Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
22.10.13 09:40

@andyxxx jo tak vítej v klubu!!!Ten snad pomůže já jsem z něj teda zoufalá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
22.10.13 09:42

@MisTer No uvidím snad zabere říkala, že zatím tohle počkáme na výsledky a uvidíme co ještě nasadí. Dělala nějaký chlamidie a tak. Snad už to na po 3 vyjde jinak změnim car nebo si vydupu všechno co de…Do dalšího IVF už bych jinak nešla, než se to všechno zkontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
23.10.13 14:23

Ahoj holky tak dneska kontrola po revize a né moc dobrá. Děloha se stahuje, ale jsou tam ještě nějaký zbytky tak mě strašila, že budu muset asi znovu na dočištění. Dala mi nějaký prášky na týden a antibiotika, že když to neodejde po těch lécích tak musím znovu na zákrok je to pro mě hrozný pomyšlení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
23.10.13 16:36

@andyxxx Moc držím palce, aby se to zvládlo za pomocí léků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.10.13 20:41

@andyxxx moc držím palce… chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
23.10.13 21:42

@andyxxx po třetí revizi (mám za sebou víc ZT) jsem měla to samé, jeden pátek revize, po 5ti dnech kontrola, antibiotika, prášky na stahování dělohy, ale po dvou dnech hrozný bolesti, tak jsem jela na pohotovost a znovu na revizi, pak další kontrola a zas tam něco zbylo, zachránila mě tenkrát ovulace, že brzy naskočila, protože se mi tím pootevřelo děložní hrdlo a ještě ty zbytky odešly, ale reálně mi hrozila 3.opakovaná revizi… Hrůza… To ale jen abys věděla, ze v tom nejsi sama, věřím, ze se to u tebe spraví jen s lékama!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
24.10.13 05:36

@hani811 No tak to si mě moc nepotěšila..teda doufám, že se to zpraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.10.13 08:21

Holky já jsem trošku zmatená jak dlouho jste brali prednison na přeléčení četla jsem si znovu zprávu a nějak tomu nerozumim je tam něco o 3týdnech pokud otěhotnim tak dál a dál a pak kontrola 3měsíce, ale není tam nic pokud neotěhotním. Zítra teda volám doktorce, dneska tam není, ale jen mě zajímá jestli jste to některá brala 3měsíce v kuse (bez otěhotnění).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.10.13 15:43

ahoj

Ahoj holky můžu se přidat do Vaší diskuse? Jsem trochu nešťastná, od loňského léta se snažíme o miminko a zatím teda začínám akorát ztrácet naději…Nejprve jsem měla v září 2012 biochemické těhotenství, což samozřejmě není nic hrozného, ale člověka to rozhodí..ale šli jsme do toho znova, v listopadu jsem byla těhotná podruhé…měli jsme radost a vše bylo v pohodě až do konce ledna (16.TT), pak jsem šla na konrolní ultrazvuk a miminko nežilo…skončila jsem v nemocnici, kde vyvolávali potrat víc než dva dny, protože takový plod už musí jít přirozenou cestou a protože se nezadařilo dostat ven vše, šla jsem následně na revizi…pak mě pustili domů, ale za dva dny příšerná bolest břicha, přišla jsem do nemocnice a skoro okamžitě mě brali na kyretáž (revizi) znovu, protože mi tam prý zůstalo hodně „materiálu“…když jsem se pak probrala nemohla jsem uvěřit, že mě konečně nebolí tak strašně podbřišek..pak už byl klid, dostala jsem instrukce že půl roku se nemám pokoušet otěhotnět, i když po všech těch vyšetřeních ultrazvukama a rukama lékařů, kterých bylo za těch pár dní v nemocnici nespočetně jsem byla tak odřená zevnitř, že jsem si v tu chvíli neuměla představit ani jakékoliv pokoušení se o cokoliv…ale čas vše vyléčí a je to pravda…poctivě jsem dodržela půl roku a asi od srpna tomu opět necháváme volný průběh, no a teď před dvěmi týdny jsem dostala o 4dny později MS…která tak nějak trvá stále už asi 12 dní, tak jsem šla k doktorovi, vzali krev a dnes jsem tam volala a zase mám pozitivní HCG, má to v podstatě stejný průběh jako to první biochemické, takže počítám, že tohle bude to stejné, jdu v úterý znovu na odběry, jen doufám, že to nebude mimoděložní…to by mi ještě chybělo :( Jako začínám už docela panikařit, vždy jsem byla zdravá, a nemám žádné potíže, oba jsme s přítelem zdraví, já mám 27 on necelých 30, takže nerozumím tomu… Jediná zatím stopa je, že mi před měsícem a půl víceméně náhodou dělali na alergologii imunologické testy a vyšly mi pozitivní protilátky na transglutaminázu IgA což by značilo, že bych mohla mít celiakii (bezlepková dieta), tak jsem byla minulý týden na krvi a gastroskopii a teď čekám na výsledky…celiakie neléčená způsobuje prý tyto potíže…ale u nás to nikdo v rodině nemá, nemám žádné potíže no prostě šok jak prase a to nemluvím o tom že po 27 letech měnit téměř od základů jídelníček je dost krutý ale samozřejmě pro mimčo to ráda udělám…no už končím, omlouvám se, že jsem se tak zdlouhavě rozpovídala asi jsem to potřebovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
25.10.13 15:54

@MisTer Myslím, že některé holky to tak braly - 3m Prednison, zákaz těhotnět, pak kontrola a po lepších výsledcích už možno těhotnět.

@Janča9-86 moc držím palce na ty testy, třeba celiakii vyvrátí a máš pravdu, nezjištěná celiakie skutečně může způsobovat potíže s otěhotněním a/nebo potraty. No a uvidíš, co to HCG a ultrazvuk, ještě není nic ztraceno. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
29.10.13 06:17

Ahoj holky tak zítra na kontrolu brala jsem ten ergotamin a začala jsem víc krvácet né nijak hodně, ale tak přiměřeně nevím jestli je to dobře jestli je děloha vyčistila nebo jestli budu muset jít znovu ve čtvrtek mám hrozný strach. Pořád se utěšuju, že krvácím a bude to ok, ale něco mi říká, že je to špatně…Tak uvidíme..Pa a drž te se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
29.10.13 15:18

@andyxxx Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
30.10.13 10:34

Ahoj vsem, bohuzel i ja mam duvod se pridat do diskuse. Na jare jsem mela ZT, plod se vubec nevyvijel, revize v 9tt. Ted jsem po dalsim ZT, v 8tt prestalo bit srdce, takze opet revize. :( Navic mi nechce klesat hCG, 14 po jeste 191. Boli mne take vajecniky, ale dle utz pry v deloze nic nezustalo. Mate nekdo podobne zkusenosti, nemohou se ty vajecniky nejak „rovnat“ po probehlem potratu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.11.13 14:31

@Fraga To boleni vajecniku a celkove boleni bricha je po potratu normalni prece je to zasah dve operace u me to take tak bylo a i ta psichika v tom hraje jestli je ultrazvuk o. k tak je to vetsinou v poradkuja ja chitla po druhe operaci zanet a vylecilo se to
vzala jsem si homeopatika aby nebylo moc Chemie a za 14 dni jak rybicka :) az na bolest v srdicku :,( a to taky prebolelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
5.11.13 12:39

Ahoj holky :mavam: Já dneska jen na rychlovku-hlásím se z kontroly. Vše v pořádku, krásně rostem, už máme 300gr, příští týden jedem do Budějovic na utz ve 20.tt.Dneska si mrňous cucal ručičku, máme krásné fotečky ve 4D, byl to zase super zážitek. Zdravím… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty