Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
25.9.13 13:59

@ywettka16 ja to budu mit podobne ale koupim si jeste tu osmistovku podle me je to jedno nemusi se to brat uplne presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
25.9.13 14:11

@marinka5 no mě právě dr říkala, že mám ten femibion800 brát jen do 13 týdne a pak už ten 400 stovkovej…já bych to další plato dobrala až 15+5 což se mi zdá už dlouho…asi se zeptám v lékárně a uvidím co mi řeknou ;-) :-) a jak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.9.13 14:19

@ywettka16 az na ty sileny nevolnosti celkem dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
25.9.13 14:28

@marinka5 já se už radovala, že mi je už líp a dneska jsem se zase kamarádila se záchodem :-) navíc mě už nebolí prsa, tak mě to děsí, ale prej to je normální tak jsem zvědavá na screening :-) a taky tě píchá semtam v podbřišku a tak divně táhne? jinak pořád chodím čurat :-( :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.9.13 14:31

Semtam me v podbrisku taky picha. Ale prsa mi dnesla boli teda ukrutne. Ani si na ne nemuzu sahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
25.9.13 14:44

@marinka5 mě teda trošku bolí, ale ne tak jako v tom 8 týdnu…snad bude vše ok, musím věřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.9.13 14:45

@ywettka16 musime verit ze bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
25.9.13 14:52

@marinka5 já ted právě přemýšlím jestli je vše ok, ale zvracela jsem s dneškem asi 3× jinak jsem měla jen žaludek na vodě a tak snad mi ty nevolnosti jen ustupují a vše je ok :-) uvidíme v pondělí na screeningu a dr říkala, že kdyby se ted stalo něco že bych krvácela, špinila a nebo bych měla děsny křeče což nemám ani jedno tak je vše ok a u tebe taky…ty už jsi na screeningu byla? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.9.13 14:56

@ywettka16 ne nebyla zitra jdu na krev a pak utz ale jeste nevim kdy. Byla jsem v nemocnici tak jsem na jednw ko u sve dr. nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.9.13 15:01

Ahoj holky, @ywettka16 co se zkusit zeptat v lékárně? Já se bohužel tak daleko nikdy nedostala, tak neporadím.
Byla jsem dneska u gyndařky se zprávou a ráno musím na krev. V nemocnici mi nedělali HCG při propuštění a ona mi narovinu řekla, že se bojí aby tam ještě někde něco nebylo - ze začátku se totiž bála, že to je mimoděložní a tak mi zas zatrnulo.
Pak mi řekla, že příští těhotnění možná bude umělé - že sice vždy hned otěhotním, ale že se jí zdá, že se teď 2× po sobě plod nevyvíjel jak měl a že to je divné a při umělém si ohlídají uložení. Vše ale prý začne řešit po 6tu nedělí a udělá mi i ten hormonální panel - ten se ale prý dělá když někdo nemůže otěhotnět - ale já do toho vždy vletím hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
25.9.13 15:14

@Ginuš já otěhotněla taky vždy a hormonální profil mi dělali a i mě hnali na IVF jenže než mi udělali laparku, genetiku atd tak jsem s novym přítelem otěhotněla a zatím je vše ok :-) neboj se ničeho určitě to poradí a pomužou :-) mě stačo brát od začátku těhu utrogestan vaginálně a zatím je vše jak má být ;-) :-)
@marinka5 neboj bude vše ok na další kontrole a v nemocnici jsi byla kvuli tem nevolnostem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.9.13 15:21

@ywettka16 děkuji… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
25.9.13 15:27

@Ginuš neděkuj je to samozdřejmost ti přát uspěšné těhu :-) snad to já ted doklepu až do konce a pak tě nakazím těma dobrýma těhu hormonama ;-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.9.13 16:03

@ywettka16 jojo kvuli nevolnostem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
25.9.13 16:14

@marinka5 tak to tě kontrolovali v nemocnice ne? tak to nevadí, že jsi jednou k dr nedošla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty