Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4340
12.9.13 13:41

Jj, denně a pokud to jde, tak náhle nepřerušovat. Vysazování se pak děje pozvolna (poloviční dávka několik dní, pak obden atd, až se ukončí zcela). Náhlé vysazení způsobí divoké reakce v organismu - píšou to i v letáku. A doporučuju brát večer po jídle - to se pak nejlépe snáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.9.13 16:14

No nic, tak jsem si zjistila, že skutečně i v Podolí ty antifosfolipidové protilátky testují…k těm mi nikdo nic neřekl..tak to mám zřejmě v normě…takže asi zůstanu léčit v podolí a doufat…bojím se postupně Prednison ukončit, už právě kvůli zmíněnému trofoblastu, na který mám imunitu pod normou… budu muset doufat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
13.9.13 13:43

Já bych změnu doktorů a změnu léčby podstupovala (a měla jsem to tak i v plánu), jen kdyby se léčba nezdařila a přišel další potrat (u mě vždy SP). Každý lékař (a zvlášť u těch imunologů) na to má každý trochu jiný názor, jiný postup, na který jsou zvyklý a přecházet od jednoho k druhýmu a nervovat se, kdo z nich má pravdu a u koho zůstat, to za to fakt nestojí - nemluvě o tom těle, když do něj každou chvíli rveš jiné léky. Já vim, se mi to mluví - ale měla jsem to takhle naplánované i u sebe. Kdyby se znovu nezdařilo, tak bych šla k Malíčkové a dala zase šanci jejímu způsobu léčby.
Zkus se hodit do pohody, věřit tomu, že ty léky zaberou (aspoň já je zobu jako tekuté zlato a diamanty a na pochybnosti tady na emimi o Podolí jsem nedala) - já vím, že jsou to takový ty blbý kecy, ale ona ta psychika taky hraje dost velkou roli.
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.9.13 09:23

@JaLa já vím, máš pravdu..já jsem relativně v pohodě, ale jak to začnu řešit viz. naposledy nápad napsat Ulčové, zbytečně se do toho pak dostanu..ale už jsem v klidu :lol: musím věřit..navíc, Podolí jsem si vybrala sama, takže to musím, i tak brát bylo to mé rozhodnutí a budu věřit, že léčba bude úspěšná :potlesk:
 faj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
16.9.13 12:06

@Elunaj9 Neboj, bude to dobré!! Moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.9.13 11:15

Ahoj holky.Tak včerejší kontroly obě v naprostém pořádku. Mimčo super, máme už skoro 5cm, krásné čtyři fotky ve 4D, byl to úžasný zážitek toho prďouska takhle sledovat. Máme i krásnou nosní kůstku a šíjové projasnění. Příští týden v pátek jedem ještě do Budějovic k Mudr. Šustrové na screening. Dostala jsem i žádanku, takže nebudu nic platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
18.9.13 11:21

@Mber To je báječná zpráva!!! Moc gratuluju!

Já byla včera u nového gyndr a velká spokojenost, sice má ultramaličkou ordinaci (ve velikosti koupelny), ale za to je to pečlivý odborník a to se počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
18.9.13 11:26

@JaLa Moc děkuju. Jsem šťastná, že je to vše o. k.A hodně klidnější, když vidím, jak už jsme pokročili a s těmi léky to jde dobře, jsme i o několik dní větší. Pořád zobu ten Prednison, Godasal, injekce samozřejmě taky píchám. Jsem zvědavá, jak dlouho mi paní profesorka nechá ten Prednison…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
18.9.13 12:49

@Mber Jsem moc ráda i za Tebe!
Prednison momentálně vysazuju, týden budu brát půlku a pak asi obden, až úplně vysadím, totéž Wobenzym - ten mi ten nový gyndr moc neschvaloval, že už takhle pokročile, by se užívat neměl, tak už ho taky snižuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
18.9.13 12:54

@JaLa @Mber holky a vám se povedlo po prednisonu přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
18.9.13 16:02

@MisTer ano a kupodivu poměrně rychle, brala jsem k tomu ale i Letrox na štítnici(zvyšuje plodnost), kontryhelový čaj, Wobenzym. Takže těžko říct, jestli za to rychlé a bezproblematické otěhotnění mohl jen Prednison.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
18.9.13 17:13

@JaLa tak to moc gratuluju, budu taky čekat na zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
18.9.13 17:34

@MisTer Co jsem se zatím setkala s holkama, které si přeléčily imunitu po potratech a jinak neměly výraznější potíže s otěhotněním, tak to zatím vždy skončilo úspěšně a jedna má už porod na krku, takže výsledky tu určitě jsou. Moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
18.9.13 17:56

@JaLa díky za povzbuzení my máme ještě slabší spermio, ale ne nejhorší, tak uvidíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
19.9.13 08:29

@MisTer My jsme s otěhotněním neměli problém žádný, vždy to šlo přirozeně a velmi rychle…ale vzhledem k těm antifosf. protilátkám to 3× nedopadlo.Pak se na to přišlo, zahájila se léčba, pak jsme dostali svolení snažit se a třetí cyklus se zadařilo…a teď jsme se překlenuli přes kritické období a začínám 13.tt !!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty