13 17:06

@JaLa Děkuju.Taky si myslím, že to bude ještě hodně malinké, ale doufám, že to bude o. k.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
4.8.13 17:41

Ahojky holky, teda dlouho jsem tady nebyla a uplně koukám :mrgreen: pěkně se to tady rozrustá // čárkama a nebojte ted to dobře dopadne :pankac: No jinak co já? Přišli mi výsledky z genetiky a vše mám v pořádku a nedoporučují mi prej imunologii mám nového přítele, takže uvidíme potom co a jak jestli nám to pujde nebo ne…Navíc ms čekám 7.8. ale šíleně mě bolí prsa, mám žaludek na vodě a pořád bych jen spala tak jsem včera testla a mám tam dušíka. Už i přítel ho viděl a volal mě asi po 2 min že tam je duch, tak uvidíme, ale ještě se neraduji…
Holky a ve zprávě z CARu mám napsané at po zjíštění těhu beru bud duphaston 1-0-1 a nebo utrogestan vaginálně 1-1-1 co je podle vás lepší? při posledním těhu jsem brala duphaston a stejně jsem měla ZP :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.8.13 18:25

@Mber takze nechce abys k ni jela? Me rekla at ji zavolam jak budu tehu tak teda nevin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.8.13 18:28

@ywettka16 me by taky zajimalo co z tech dvou brat. A beres nejake jine leky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
4.8.13 18:46

@marinka5 ted jsem začala brat jen femibion800 a předtím kys. listovou…tobě na něco přišli na imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.8.13 19:36

@ywettka16 na pozitivni anrifosfol. protilatky a manzel mel horsi spermiogram. Tak jsme dostali kopici vitamibu. A godasal…ten je na redeni krve. No a zitra se uvidi co dal urcite chci utrogestan a doufam ze mi predepisi i fraxuparine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
4.8.13 19:52

@marinka5 tak to pak jo a při snažení jsi taky neco brala a nebo jen v těhu budeš brát léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.8.13 19:54

@ywettka16 pred snazenim prave ten godasal a vitaminy beeu to tedy stale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.8.13 20:09

@ywettka16 tak to držím palce aby čárka sílila :hug: s duphasonem nemám zkušenosti, já vždycky brala utrogestan :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
4.8.13 20:19

@marinka5 no já měla brát 17-25 den cyklu njáky léky ale nják jsem to nestihla protože jsme se nesnažili o mimčo a navíc jsme čekali na výsledky z genetiky…ale podle všeho jsem asi těhu i bez léku a dr říkala, že bude hlavní brát ty léky v těhu tak snad se nic neděje a já to dotáhnu ted až do konce :-) a navíc mám nového přítele tak uvidíme no co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
4.8.13 20:21

@kaczule1 děkuji a doufám, že bude sílit a vše bude ok ;-) a jakpak se máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.8.13 20:22

@ywettka16 tak nějak nijak :nevim: Teprve to bude měsíc po revizi a příští středu jdeme na imuno. 22.8. mám předběžný termín na laparku, tak jsem zvědavá, jak mi dorazí mrcha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.8.13 20:25

@ywettka16 vyjde to proste musi…kdy mas dostat ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
4.8.13 20:44

@ywettka16 Tiše gratuluju a držím palce, aby to tentokrát vyšlo. Jen je mi divné, že Ti „nedoporučují“ imunologii. Uvedli nějaký důvod?
Ohledně toho Duphastonu/Utrogestanu - je asi jedno, co z toho budeš užívat, je to stejný hormon. Není to tedy lék „proti potratu“, ale v určitých případech, kdy žena nemá úplně ustálené hladiny progesteronu (neboli nedostatečnost žlutého tělíska) to může výrazně pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
4.8.13 21:04

Holky jste hodné děkuji a ms má dojít 7.8. tak uvidíme snad nedojde a vše pujde jak má ;-) jinak mě jen znepokojuje, že toho utrogestonu se bere víc a že se zavadí do pipky a duphaston se normálně poliká, ale tak budu věřit dr co mi poradí :-) no a ta imunologie prej tím, že mohl být problém u bývalého přítele, tak s tímhle mi to muže vyjít hned na poprve…a navíc ja už toho měla plny zuby-pořád car, genetika, laparka, hormonální profil, štítka atd… navíc ted se cítím, že to doladne dobře a nacíc jsem v klidu a nemyslím na to že by to nemělo dopadnout… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty