Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
3.10.13 21:56

@JaLa No tohle je v Pha na Karláku.. Mám to doporučený z ICSARU i z mé kliniky. Chodím na soukromou kliniku IVF EUROPE http://www.fertility-ivf.eu/cs/
uvidím. Já těm mým dvěma dr., co se o mě už starají věřím. Zase musím říct, že 1. i 2.IVF se vždy test ukázal pozitivní a že jsem na veškerou léčbu reagovala skoro úplně obráceně, než 95% pacientek.. Mám to tělo fakt jiný… Takže teď hledáme příčinu, proč to neudržím. Tak se nechci rouhat. Víš nakonec můžou být všechny testy OK a bude to prostě jen smůla či psychika. Tělo a příroda jsou v tomto bohužel nevyzpytatelné… Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.10.13 22:28

@JaLa prosím tě omlouvám se, genetiku mám na Karláku a imunologie MUDr. Trnková Barbara, oni mají nějaký přístroj, jako jediný v republice, který by mohl odhalit vadu, kterou si moji dr. myslí, že to způsobuje… no nevím, každopádně jsi mě donutila hledat reference a na Mudr. Trnkovou jsou velmi pozitivní.
Tak snad… já se ozvu, chtěla bych teď nějak načerpat energii, pokud je to opět otázka několika měsíců, tak abych to nevzdala psychicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.10.13 08:18

@lucie8510 v synlabu jsem byla taky na imunologii poslána z Iscare výsledky trvaly asi měsíc bylo to komplet i partnera zjistili mi protilátky proti embryjku, nařídili prednison tak se uvidí za 3měsíce kontrola. Tak držím palce at i Vám pomůžou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.10.13 08:44

@lucie8510 Moc držím palečky, snad to bude dobré pracoviště, o kterém píšeš, jinak vidím, žes měla časné potraty a na ty se specializuje Mudr. Ulčová-Gallová v Plzni. Já jsem v její péči, myslím, že to je špička ve svém oboru a plně jí důvěřuju. Dnes jsem dle utz v 15.tt a věřím, že tohle těhotenství už dotahneme do úspěšného konce! Určitě se ozvi, jak vše postupuje, budu na Tebe myslet! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.10.13 09:05

@Mber určitě jsou v praze snad 3 a synlab patří mezi ně. Jen je smutné, že po republice je tak málo pracovišt nebejt z PRahy nebo většího města je všecko složitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.10.13 09:11

@MisTer No já vždycky slyšela, že reprodukční imuno dělá jen Madar v Podolí, Ulčová v Plzni, pak ta Malíčková-ta je asi taky v Praze-ale ta je spíš na ty pozdnější potraty…Obyč. imuno udělají asi leckde-i ty Cary se jakoby na oko snaží, ale není to podrobné vyšetření…Každopádně ja píšeš, je těch pracovišť málo… :,( Ono to chce opravdu profíky doktory, kteří tomu hoví, cí, o co jde a taky jsou ta vyš. pěkně drahá a to se každýmu dělat nechce, že? Většinou by nejraději rýžovali a rýžovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
4.10.13 11:45

@lucie8510 Ono je fakt lepší jít tam, kde se na tuto problematiku čistě specializují. Ale třeba je taky dobrá, jen jsem o ní nikdy v této souvislosti neslyšela. Kdyby se Ti to nějak nezdálo, tak zkus ten Karlák a MUDr. Karin Malíčkovou, tam jsou ty výsledky taky celkem rychle a má za sebou taky spoustu spokojených pacientek, nyní již díky ní maminek. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.10.13 12:17

@Mber já mám přímo zprávu z reprodukční imunologie tak jim budu věřit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.10.13 12:41

@MisTer To je určitě důležité, důvěřovat lékařům, u kterých jsi v péči…pro mě to je jedna z nejdůležitějších věcí, beru to jako takový vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
4.10.13 12:53

Já už teď razím heslo důvěřuj ale prověřuj. Co jsem si několikrát myslela, k bůhvíjakým odborníkům nechodím a pak z toho byly akorát mega průsery a následné napravování a kdybych nebyla líná tak i na žalobu… Tak od té doby si dávám sakra pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.10.13 12:58

@JaLa Tak já jsem na tom asi podobně jako ty. A začala jsem právě po těch našich nezdarech. První byla okamžitá změna gynekologa, pak hledání recenzí na opravdu dobrou imunologii a genetiku, též hematologii. A myslím, že jsem vybrala nejlíp, co jsem mohla a teď těm odborníkům, u kterých jsem, opravdu plně důvěřuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
4.10.13 13:13

@Mber To je dobře. Taky mám už pár doktorů (ale opravdu jen pár), kterým důvěřuju téměř bezvýhradně (pediatra, zubařka, dětský alergolog..), ale k takovému vztahu došlo až po několika krizových situacích, kdy se opravdu ukázalo, že jsou to lékaři na svém místě a vědí, co dělají. Když jsem šla opačným stylem - dle referencí k „papírovému“ odborníkovi nebo ze známosti, tak z toho byl akorát průšvih. Ale možná je to jen moje kokrétní smůla, což bych se ani nedivila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.10.13 20:18

@Mber moc držím palečky, ať je u tebe vše ok. Zítra mě čeká genetika na Karláku.. koncem října budeme chytřejší… díky za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.10.13 20:23

Holky děkuji za info, jste hodný, ta návštěva tam bude ok, horší budou nervy pro výsledky… Museli jste si pro ně na genetiku a imunologii osobně, nebo posílali vašemu dr.? Logicky si říkám, že osobně, aby případně nasadili léčbu, tak jsem kdyby měl někdo jinou zkušenost. Děkuji budu informovat jak válčíme dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
9.10.13 08:22

@lucie8510 Nám včera na genetice říkal že když bude vše OK pošle to pošto do schránky ve dvou vyhotoveních jednu pro mě a druhou pro dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty