Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Papia no právě. Je mi hrozně líto, že jsem odešla od své bývalé gynekoložky, co mi hlídala těhu se synem, ale dojíždět 1,5h na druhý konec Prahy a ještě s miminem bez možnosti hlídání (s neaktivním řidičákem), to prostě nešlo. A tu současnou mi taky všichni doporučovali a ejhle, co se z ní vyklubalo… No a je tu právě ještě jeden gynekolog (jinak až v Praze), toho mám taky na doporučení a i na znamylekar.cz jen samé dobré recence, tak snad to bude lepší (navíc je to i porodník).
Do rizikové poradny se mi nechce, Podolí je přes MHD taky z ruky a stačí si vzpomenout na ty poradny před porodem, kdy jsem tam vždy strávila celé dopoledne, tak to by se mi nechtělo absolvovat ještě navíc v té rizikové.
Holky, já myslím, že rizikové těhu není nutné. Ono, když nepotrácíme samovolně, ale měly jsme ZT, tak by se to stalo i při neschopence.
Já teda doufám, že mě, až najdu //, nechají chodit do práce. Doma bych se moc sledovala.
Před týdnem jsem začala baštit vitamíny a od září tomu asi nechám volný průběh.
@marinka5 Prednison,Godasal, který mi docházel i injekce mi ihned napsal hematolog a Utrogestan můj gynekolog. Už jsi byla u toho doktora? Myslím na Tebe a moc držím palečky! ![]()
@marinka5 Jo taky jsem se chtěla na něco zeptat.Kam jsi chodila do teď na gynekologii?
@marinka5 @Mber holky a ještě na co máte ty všechny ostatní léky?? Vám našli ještě nějaké ty trombofilní mutace??
Jinak s doktorama je to těžké, hodně lidí je s tím svým spokojeno, ale jakmile nastane problém, většinou se doktor vybarví
no ono u každého je něco.. @Adona-i ano máš pravdu, ale přeci jen, kdo prodělal 2× a více i ZT je už holt brán jako rizikový a doma by měl být tak nebo tak…je jasné, že se člověk víc hlídá…ale kdo na to v práci zapomene, že? ![]()
@marinka5
ja myslim, ze tyden navíc v praci není takova hruza
pokud tedy nemas nejakou hodne tezkou a namáhavou praci…podle me jakmile bude tehu potvrzene a bude i srdicko tak ti tu neschopenku v pohode da…
ono kdyby nechal každého podle pozitivního testu doma, tak to by asi taky nebylo dobře…chápu, ze se bojis, ale dulezite jsou podle me hlavne ty leky…kdyby jsi chtěla, tak ja nejaky utrous ještě mam -bez receptu ho nesezenes a pak az ti ho napise dr.tak budes pokracovat v uzivani…kdyby jsi chtěla tak mi pisni do SZ a ja ti ho muzu dat-mam doma 3 baleni a je az do roku 2015
![]()
@Elunaj9 píše:
Jj děkuji za doporučení, no já osobně bych raději zůstala u něj a přesně v případě těhu do nějaké rizikové poradny nebo tak něco a tam mě vemou jen tak bez doporuča? no zkusím to vykomunikovat se svým dr..a uvidím, podle toho budu řešit..ta Opatovická je někde na Praze 1? S tím bych ani tak problém neměla a možná bych raději doktorku.
@Mber
opatovicka je mezi chodovem a opatovem-kousek od haju, blizko jizniho města…dr. kolek je tam malo-on je i porodnik v krci, ale ma tam 3 doktorky…ja chodim k Muchantav-jmeno ma cizokrajne -ale je to ceska
-je moc hodna…ale taky me hnedka po // nenecha doma-to az po potvrzeni hcg a utz-takze tak od 6tt, ale jinak utrous mi napsala hnedka i magnezko…dela vse co doporuci dr. z rizikove poradny…ja se do te rizikovky dostala tak ze jsem minule psala dr. Kouckemu k apolinari co a jak a on mi sam nabidl, ze me bude hlidat-bohuzel neuhlidal, ale na kontroly jsem k nemu chodila a i na mereni cipku…tak zkus napsat tam kde by jsi chtěla rodit, jestli by te do te rizikovky taky nevzali…
a nebo se tam da i zavolat-mělo by to byt v kazde porodnici-na netu to najdes ![]()
jo a mimochodem ten dr. Kolek je strasne fajn chlap-celkem mladej a je vazne bezvadnej ![]()
@Papia já mám celkem namáhavou práci, zvedání těžký věcí apodobně. v podstatě celodenní lítání venku. No ale teď už je to jedno, domluvila jsem se se zaměstnavatelem na neplaceném volnu a v pondělí jdu k dr. a nějak se s ní teda pokusím domluvit.
Ten utrogestan už mi slíbily dvě holky tady z emimina
@marinka5
tak to je fajn-jsem nevedela co delas za praci…
tak svou nabidku na utrous tedy stahuji-ale kdyby něco tak pisni- mam ho dost ![]()
@Papia jo tak opatovská? tak já na to kouknu to bych měla blíž, než co jezdím teď
uvidíme, co mi řekne…
a jak se ke všemu postaví, každopádně moc děkuji za tip..
tak hezký večer všem
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.